Dan kljunaste flavte

Dan kljunaste flavte

SIGIC - Novice, 26. februar ― Na Waldorfski šoli v Ljubljani se bodo v petek, dne 1. 3. 24, zvrstile delavnice kljunaste flavte in večerni koncert, na katerem bo nastopilo več kot 20 učencev petih različnih glasbenih šol.
To so bili neki lepši in srečnejši časi

To so bili neki lepši in srečnejši časi

SIGIC - Novice, 20. februar ― V sodelovanju s Srbskim kulturnim društvom – Srbsko knjižnico ,,Mihajlo Pupin" v Ljubljani Galerija Photon pripravlja pop-up razstavo z naslovom »Bilo je to neko lepše i srećnije vreme« (»To so bili neki lepši in srečnejši časi«) Dragana Teodorovića - Zeka, znanega srbskega fotografa, katere otvoritev bo v torek, 27. februarja 2024 ob 19.00 v Galeriji Photon v Ljubljani.

Druga frekvenca

SIGIC - Novice, 13. februar ― Druga izdaja cikla bo potekala med 26. februarjem in 1. marcem, na oder pa bo postavila izvajalce, uspešno delujoče na vsaj dveh umetniških poklicnih področjih oziroma vsaj dveh poklicnih področjih, ozko vezanih na glasbo. Poleg tega, da gre za priznane bodisi instrumentaliste bodisi vokaliste se ti torej enakovredno predstavljajo še kot avtorji, pedagogi, producenti, tonski tehniki, uradniki (v institucijah, posvečenim glasbi) ali igralci, s čimer bogatijo kulturniški prostor ter dvigujejo ravan delovanja celotnega sektorja.
še novic