Gledališka karavana

TV Kočevje, 11. februar ― Udejstvovanje pri tovrstnih dejavnostih je za otroke zelo pomembno, saj krepi njihovo samozavest, bogati besedni zaklad in omogoča osebnostno rast na vseh področjih.

Naj medi

TV Kočevje, 28. januar ― Podporo in vzpodbudne besede so knjigi namenili številni znani strokovnjaki, med njimi tudi predsednik državnega zbora in nekdanji kmetijski minister Dejan Židan. 

Nad oblaki

TV Kočevje, 7. januar ― Pri raziskovanju preteklosti si Mihael Petrovič pomaga z vsemi viri, tudi z osmrtnicami. Nič drugače ni bilo z zgodbo o kočevskem pilotu Hansu Ramorju.

Drevesa

TV Kočevje, 17. december 2018 ― Umetnica je našla navdih v naravi, ki je vedno dobra inspiracija. Energijo in lepoto dreves je ne svoj unikaten način prenesla s tušem na papir.

Darilo učiteljev

TV Kočevje, 17. december 2018 ― Tri učiteljice in osem učiteljev Glasbene šole Kočevje je zamenjalo vloge z malimi glasbeniki. Prvi so nastopali, drugi pa so jih skupaj s starši, prevzeti, poslušali.

Kočevje spet špila

TV Kočevje, 17. december 2018 ― Kočevje je svoje odšpilalo že sedmič. Nov izdelek je striparsko obarvan in  nosi naslov Kočevje špila–Strip. Duhoviti izseki glasbenega življenja, avtorja Igorja Ribiča, pa so na voljo na majicah.
še novic