MEDENA CELICA NA IGU

MEDENA CELICA NA IGU

Fakulteta za dizajn, 14. julij ― Fakulteta za dizajn, pridružena članica Univerze na Primorskem je v akademskem letu 2020/21 sodelovala z Društvom Urbani čebelar, ki sodeluje v evropskem projektu FoodE in izvaja pilotni projekt Medena celica. […] The post MEDENA CELICA NA IGU appeared first on Fakulteta za dizajn.

Anketiranje študentov

Fakulteta za dizajn, 1. julij ― Spoštovane študentke in študenti FD! Ob zaključku izpitnega obdobja,  bi vas radi prijazno spomnili, da je potrebno pred vpisom v višji letnik študijskega programa, izpolniti anketo o poteku študijskega procesa […] The post Anketiranje študentov appeared first on Fakulteta za dizajn.

RAZSTAVA KONCEPTUALNIH REŠITEV PRENOVE PARKA UNIVERZALE ŠTUDENTOV FAKULTETE ZA DIZAJN

Fakulteta za dizajn, 28. junij ― Predstavitev idejne prenove parka Univerzale v Domžalah, ki so ga pripravili študenti Fakultete za dizajn pod mentorstvom pred. Benjamina Hafnerja in doc. Iva Koritnika. Več si lahko ogledate na spodnjih […] The post RAZSTAVA KONCEPTUALNIH REŠITEV PRENOVE PARKA UNIVERZALE ŠTUDENTOV FAKULTETE ZA DIZAJN appeared first on Fakulteta za dizajn.

Vita Potočnik – Grafike za dinamično podobo Fakultete za dizajn

Fakulteta za dizajn, 15. junij ― »V okviru predmeta Načrtovanje vizualnih komunikacij 3 z nadaljevanjem projekta pri praktičnem usposabljanju pod mentorstvom doc. mag. Barbare Dovečar sem oblikovala serijo dinamičnih grafik, ki predstavljajo študijske smeri ter dejavnosti […] The post Vita Potočnik – Grafike za dinamično podobo Fakultete za dizajn appeared first on Fakulteta za dizajn.
Projekt RE-COUTURE IN JEANS med najboljšimi v oblikovalskem izzivu programa EKOŠOLA

Projekt RE-COUTURE IN JEANS med najboljšimi v oblikovalskem izzivu programa EKOŠOLA

Fakulteta za dizajn, 15. junij ― PROJEKT RE-COUTURE IN JEANS MED NAJBOLJŠIMI V PRVEM OBLIKOVALSKEM IZZIVU PROGRAMA EKOŠOLA Na prvi Oblikovalski izziv programa Ekošola za mlade: oblikujmo trajnostno, oblikujmo krožno so se odzvali osnovnošolci, srednješolci in […] The post Projekt RE-COUTURE IN JEANS med najboljšimi v oblikovalskem izzivu programa EKOŠOLA appeared first on Fakulteta za dizajn.

INTERDISCIPLINARNO POVEZOVANJE ŠTUDENTOV FD V OKVIRU MEDNARODNEGA PROJEKTA GIDE 2020/FREEDOM

Fakulteta za dizajn, 21. maj ― Fakulteta za dizajn z interdisciplinarnimi, mednarodnimi projekti, ki se odvijajo vsako leto v okviru skupine za mednarodno izobraževanje v oblikovanju GIDE, sledi sodobnim trendom v visokošolskem izobraževanju. Tovrstni projekti omogočajo […] The post INTERDISCIPLINARNO POVEZOVANJE ŠTUDENTOV FD V OKVIRU MEDNARODNEGA PROJEKTA GIDE 2020/FREEDOM appeared first on Fakulteta za dizajn.

INTERDISCIPLINARY COOPERATION OF THE FACULTY OF DESIGN STUDENTS WITHIN THE INTERNATIONAL PROJECT  GIDE 2020/FREEDOM

Fakulteta za dizajn, 21. maj ― The Faculty of Design follows modern trends in higher education with international, interdisciplinary projects that take place every year within GIDE, the group for international education in design. Such projects […] The post INTERDISCIPLINARY COOPERATION OF THE FACULTY OF DESIGN STUDENTS WITHIN THE INTERNATIONAL PROJECT  GIDE 2020/FREEDOM appeared first on Fakulteta za dizajn.
še novic