BEDA General Assembly 2024

Fakulteta za dizajn, 11. junij ― BEDA, the Bureau of European Design Associations, is a pan-European advocacy with over 50 member organisations based in almost every European country – that is millions of designers. BEDA speaks […] The post BEDA General Assembly 2024 appeared first on Fakulteta za dizajn.

BEDA General Assembly 2024

Fakulteta za dizajn, 11. junij ― BEDA je urad evropskih oblikovalskih združenj z več kot 50 organizacijami članicami v skoraj vseh evropskih državah – to je na milijone oblikovalcev. BEDA govori v imenu oblikovalske skupnosti in […] The post BEDA General Assembly 2024 appeared first on Fakulteta za dizajn.

Nagrajene trajnostne kreacije Fakultete za dizajn – Ekošola

Fakulteta za dizajn, 10. junij ― Študentke 3. letnika smeri Moda in tekstilije Fakultete za dizajn, samostojni visokošolski zavod, so v šolskem letu 2023/24 s projektom »Turning Trash into Trendy – Preoblikovanje odvečnih oblačil v trendi oblačila« sodelovale v Oblikovalskem izzivu: oblikujmo […] The post Nagrajene trajnostne kreacije Fakultete za dizajn – Ekošola appeared first on Fakulteta za dizajn.

Erasmus+ mobilnost osebja

Fakulteta za dizajn, 23. maj ― V tem tednu smo gostili vodjo mednarodne pisarne iz partnerske institucije, Quasar Institute for Advanced Design v Rimu, Noemi Licata Tiso, s katero odlično sodelujemo na področju Erasmus+ študijskih izmenjav. […] The post Erasmus+ mobilnost osebja appeared first on Fakulteta za dizajn.

Obisk mizarskih podjetij na Primorskem

Fakulteta za dizajn, 23. maj 22. maja 2024 smo predstavniki: Lesarskega grozda,  Društva oblikovalcev in Fakultete za dizajn obiskali mizarska podjetja na Primorskem. Pod vodstvom bivšega direktorja podjetja LIPA Ajdovščina Nedeljka Gregoriča smo obiskali Mizarstvo […] The post Obisk mizarskih podjetij na Primorskem appeared first on Fakulteta za dizajn.

11. bienale Brumen

Fakulteta za dizajn, 22. maj ― 11. bienale Brumen, ki je osrednji dogodek na področju grafičnega oblikovanja v Sloveniji in eden pomembnejših v regiji, se počasi poslavlja. Svoj zaključek bo dosegel v sklopu še zadnjega dogodka, […] The post 11. bienale Brumen appeared first on Fakulteta za dizajn.

Gostujoče predavanje

Fakulteta za dizajn, 22. maj ― V aprilu nas je, v sklopu GGG Design Week-a, ponovno obiskala Prof. dr. Dušanka Komnenić, ki je imela gostujoče predavanje na smeri Vizualne komunikacije in se udeležila NEB Design Talk-a. […] The post Gostujoče predavanje appeared first on Fakulteta za dizajn.

Portretno fotografiranje

Fakulteta za dizajn, 22. maj ― Dragi študentje in študentke, ali si želite izpopolniti svoj CV ali LinkedIn profil, vendar nimate profesionalne slike, katero bi lahko uporabili? Za vas imamo rešitev! Študenski svet Fakultete za dizajn […] The post Portretno fotografiranje appeared first on Fakulteta za dizajn.
še novic