Oblikovanje nakita

Fakulteta za dizajn, 29. junij ― PROGRAM: OBLIKOVANJE NAKITA Na Fakulteti za dizajn bomo v  mesecu novembru 2020 v okviru Vseživljenjskega učenja organizirali enoletni tečaj OBLIKOVANJE NAKITA v obsegu 120 ur. Tečaj bomo izvajali enkrat tedensko v popoldanskem času in sicer med 16.30 in 20.30 uro od meseca novembra do meseca maja. Cena 120 urnega tečaja znaša 1.800,00 eur. Nudimo plačevanje v PETIH […] The post Oblikovanje nakita appeared first on Fakulteta za dizajn.

Oblikovanje prostora 1 (stanovanjski objekti)

Fakulteta za dizajn, 29. junij ― Na Fakulteti za dizajn bomo v  mesecu oktobru 2020 v okviru vseživljenjskega učenja organizirali enoletni tečaj OBLIKOVANJE PROSTORA 1 – Stanovanjski objekti v obsegu 130 ur. Tečaj bomo izvajali enkrat tedensko v popoldanskem času in sicer med 16.30 in 20.30 uro od oktobra do meseca maja. Cena: Cena tečaja znaša 846,00 eur. Nudimo  tudi plačevanje […] The post Oblikovanje prostora 1 (stanovanjski objekti) appeared first on Fakulteta za dizajn.

ITA RINA IZ PRETEKLOSTI V SEDANJOST

Fakulteta za dizajn, 17. junij ― Vljudno vabljeni na odprtje in ogled razstave v Divačo, kjer se s svojimi deli predstavljajo študenti Fakultete za dizajn, pridružene članice Univerze na Primorskem. Razstava bo na ogled od sobote, 20. junija 2020 v Muzeju slovenskih filmskih igralcev v Divači, razstava bo na ogled do 30. avgusta 2020. Razstava ITA RINA IZ PRETEKLOSTI V SEDANJOST predstavlja dela  študentov vizualnih […] The post ITA RINA IZ PRETEKLOSTI V SEDANJOST appeared first on Fakulteta za dizajn.
BIEN 2020: TEKSTILNA RAZSTAVA V KRANJU 12.6.2020-5.7.2020

BIEN 2020: TEKSTILNA RAZSTAVA V KRANJU 12.6.2020-5.7.2020

Fakulteta za dizajn, 11. junij ― Vljudno vabljeni na odprtje in ogled razstave BIEN 2020 v Kranju, kjer se s svojimi deli predstavljajo študenti Fakultete za dizajn, pridružene članice Univerze na Primorskem iz smeri Tekstilije in oblačila ter Notranja oprema. Uradno odprtje bo v petek, 12. junija, ob 19. uri na terasi Layerjeve hiše v Kranju, v istem dnevu pa bosta še dva […] The post BIEN 2020: TEKSTILNA RAZSTAVA V KRANJU 12.6.2020-5.7.2020 appeared first on Fakulteta za dizajn.

INFORMATIVNI DNEVI – IZVEDBA ON-LINE

Fakulteta za dizajn, 1. junij ― Spoštovani, obveščamo vas bodo informativni dnevi za 1. stopnjo IZREDNI za VSE SMERI: NOTRANJA OPREMA (NO), VIZUALNE KOMUNIKACIJE (VK), TEKSTILIJE IN OBLAČILA (TO), DIZAJN MANAGEMENT (DM) IN NAKIT potekali dne: 22. 6., 13. 7., 24. 8., 7. 9. 2020, vsakokrat ob 12.00 uri in sicer ON-LINE. Informativni dnevi za magistrske programe (2. stopnja) za smeri: […] The post INFORMATIVNI DNEVI – IZVEDBA ON-LINE appeared first on Fakulteta za dizajn.

(PRA)STOL 6. MEDNARODNI NATEČAJ IND. OBLIK.

Fakulteta za dizajn, 26. maj ― Festival lesa z.o.o., so.p. razpisuje 6. mednarodni natečaj za oblikovanje lesenega stola kot poklon kočevskemu pragozdu. Sodelovanje na natečaju oblikovalcem in ustvarjalcem ponuja možnost, da s svojim pogledom na odnos »pragozd – človek« uresničijo svojo idejo. Kaj iščemo: funkcionalen, sodoben lesen kos Rok za prijavo: 1. september 2020 Kdo se lahko prijavi: natečaj je odprt za kreativne, ustvarjalne posameznike, starejše od 18 let. […] The post (PRA)STOL 6. MEDNARODNI NATEČAJ IND. OBLIK. appeared first on Fakulteta za dizajn.

ZAKLJUČEK PRIJAVNIH ROKOV Z DNEM 9. 6. 2020 

Fakulteta za dizajn, 25. maj ― Spoštovani, obveščamo vas, da se bo prvi prijavni roki v sklopu skupnega Razpisa za vpis v dodiplomske in enovite magistrske študijske programe za študijsko leto 2020/21 za javne in koncesionirane študijske programe zaključil  dne 9. 6. 2020, kar velja tudi za razpise za vpis zasebnih visokošolskih zavodov. Zaključek prijavnih rokov z dnem 9. 6. 2020 […] The post ZAKLJUČEK PRIJAVNIH ROKOV Z DNEM 9. 6. 2020  appeared first on Fakulteta za dizajn.

Razstava ČEBELARSTVO IN IZZIVI V OBLIKOVANJU

Fakulteta za dizajn, 19. maj ― Ob svetovnem dnevu čebel Vas vljudno vabimo k ogledu razstaveČEBELARSTVO IN IZZIVI V OBLIKOVANJUki bo od 20. maja do 3. junija 2020 v Steklenem atriju Mestne hiše v Ljubljani. Na razstavi so predstavljena izbrana dela projektov UrbanBee, BeeKul ter Čipka in prostor, ki jih je v sodelovanju s partnerji izvedla Fakulteta za dizajn, pridružena članica […] The post Razstava ČEBELARSTVO IN IZZIVI V OBLIKOVANJU appeared first on Fakulteta za dizajn.

(DELNO) ODPRTJE FD ZA IZVEDBO POSAMEZNIH (NUJNIH) ŠTUDIJSKIH VSEBIN

Fakulteta za dizajn, 14. maj ― Spoštovane sodelavke, spoštovani sodelavci, cenjene študentke in cenjeni študenti FD,   OBVEŠČAMO VAS, da se z dnem 18. 5. 2020, skladno z Odlokom o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih VZ (in njegovimi spremembami), ODPIRAJO ZAVODI TUDI ZA ŠTUDENTE. Pri navedenem je pomembno, da se zavodi […] The post (DELNO) ODPRTJE FD ZA IZVEDBO POSAMEZNIH (NUJNIH) ŠTUDIJSKIH VSEBIN appeared first on Fakulteta za dizajn.

Podaljšanje prijavnih rokov za vpis

Fakulteta za dizajn, 12. maj ― Spoštovane bodoče študentke in bodoči študenti FD, obveščamo vas, da skladno z Zakonom o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-COV-2 (COVID-19) (ZZUSUDJZ) (Uradni list RS, št. 36/20 in 61/20) še vedno ostajajo odprti prijavni roki v okviru razpisov za vpis za študijsko leto 2020/21 in sicer […] The post Podaljšanje prijavnih rokov za vpis appeared first on Fakulteta za dizajn.

Oddaja vloge za pridobitev enkratnega dodatka v času epidemije

Fakulteta za dizajn, 7. maj ― Spoštovane študentke in študenti FD, želimo vas spomniti, da ne pozabite na oddajo vloge za pridobitev enkratnega dodatka v času epidemije (COVID-19). Več si lahko preberete na: https://www.gov.si/zbirke/storitve/enkratni-solidarnostni-dodatek-studentom/ in https://www.gov.si/novice/2020-05-04-objavljen-je-obrazec-za-oddajo-vloge-za-izplacilo-enkratnega-solidarnostnega-dodatka-za-izredne-studente/. Dekanat FD The post Oddaja vloge za pridobitev enkratnega dodatka v času epidemije appeared first on Fakulteta za dizajn.

Obvestilo o sklepih senata

Fakulteta za dizajn, 4. maj ― OBVESTILO: Spoštovane študentke in študenti FD ter sodelavke in sodelavci, obveščamo vas, da je Senat Fakultete za dizajn na svoji 5. seji, dne 23. 4. 2020, sprejel naslednja sklepa: 1. Sprejem sklepa, da se študentom omogoči zagovor diplomskega dela preko videokonference – že vezane diplome 2. Sprejem sklepa, da se študentom omogoči oddaja diplomskega dela […] The post Obvestilo o sklepih senata appeared first on Fakulteta za dizajn.

Obvestilo o podaljšanju prvega prijavnega roka – do 9. aprila 2020

Fakulteta za dizajn, 18. marec ― Spoštovani, obveščamo vas, da je danes ministrica podpisala sklep o podaljšanju prvega prijavnega roka v sklopu skupnega Razpisa za vpis v dodiplomske in enovite magistrske študijske programe za študijsko leto 2020/21, in sicer se rok podaljšuje do 9. aprila 2020 (vpis v 1. letnik in v višje letnike, kjer potekajo preiskusi nadarjenosti, sposobnosti in spretnosti). Rok za […] The post Obvestilo o podaljšanju prvega prijavnega roka – do 9. aprila 2020 appeared first on Fakulteta za dizajn.

OBVESTILO COVID-19

Fakulteta za dizajn, 9. marec ― Spoštovane študentke, študenti, predavatelji/ce in vsi drugi sodelavci/ke Fakultete za dizajn, obveščamo vas, da je že sedaj znano, da bodo ukrepi zaradi koronavirusa SARS-CoV-2 v državi RS trajali dlje časa, kot je bilo sprva predvideno. V posledici navedenega, bo študij na daljavo trajal DO PREKLICA. Takoj ko bo s strani Vlade in drugih pristojnih institucij […] The post OBVESTILO COVID-19 appeared first on Fakulteta za dizajn.

Odprte hiše Slovenije

Fakulteta za dizajn, 9. marec ― Ali te zanima, kako so oblikovani prostori, v katerih živimo? Si želiš spoznati proces načrtovanja in izvedbe dobro oblikovane arhitekture? V primeru, da je odgovor pritrdilen in si želiš dodatnih izkušenj na področju javnega nastopanja in organizacije, ostani z nami in beri dalje. Arhitekturni festival Odprte hiše Slovenije se že desetletje odvija v Sloveniji, kjer […] The post Odprte hiše Slovenije appeared first on Fakulteta za dizajn.
še novic