Lokalna zgodovina

TV Kočevje, 3. december ― Šeškov dom je eden od simbolov mesta, o njem pa lahko več izveste na razstavi, ki jo na odprtem do prihodnjega poletja gosti Pokrajinski muzej Kočevje.

Od talenta do uspeha

TV Kočevje, 12. november ― V knjigi Od talenta do uspeha Ivo Boscarol, Dejan Zavec, Peter Florjančič, Bernarda Marovt in še 6 znanih Slovencev deli svoje izkušnje, padce in skrivnosti, ki so jih pripeljali do svetovnega uspeha.

Potoške razglednice

TV Kočevje, 5. november ― Razglednice Loškega Potoka so precej barvite. V sliki in besedi jih promovirajo pevke ter članice turističnega in upokojenskega društva, ki sooblikujejo loški vsakdan.

Skaktus

TV Kočevje, 29. oktober ― Ob Dnevih Jureta Bradeška smo se nanj spomnili na način, ki bi mu bil najbolj po godu – ob domačih bučnih ritmih z ljudmi, ki jih je imel najraje.

Razstava Tomaža Hartmana

TV Kočevje, 15. oktober ― Avtorjeva strast do ustvarjanja iz lesa in drugega odpadnega materiala, ki ga naplavi morje, traja približno deset let, a kot pravi, niti sam prav dobro ne ve, od kod ta ljubezen izvira.

Fotografske umetnine

TV Kočevje, 1. oktober ― Člani Fotografskega društva Grča so enajstič zapored pripravili mednarodni salon fotografije, na katerem so predstavili 444 fotografov in 4142 fotografij z vsega sveta.

Kultura odpira vrata

TV Kočevje, 17. september ― KCK je odprl svoja vrata. Ob tej priložnosti ste lahko spoznali preteklost stavbe, v kateri je nekoč domoval kočevski Kino, danes pa je v njem Kulturni center Kočevje.
še novic