Razstava idejnih predlogov prenove večnamenskega prostora v Državnem zboru

Razstava idejnih predlogov prenove večnamenskega prostora v Državnem zboru

Fakulteta za dizajn, 20. februar ― V ponedeljek, 19. februarja 2024, je v preddverju velike dvorane Državnega zbora potekalo odprtje razstave idejnih predlogov prenove večnamenskega prostora v Državnem zboru, ki bo namenjen predvsem obiskovalcem Državnega zbora. […] The post Razstava idejnih predlogov prenove večnamenskega prostora v Državnem zboru appeared first on Fakulteta za dizajn.
NEB studio

NEB studio

Fakulteta za dizajn, 14. februar ― Študentje 1. letnika magistrskega študija in Erasmus študentje so pri predmetu NEB studio zasnovali tematsko športno-rekreacijsko pot na Rožnik, hrib v parku Tivoli v Ljubljani. Pot je zasnovana z zaporedjem […] The post NEB studio appeared first on Fakulteta za dizajn.
INFO DNEVI MAGISTRSKEGA ŠTUDIJA FAKULTETE ZA DIZAJN

INFO DNEVI MAGISTRSKEGA ŠTUDIJA FAKULTETE ZA DIZAJN

Fakulteta za dizajn, 30. januar ― Spoštovani! Vabljeni na informativne dneve MAGISTRSKEGA ŠTUDIJA Fakultete za dizajn, ki bodo potekali v petek, 1. marca 2024 ob 14:00 ONLINE. 14:00 Notranja oprema: https://meet.google.com/byd-fnms-ymp Vizualne komunikacije in UX/UI: https://meet.google.com/vnu-yhxi-ptb Moda in […] The post INFO DNEVI MAGISTRSKEGA ŠTUDIJA FAKULTETE ZA DIZAJN appeared first on Fakulteta za dizajn.
še novic