Predrojstveno obdobje kot temelj za razvoj odnosov: vpliv izkušenj na otrokov razvoj

Predrojstveno obdobje kot temelj za razvoj odnosov: vpliv izkušenj na otrokov razvoj

Bralno društvo, 26. november 2021 ― Primorska podružnica Bralnega društva Slovenije in društvo Univerza za tretje življenjsko obdobje Kras Vas v petek, 3. decembra 2021 ob 17. uri, vabimo na tematsko srečanje z naslovom PREDROJSTVENO OBDOBJE KOT TEMELJ ZA RAZVOJ ODNOSOV: vpliv izkušenj na otrokov razvoj. The post Predrojstveno obdobje kot temelj za razvoj odnosov: vpliv izkušenj na otrokov razvoj appeared first on Bralno društvo Slovenije.
Pozdrav v poletje 2021

Pozdrav v poletje 2021

Bralno društvo, 28. junij 2021 ― Lepo pozdravljene, spoštovane članice in člani Bralnega društva Slovenije in obiskovalke in obiskovalci naše spletne strani. Zelo smo veseli, da nam je po dolgem času uspelo prenoviti in posodobiti spletno stran, na kateri boste lažje našli novice in obvestila o dogodkih, povezanih z branjem, bralno kulturo in širjenjem navdušenja nad branjem. The post Pozdrav v poletje 2021 appeared first on Bralno društvo Slovenije.
Nacionalni mesec skupnega branja 2021

Nacionalni mesec skupnega branja 2021

Bralno društvo, 28. junij 2021 ― Med 8. septembrom (mednarodnim dnevom pismenosti) in 10. oktobrom 2021 (zaključek Tedna otroka®) bo v Sloveniji potekal že tradicionalni NMSB 2021, ki povezuje vse, ki skrbimo za spodbujanje branja in bralne kulture, z namenom dviga bralne kulture in bralne pismenosti vseh prebivalcev v Sloveniji, slovenskem zamejstvu in med Slovenci po svetu. The post Nacionalni mesec skupnega branja 2021 appeared first on Bralno društvo Slovenije.
Bologna po Bologni

Bologna po Bologni

Bralno društvo, 27. junij 2021 ― Lani je Bologna po Bologni odpadla zaradi znanih okoliščin. Letos so se organizatorji odločili, da se bodo prilagodili razmeram, za prihodnje leto pa srčno upajmo, da bomo spet skupaj v živo. The post Bologna po Bologni appeared first on Bralno društvo Slovenije.
še novic