Razpis mladega raziskovalca za avantgardo / Young Researcher in Avant-garde

Fakulteta za dizajn, 20. marec ― [This call is also available in English here] Gre za 4-letno zaposlitev na Raziskovalnem centru za humanistiko Univerze v Novi Gorici. Doktorski program Humanistika poteka na Podiplomski šoli Univerze v Novi Gorici. Kandidat_ka […] The post Razpis mladega raziskovalca za avantgardo / Young Researcher in Avant-garde appeared first on Fakulteta za dizajn.

STROKOVNA EKSKURZIJA

Fakulteta za dizajn, 20. marec ― Dragi študenti, končno je prišel čas za STROKOVNO EKSKURZIJO 2023! Kam gremo? V Benetke in Verono! Kdaj? 22.-23.4.2023 Kakšen je program? Pester in podrobno opisan na prijavnem obrazcu spodaj. Kakšna je cena? Le 138€ […] The post STROKOVNA EKSKURZIJA appeared first on Fakulteta za dizajn.
Generativna umetna inteligenca v kreativnih industrijah in priložnosti za Slovenijo

Generativna umetna inteligenca v kreativnih industrijah in priložnosti za Slovenijo

Fakulteta za dizajn, 20. marec ― društvo VTIS (V tujini izobraženi Slovenci) organizira dogodek ”Generativna umetna inteligenca v kreativnih industrijah – priložnosti za Slovenijo”. Dogodek bo v četrtek, 6. aprila 2023, ob 18.00 CET na ZOOM-u. Gostje dogodka bodo: […] The post Generativna umetna inteligenca v kreativnih industrijah in priložnosti za Slovenijo appeared first on Fakulteta za dizajn.

Muzejski dan ŠS

Fakulteta za dizajn, 9. marec ―  Imaš rad umetnost?  Potem je pa ponudba zagotovo zate! Narodna galerija je osrednja nacionalna ustanova za starejšo umetnost v Sloveniji, ki hrani največjo zbirko likovnih del na slovenskem ozemlju od visokega […] The post Muzejski dan ŠS appeared first on Fakulteta za dizajn.

A.L.I.C.E. konferenca

Fakulteta za dizajn, 21. februar ― Spoštovani, vljudno vabljeni na 7. mednarodno znanstveno konferenco A.L.I.C.E., ki se bo odvijala v četrtek, 23. 03. ob 10.00 uri v Laboratoriju za kreativne industrije na Fakulteti za dizajn, Dunajska […] The post A.L.I.C.E. konferenca appeared first on Fakulteta za dizajn.
še novic