German Design Council

Fakulteta za dizajn, 16. april ― Poziv arhitektom, načrtovalcem in oblikovalcem: Registrirajte se zdaj za ICONIC AWARDS 2021: Inovativna arhitektura in sodelujte z najboljšimi. Ne glede na to, ali ste vključeni v gradbene projekte, notranje zasnove, […] The post German Design Council appeared first on Fakulteta za dizajn.

Študent študentu o študiju na daljavo

Fakulteta za dizajn, 16. april ― Prejeli smo: Vabilo na spletno srečanje študentov »Študent študentu o študiju na daljavo« Vabimo, da se nam v torek, 20.4. od 17:00 do 19:00 pridružite na srečanju študentov s statusom posebnih potreb, namenjenemu izmenjavi izkušenj na področju […] The post Študent študentu o študiju na daljavo appeared first on Fakulteta za dizajn.

Javni natečaj za podelitev denarne nagrade in priznanja najboljšemu ponudniku dizajna uniforme za slovensko udeležbo na svetovni razstavi EXPO Dubaj 2020

Fakulteta za dizajn, 16. april ― Objavljeno: SPIRIT Slovenija, javna agencija, 12. 4. 2021, www.spiritslovenia.si Predmet javnega natečaja: S podelitvijo denarne nagrade in priznanja se izreka izbranemu zmagovalnemu oblikovalcu javno priznanje za prispevek k učinkoviti predstavitvi Republike Slovenije na […] The post Javni natečaj za podelitev denarne nagrade in priznanja najboljšemu ponudniku dizajna uniforme za slovensko udeležbo na svetovni razstavi EXPO Dubaj 2020 appeared first on Fakulteta za dizajn.

OPOMNIK ZA JAVNI NATEČAJ: Socialni demokrati obujajo tradicijo prvomajskega plakata z natečajem o prihodnosti dela

Fakulteta za dizajn, 16. april ― Spoštovane in spoštovani, v nadaljevanju vam pošiljamo sporočilo za javnost Socialnih demokratov o javnem natečaju: Socialni demokrati obujajo tradicijo prvomajskega plakata z natečajem o prihodnosti dela Socialni demokrati v sodelovanju […] The post OPOMNIK ZA JAVNI NATEČAJ: Socialni demokrati obujajo tradicijo prvomajskega plakata z natečajem o prihodnosti dela appeared first on Fakulteta za dizajn.

Poletna šola Krater: odprti poziv za oblikovalce in arhitekte

Fakulteta za dizajn, 16. april ― Rok za prijave: 29. apr 2021 Poletna šola Krater je 9-dnevni program oblikovanja in razvoja novih materialov iz lokalnega okolja. V okviru programa bodo mentorirali izbrane oblikovalske kolektive/posameznike_ce pri razvoju, produkciji in aplikaciji idej […] The post Poletna šola Krater: odprti poziv za oblikovalce in arhitekte appeared first on Fakulteta za dizajn.

(PRA)STOL 7. MEDNARODNI NATEČAJ INDUSTRIJSKEGA OBLIKOVANJA

Fakulteta za dizajn, 13. april ― Festival lesa z.o.o., so.p. razpisuje 7. mednarodni natečaj za oblikovanje lesenega stola kot poklon kočevskemu pragozdu. Sodelovanje na natečaju oblikovalcem in ustvarjalcem ponuja možnost, da s svojim pogledom na odnos »pragozd – človek« uresničijo svojo […] The post (PRA)STOL 7. MEDNARODNI NATEČAJ INDUSTRIJSKEGA OBLIKOVANJA appeared first on Fakulteta za dizajn.

Estonija ponuja štipendije za profesorje in raziskovalce, za poletne šole ter študente v 2021-2022

Fakulteta za dizajn, 8. april ― Estonija ponuja štipendije za profesorje in raziskovalce, za poletne šole ter študente v 2021-2022. Več informacij lahko najdete na: Estonian National Scholarship program. Estonian National Scholarship offer for the academic […] The post Estonija ponuja štipendije za profesorje in raziskovalce, za poletne šole ter študente v 2021-2022 appeared first on Fakulteta za dizajn.

NATEČAJ VABLJENI MLADI 2021

Fakulteta za dizajn, 2. april ― Rok prijave: 20. april 2021 Z natečajem Vabljeni mladi 2021 in nagrado Primavera, poimenovano po mojstrovini slikarja Sandra Botticellija, alegorijo mladosti, Društvo likovnih umetnikov Maribor vabi mlade vizualne umetnike, stare […] The post NATEČAJ VABLJENI MLADI 2021 appeared first on Fakulteta za dizajn.

MEDNARODNA NAGRADA “LONDON INTERNATIONAL CREATIVE COMPETITION”

Fakulteta za dizajn, 2. april ― Študenti FD so prejeli mednarodno nagrado in uvrstitev med finaliste: Tina Štefančič za Intertwined in Damir Černec ter Jakob Vrečko za Vertical City. Finalisti: https://licc.uk/winners/index.php?comp_name=LICC%202020 Damir Černec & Jakob Vrečko: […] The post MEDNARODNA NAGRADA “LONDON INTERNATIONAL CREATIVE COMPETITION” appeared first on Fakulteta za dizajn.

OBLIKOVALSKI IZZIV ZA ŠTUDENTE FAKULTETE ZA DIZAJN »MAJICA Z DVEMA ŽIVLJENJEMA«

Fakulteta za dizajn, 2. april ― Ker se zavedamo problematike potrošnje in odpadkov oblačil, se bo Fakulteta za dizajn, pridružena članica Univerze na Primorskem, pridružila prvi slovenski akciji Dan v rabljenih oblačilih. Akcija bo potekala v […] The post OBLIKOVALSKI IZZIV ZA ŠTUDENTE FAKULTETE ZA DIZAJN »MAJICA Z DVEMA ŽIVLJENJEMA« appeared first on Fakulteta za dizajn.
še novic