ANA DESETNICA v Ljubljani, 1. del, 4. DAN!

Ana Monro, 5. julij ― V soboto, 4.7., smo šli še v tretjo stanovanjsko sosesko v treh dneh – v Plavo laguno! Med tamkajšnjimi bloki smo ustvarili festivalsko prizorišče, ki so ga umetniki in obiskovalci napolnili z energijo, ki nas je za kratek čas povezala v skupnost. Bilo je čudovito poletno doživetje in bil je zadnji dan 1. dela Ane Desetnice 2020  ... The post ANA DESETNICA v Ljubljani, 1. del, 4. DAN! appeared first on Ana Monro.

Prizorišče in program 4. festivalskega dne ANE DESETNICE 2020 v Ljubljani!

Ana Monro, 4. julij ― Četrti in zadnji dan prvega dela letošnjega gostovanja v Ljubljani (4.7. od 17.00) se bo Ana Desetnica 2020  potepala po stanovanjski soseski Plava Laguna (pri Linhartovem podhodu). Obeta se gledališko-cirkuško-glasbeno doživetje, ki ga ne želite zamuditi, zato vabljeni na Kosovc, Žonglerski koncert, UPS! nastop Gledališko-pevskega zbora in poskočno Srečanje na robovih zaznave. Telo in duha boste lahko spet ... The post Prizorišče in program 4. festivalskega dne ANE DESETNICE 2020 v Ljubljani! appeared first on Ana Monro.

ANA DESETNICA 2020 v Ljubljani, 1. del, 3. DAN!

Ana Monro, 4. julij ― Tretji festivalski dan (3.7.) je Ana Desetnica 2020 v Ljubljani v ”oder” umetnosti in prostor druženja spremenila dvorišče v Celovških dvorih, in poskrbela, da je bil za nekaj ur, tam cel žur! Vsi skupaj smo plesali, potovali, se igrali in sladkali, bežali ter se do solz nasmejali. Skratka, bilo je pravo poletno druženje in zabava, po ... The post ANA DESETNICA 2020 v Ljubljani, 1. del, 3. DAN! appeared first on Ana Monro.

Na slovenskih ulicah se obeta SUPER SOBOTA!

Ana Monro, 3. julij ― V soboto, 4. julija, bo festivalski program Ane Desetnice 2020 gostoval v Ljubljani, Novi Gorici, Gornji Radgoni, Krškem in Ilirski Bistrici! Vabljeni, da si ogledate atraktivne gledališke, plesne, cirkuške, akrobatske in pevske nastope odličnih domačih uličnih umetnikov, za veliko zabave, igre in smeha pa bomo poskrbeli tudi z gibalno delavnico, igrali za vse otroke in odrasle in ... The post Na slovenskih ulicah se obeta SUPER SOBOTA! appeared first on Ana Monro.

Prizorišče in program 3. festivalskega dne ANE DESETNICE 2020 v Ljubljani!

Ana Monro, 3. julij ― Ne zamerite vremenu, če ima slab dan, in se nam 3.7. od 17.00 pridružite na Ani Desetnici 2020 v Celovških dvorih (na Rakuševi ulici 6, nasproti trgovskega centra Aleja v Ljubljani). Pojdite z uličnimi umetniki na Pot v tadam, zajadrajte s Srčevo dvojko med sanjaštvom in idealizmom, med pragmatičnostjo in racionalnostjo, in sledite Kufrband–u na rob gravitacije! Vabljeni ... The post Prizorišče in program 3. festivalskega dne ANE DESETNICE 2020 v Ljubljani! appeared first on Ana Monro.

ANA DESETNICA 2020 v Ljubljani, 1. del 2. DAN!

Ana Monro, 3. julij ― Drugi festivalski dan (2.7.) je Ana Desetnica 2020 v Ljubljani začela z obiski stanovanjskih sosesk. Najprej se je ustavila v BS3 za Bežigradom (nasproti stadiona Stožice) ter igrišče in zelenice za kratek čas spremenila v prijeten ambient, ki ga je napolnila z umetnostjo, igro in s smehom. Razvil se je čudovit dogodek, s katerim smo popestrili popoldan ... The post ANA DESETNICA 2020 v Ljubljani, 1. del 2. DAN! appeared first on Ana Monro.

Še dve priložnosti za ZADNJI ULOV!

Ana Monro, 2. julij ― Pridružite se Ani Desetnici 2020 na poti po Sloveniji in ujemite dve novi priložnosti, da si ogledate našo interaktivno ekološko predstavo Zadnji ulov – v četrtek, 2. julija ob 20.00 na Bevkovem trgu v Novi Gorici, in v petek, 3. julija ob 11.30 na tržnici v Gornji Radgoni. Prisrčno vabljeni pa tudi k ogledu festivalskega programa ... The post Še dve priložnosti za ZADNJI ULOV! appeared first on Ana Monro.

Prizorišče in program 2. festivalskega dne ANE DESETNICE 2020 v Ljubljani!

Ana Monro, 2. julij ― Naslednje tri festivalske dni bo Ana Desetnica 2020 v Ljubljani pripeljala gledališče na dvorišče treh večjih stanovanjskih sosesk. V četrtek, 2. julija, vas od 17.00 vabi(mo) v BS3, stanovanjsko sosesko za Bežigradom, nasproti stadiona Stožice, kjer si boste  lahko na zelenici med Trebinjsko in Puhovo ulico ogledali predstave Izruvani, Stari in drzni ter Oni in kratke ... The post Prizorišče in program 2. festivalskega dne ANE DESETNICE 2020 v Ljubljani! appeared first on Ana Monro.

ANA DESETNICA 2020 v Ljubljani, 1. del, 1. DAN!

Ana Monro, 2. julij ― Ana Desetnica 2020 se vsaj v Ljubljani zagotovo ni izneverila svojemu nazivu ”znanilka poletja”, saj so temperature v prestolnici 1. festivalski dan (1.7.) segle do 30 stopinj in čez. Toda prijazno nas je povabila v senčno zavetje na zelenico za bloki na Poljanah, kjer smo izvedli Ano pod oknom, in na Fabianijev most na Ljubljanici, kjer ... The post ANA DESETNICA 2020 v Ljubljani, 1. del, 1. DAN! appeared first on Ana Monro.

Lokaciji predstav na ANI DESETNICI 2020 v Ljubljani 1. dan!

Ana Monro, 1. julij ― Spoštovani ljubitelji uličnega gledališča, ANO POD OKNOM bomo danes (1.7.) ob 18.00 izvedli pred bloki na KRISTANOVI ULICI 10 na POLJANAH, premiero predstave ZADNJI ULOV pa si boste lahko ob 19.00 ogledali pod FABIANIJEVIM MOSTOM pri CUKRARNI.       The post Lokaciji predstav na ANI DESETNICI 2020 v Ljubljani 1. dan! appeared first on Ana Monro.

Prva priložnost za ZADNJI ULOV!

Ana Monro, 1. julij ― Spoštovani ljubitelji uličnega gledališča, vabljeni v sredo, 1. julija ob 19.00, na premierno uprizoritev naše nove ulične produkcije, atraktivne interaktivne ekološke predstave Zadnji ulov, na Fabianijevem mostu v Ljubljani! O PREDSTAVI           The post Prva priložnost za ZADNJI ULOV! appeared first on Ana Monro.

Začenja se OKVIR POLETJA v Ljubljani!

Ana Monro, 1. julij ― Prva polovica tega nenavadnega leta je za nami, prvi dan Ane Desetnice 2020 v Ljubljani pa pred nami! Prisrčno vabljeni na druženje z uličnimi umetniki!   VSE INFORMACIJE IN PROGRAM           The post Začenja se OKVIR POLETJA v Ljubljani! appeared first on Ana Monro.

ANA DESETNICA 2020 v Šoštanju ODPADE!

Ana Monro, 30. junij ― Zaradi težav s pridobitvijo vseh potrebnih dovoljenj za izvedbo programa 23. mednarodnega festivala uličnega gledališča Ana Desetnica 2020 le-ta v Šoštanju jutri, 1. julija, odpade! Upamo in si želimo, da se srečamo ob koncu poletja, v okviru 2. dela festivala.               The post ANA DESETNICA 2020 v Šoštanju ODPADE! appeared first on Ana Monro.

ANA POD OKNOM v Novi Gorici!

Ana Monro, 30. junij ― V okviru festivala Ana Desetnica 2020 smo v ponedeljek, 29. junija, naš protikorona ukrep Ana pod oknom izvedli med bloki v Novi Gorici. Tamkajšnje stanovalce in druge obiskovalce je navdušila celotna ekipa srčnih umetnikov, ki sodeluje pri projektu. V akciji bodo spet v sredo, 1. julija ob 18.00 na Poljanah v Ljubljani.   FESTIVALSKI PROGRAM       ... The post ANA POD OKNOM v Novi Gorici! appeared first on Ana Monro.
še novic