Obvestilo o terminih izobraževanj

Zgodovinski arhiv Ljubljana, 14. september ― Vse zainteresirane obveščamo, da termini za seminarje, preizkuse strokovne usposobljenosti in arhivske delavnice še niso določeni. Vabimo vas, da se prijavite na našo listo za obveščanje, preko katere vas bomo obvestili, ko bodo znani datumi in ko se bodo začele zbirati prijave.

Obvestilo o odprtju čitalnic ter poslovanju sprejemnih pisarn

Zgodovinski arhiv Ljubljana, 4. junij ― V skladu s sproščanjem ukrepov v zvezi s širjenjem bolezni Covid-19 vas obveščamo, da bodo čitalnice Zgodovinskega arhiva Ljubljana v vseh enotah ponovno začele poslovati za raziskovalce s ponedeljkom, 8. junija 2020 v običajnem delovnem času. Zaradi nujnega omejevanja števila strank, ki so lahko naenkrat prisotne v čitalnicah, bomo sprejemali le stranke, ki bodo predhodno naročile gradivo in dobile termin za pregled gradiva. Če se želite dogovoriti za obisk, kontaktirajte uslužbence v čitalnicah https://www.zal-lj.si/domaca-stran-1/o-arhivu-2/kontakti/.

Obvestilo o zaprtju arhiva!

Zgodovinski arhiv Ljubljana, 16. marec ― Obveščamo Vas, da bo Zgodovinski arhiv Ljubljana zaprt od torka, 17. marca 2020, do preklica zaradi uradno razglašene epidemije koronavirusa COVID-19 in priporočil pristojnih oblasti. Prosimo vas, da se v nujnih primerih obrnete na tajništvo arhiva (el. pošta: zal@zal-lj.si; tel. št. 01 306 13 06).

Obvestilo o terminu delavnic

Zgodovinski arhiv Ljubljana, 9. marec ― Zgodovinski arhiv Ljubljana organiziral delavnice za uslužbence, ki delajo z dokumentarnim gradivom in že imajo opravljen preizkus strokovne usposobljenosti v naslednjih terminih: gospodarstvo: 20. 4. 2020, pravosodje: 17. 4. 2020, kultura in šport: 15. 4. 2020, vzgoja in izobraževanje: 21. in 22. 4. 2020, uprava (območja UE Cerknica, UE Domžale, UE Grosuplje, UE Kamnik, UE Kočevje, UE Litija, UE Logatec, UE Ribnica, UE Vrhnika): 16. 4. 2020. Delavnice bodo potekale od 9.00 – 14.00 ure v predavalnici P1 (pritličje) Zgodovinskega arhiva Ljubljana na Mestnem trgu 27, Ljubljana.

Obvestilo o terminu usposabljanja

Zgodovinski arhiv Ljubljana, 3. marec ― Zgodovinski arhiv Ljubljana organiziral priprave na preizkus strokovne usposobljenosti za uslužbence s področja IZOBRAŽEVANJA, GOSPODARSTVA, KULTURE IN ŠPORTA, ZDRAVSTVA IN SOCIALE, UPRAVE TER PRAVOSODJA. Izobraževanje bo 3. aprila 2020, ob 9. uri, na Trgovinski zbornici, Dimičeva 13, Ljubljana (dvorana B).
še novic