Selekcija #3: Drone Emoji / balans

Selekcija #3: Drone Emoji / balans

SIGIC - Novice, 15. avgust ― V poletnih mesecih se na Mestnem trgu pred Pritličjem odvija peta sezona serije koncertov na prostem - Selekcija. Na tretjem koncertu v četrtek, 15. avgusta 2019 se bosta predstavila dva slovenska banda, ki trenutno strežeta z najbolj domislenimi pristopi v glasbi in performansu.
Kamfest 2019

Kamfest 2019

SIGIC - Novice, 9. avgust ― Med 9. in 17. avgustom bo v Kamniku potekal že 16. poletni kulturni festival Kamfest. Tudi letos se bo odvilo preko 60 dogodkov na različnih prizoriščih.
Reggae na tolminskem Sotočju čez 10 dni

Reggae na tolminskem Sotočju čez 10 dni

SIGIC - Novice, 5. avgust ― Medtem, ko je festivalska sezona že v polnem teku, ljubitelji reggae glasbe zrejo v prihodnost in odštevajo dneve, ko bodo tolminsko Sotočje preplavili ritmi reggae glasbe. Overjam International Reggae Festival bo letos ponovno potekal na tej idilični festivalski lokaciji ob rekah Soča in Tolminka, med četrtkom, 15. avgustom, in nedeljo, 18. avgustom.
2. Castle Kolpa Music Festival

2. Castle Kolpa Music Festival

SIGIC - Novice, 30. julij ― Jutri, v sredo 31. julija, se bo pričel 2. Castle Kolpa Music Festival, ki bo v Faro v občini Kostel ob bregove Kolpe ponovno pritegnil množice ljubiteljev (sredinskega) rocka. Festival bo trajal do nedelje 4. avgusta.
Za nami je 8. teden kitare v Postojni

Za nami je 8. teden kitare v Postojni

SIGIC - Novice, 23. julij ― Radostni poklon kitari je letos potekal v drugem tednu julija v Postojni, ko so domači in tuji profesorji kitare ves teden vodili mojstrske tečaje za aktivne udeležence festivala, ob večerih pa so se vrstili koncerti uglednih kitaristov in kitarskih ansamblov.
še novic