Vpisni rok za zapolnitev mest

Fakulteta za dizajn, 23. september ― Lepo pozdravljeni. Na dodiplomskem programu Dizajn, smeri: – Notranja oprema: 6 prostih mest izredno – Vizualne komunikacije: 2 prosti mesti izredno – Tekstilije in oblačila: 3 prosta mesta izredno – Dizajn management: 16 prostih mest izredno Na magistrskih programih smeri Notranja oprema, Vizualne komunikacije, Tekstilije in oblačila ter Dizajn management je dovolj prostih mest. Rok […] The post Vpisni rok za zapolnitev mest appeared first on Fakulteta za dizajn.

OBVESTILO ŠTUDENT-OM/-KAM, ZAPOSLENIM IN SODELAV-CEM/-KAM FD

Fakulteta za dizajn, 17. september ― Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ) je v sodelovanju z Nacionalnim inštitutom za javno zdravje (NIJZ) pripravil Smernice za izvedbo študijske dejavnosti v zimskem semestru študijskega leta 2020/21 (Smernice). Vsi visokošolski zavodi so pozvani k striktnemu in doslednemu upoštevanju Smernic, pri čemer je potrebno spremljati epidemiološko situacijo v državi, saj se bodo smernice posodabljale […] The post OBVESTILO ŠTUDENT-OM/-KAM, ZAPOSLENIM IN SODELAV-CEM/-KAM FD appeared first on Fakulteta za dizajn.

Virtualni mednarodni tehnološki hekaton NASA SPACE APPS 2020

Fakulteta za dizajn, 15. september ― 48-urni mednarodni razvojni tehnološki maraton – hackathon – za inovativno, kreativno, predvsem pa sodelovalno reševanje globalnih izzivov na podlagi javno dostopnih podatkov vesoljske agencije NASA, ki bo množično in hkrati potekal v več kot 200 mestih po celem svetu. Več informacij dobite: TUKAJ The post Virtualni mednarodni tehnološki hekaton NASA SPACE APPS 2020 appeared first on Fakulteta za dizajn.
Dosežki Fakultete za dizajn na mednarodnih grafičnih tekmovanjih

Dosežki Fakultete za dizajn na mednarodnih grafičnih tekmovanjih

Fakulteta za dizajn, 10. september ― Izr. prof. dr. Martina Kač Nemanič, predavateljica na oddelku za vizualne komunikacije se je v letu 2020 udeležila več mednarodnih grafičnih tekmovanj in se z desetimi deli uvrstila v ožji izbor ter dosegla nagrade in nominacije:  The International Reggae Poster Contest, 7th Contest Winners, Jamajka, International Poster Contest Plakat social, Where from? – Where to?,  […] The post Dosežki Fakultete za dizajn na mednarodnih grafičnih tekmovanjih appeared first on Fakulteta za dizajn.

NAVODILA ZA IZVAJANJE DELA V PROSTORIH FAKULTETE ZA DIZAJN

Fakulteta za dizajn, 3. september ― Navodila za izvajanje dela v prostorih FD v času veljavnih ukrepov proti širjenju bolezni SARS-CoV-2 Na Fakulteti za dizajn se še naprej izvajajo naslednji ukrepi za preprečevanje širjenja bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19): kjer je mogoče, se pedagoški proces in preverjanje znanja izvaja prilagojeno, na daljavo (predavanja, seminarji, ustni izpiti in podobne pedagoške aktivnosti), omejene so vse […] The post NAVODILA ZA IZVAJANJE DELA V PROSTORIH FAKULTETE ZA DIZAJN appeared first on Fakulteta za dizajn.

IŠČE SE ŠTUDENT-KA ZA OPRAVLJANJE PRAKSE

Fakulteta za dizajn, 2. september ― Društvo Verjamem vate v sklopu blagovne znamke LUP išče študenta-študentko, ki bi opravljal prakso in jim pomagal pri izzivu,  kako nadgraditi blagovno znamko Lup za izdelke, ki so višjega cenovnega razreda. kontakt Vesna Goršek Društvo Verjamem vate, so.p. T: 031 356 970 W: www.verjamemvate.si W: www.lup-jeans.com The post IŠČE SE ŠTUDENT-KA ZA OPRAVLJANJE PRAKSE appeared first on Fakulteta za dizajn.

Fakulteta za dizajn, 1. september ― V Regionalnem centru kreativne ekonomije (RCKE) so v okviru EU projekta COCO4CCI, objavili vabilo na spletno predavanje Dober dan, prihodnosti!, na katerem bo uvod v metode, orodja in izbrane primere odličnih aktualnih in preteklih praks, ki so znale pogledati v prihodnost in soustvarile sedanjost, v kateri živimo, predstavil priznani ameriški predavatelj in futurist Phil Balagtas. […] The post appeared first on Fakulteta za dizajn.

Možnost zaposlitve grafičnega oblikovalca

Fakulteta za dizajn, 28. avgust ― Specialist/-ka za digitalno grafično oblikovanje Pravijo, da je slika vredna tisoč besed, vendar se dobro zavedaš, da je v resnici vredna še veliko več. S pravim pristopom in vrhunskim oblikovanjem lahko slika ustvari milijone prenosov in odlično igro spremeni v svetovno uspešnico. Od konceptov za digitalno oglaševanje in spletno oblikovanje do animacij – tvoja naloga […] The post Možnost zaposlitve grafičnega oblikovalca appeared first on Fakulteta za dizajn.

Mobilna aplikacija #OstaniZdrav

Fakulteta za dizajn, 27. avgust ― Mobilna aplikacija za varovanje zdravja in življenja ljudi #OstaniZdrav je pripomoček, ki vam sporoči, ali ste bili v stiku z okuženo osebo. Z njeno uporabo in upoštevanjem priporočil vsak izmed nas pripomore k obvladovanju širjenja virusa ter varovanju zdravja nas samih, naših bližnjih in celotne družbe. Več: TUKAJ The post Mobilna aplikacija #OstaniZdrav appeared first on Fakulteta za dizajn.

Ustvarjalni prepleti

Fakulteta za dizajn, 26. avgust ―   Od 26. 08. do 13. 09. 2020 je na ogled Razstava izbranih del študentov Fakultete za dizajn. USTVARJALNI PREPLETI – Na stičišču kreativnih smeri, kjer se porajajo ideje prostorov, oblike vizualnih zapisov in vizije tkanin. Razstava je v Galeriji  Društva likovnih umetnikov Ljubljana – DLUL, Breg 22, Ljubljana, na ogled od 10.00 do 18.00 ure. […] The post Ustvarjalni prepleti appeared first on Fakulteta za dizajn.

OBVESTILO O PROSTIH VPISNIH MESTIH

Fakulteta za dizajn, 18. avgust ― Fakulteta za dizajn ima na dan 17. 8. 2020 še sledeča PROSTA VPISNA MESTA: SMER DIZAJN MANAGEMENT: 28 (IZREDNO) prijavni rok za DM se podaljša do 2.9.2020 SMER NOTRANJA OPREMA: 0 (REDNO), 17 (IZREDNO) SMER VIZUALNE KOMUNIKACIJE: 3 (REDNO), 14 (IZREDNO) SMER TEKSTILIJE IN OBLAČILA: 2 (REDNO), 5 (IZREDNO). Za dodatne informacije se lahko obrnete […] The post OBVESTILO O PROSTIH VPISNIH MESTIH appeared first on Fakulteta za dizajn.
še novic