Izvolitve v nazive na FD

Fakulteta za dizajn, 28. september ― Senat FD je na svoji 8. redni seji, dne 28. 9.2023, potrdil predloge Habilitacijske komisije, za izvolitve v nazive in sicer: izr. prof. Metod Črešnar se imenuje v naziv »visokošolski […] The post Izvolitve v nazive na FD appeared first on Fakulteta za dizajn.
Razstava idejnih rešitev prenove Turistično informacijskega centra Domžale

Razstava idejnih rešitev prenove Turistično informacijskega centra Domžale

Fakulteta za dizajn, 6. september ― Študenti Fakultete za dizajn so v letnem semestru, 2022/2023, pod mentorstvom docenta Benjamina Hafnerja, u.d.i.a., PA ZAPS 2107, izdelovali idejne projekte prenove Turistično informacijskega centra Domžale. Oblikovanje interierja je vedno […] The post Razstava idejnih rešitev prenove Turistično informacijskega centra Domžale appeared first on Fakulteta za dizajn.

Spletna delavnica za prijavo na razpis za Zoisovo štipendijo.

Fakulteta za dizajn, 4. september ― Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije prihodnji teden v torek, 5. septembra, ob 16. uri pripravlja spletno delavnico za prijavo na razpis za Zoisove štipendije. Na delavnici bodo predstavili razpis in pogoje […] The post Spletna delavnica za prijavo na razpis za Zoisovo štipendijo. appeared first on Fakulteta za dizajn.

PRIJAVA NA NATEČAJ (PRA)STOL 2023

Fakulteta za dizajn, 30. avgust ― (PRA)STOL  9. MEDNARODNI NATEČAJ INDUSTRIJSKEGA OBLIKOVANJA  Festival lesa z.o.o.,  razpisuje 9. mednarodni natečaj za oblikovanje lesenega stola kot poklon kočevskemu pragozdu. Sodelovanje na natečaju oblikovalcem in ustvarjalcem ponuja možnost, da s svojim […] The post PRIJAVA NA NATEČAJ (PRA)STOL 2023 appeared first on Fakulteta za dizajn.

A.L.I.C.E.

Fakulteta za dizajn, 30. avgust ― Oglejte si nov A.L.I.C.E. zbornik 7. mednarodne znanstvene konference. A.L.I.C.E. (Architecture | Landscape | Interiors | Culture | Emotions) je platforma, ki združuje mednarodne oblikovalske visokošolske institucije. Ustanovljena je bila […] The post A.L.I.C.E. appeared first on Fakulteta za dizajn.
še novic