Program Sqvot – Program za zmanjševanje tveganja za brezdomnost in stanovanjsko izključenost LGBTIQ+ mladih

Fakulteta za dizajn, 14. oktober ― V okviru Društva Parada ponosa že od leta 2020 deluje Program Sqvot – Program za zmanjševanje tveganja za brezdomnost in stanovanjsko izključenost LGBTIQ+ mladih. V okviru programa mladim LGBTIQ+ osebam […] The post Program Sqvot – Program za zmanjševanje tveganja za brezdomnost in stanovanjsko izključenost LGBTIQ+ mladih appeared first on Fakulteta za dizajn.

Festival Indigo 2021

Fakulteta za dizajn, 11. oktober ― Dizajn program je letos prepleten z glasbenim programom in sejmom knjig umetnika Caffeine Hours 2021. V dveh dneh, četrtek in petek 14. in 15. oktobra, se bodo predstavili oblikovalci: Sara De Bondt, Marko […] The post Festival Indigo 2021 appeared first on Fakulteta za dizajn.

RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE MOBILNOSTI OSEBJA ZA NAMEN USPOSABLJANJA V OKVIRU PROGRAMA ERASMUS+ ZA ŠTUDIJSKO LETO 2021/2022

Fakulteta za dizajn, 8. oktober ― RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE MOBILNOSTI OSEBJA ZA NAMEN USPOSABLJANJA V OKVIRU PROGRAMA ERASMUS+ ZA ŠTUDIJSKO LETO 2021/2022 Na podlagi odobrenih sredstev Evropske komisije je Fakulteta za dizajn, pridružena članica Univerze na […] The post RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE MOBILNOSTI OSEBJA ZA NAMEN USPOSABLJANJA V OKVIRU PROGRAMA ERASMUS+ ZA ŠTUDIJSKO LETO 2021/2022 appeared first on Fakulteta za dizajn.
“Brajica v čipkah”

“Brajica v čipkah”

Fakulteta za dizajn, 8. oktober ― Na Fakulteti za dizajn je od 05. 10. 2021 na ogled razstava Tanje Oblak, “Brajica v čipkah”   “Brajica v čipkah” 100-letnici organiziranega delovanja slepih in slabovidnih na Slovenskem smo […] The post “Brajica v čipkah” appeared first on Fakulteta za dizajn.
Razstava konceptualnih rešitev prenove parka Univerzale študentov Fakultete za dizajn.

Razstava konceptualnih rešitev prenove parka Univerzale študentov Fakultete za dizajn.

Fakulteta za dizajn, 21. september ― Pred prostori Fakultete za dizajn smo v sodelovanju z občino Domžale postavili razstavo konceptualnih rešitev prenove parka Univerzale študentov Fakultete za dizajn. Naloga študentov je bila študija različnih konceptualnih rešitev […] The post Razstava konceptualnih rešitev prenove parka Univerzale študentov Fakultete za dizajn. appeared first on Fakulteta za dizajn.

Dan za kakovost FD

Fakulteta za dizajn, 20. september ― V četrtek, 30. 9. 2021, bo FD organizirala dogodek Dan za kakovost, ki bo potekal na temo “Študenti s posebnimi potrebami in delo na daljavo”.  Informativno- posvetovalno delavnico bodo izvedli sodelavci Društva študentov […] The post Dan za kakovost FD appeared first on Fakulteta za dizajn.

NASA International Space Apps Challenge

Fakulteta za dizajn, 16. september ― Inkubator Sežana je bil tudi letos izbran za Local Lead NASA International Space Apps Challenge, ki bo organiziran 2.-3.10 2021 in sicer v virtualni obliki. Letos bo to že 10. izvedba tega največjega tehnološkega maratona […] The post NASA International Space Apps Challenge appeared first on Fakulteta za dizajn.
MEDENA CELICA na Igu

MEDENA CELICA na Igu

Fakulteta za dizajn, 16. september 14. septembra 2021 je na odprtem oddelku zapora na Igu pri Ljubljani potekala predstavitev projekta MEDENA CELICA, pri katerem so sodelovali tudi študenti Fakultete za dizajn. V projekt so bili […] The post MEDENA CELICA na Igu appeared first on Fakulteta za dizajn.
še novic