SIGIC na pomoč samozaposlenim glasbenikom

SIGIC na pomoč samozaposlenim glasbenikom

CZK, 31. marec ― SIGIC - Slovenski glasbenoinformacijski center sproža akcijo S Praznikom glasbe na pomoč glasbenikom, samozaposlenim v kulturi za finančno pomoč glasbenikom, samozaposlenim v kulturi. Od ponedeljka, 6. aprila, bo možno zaprositi za pomoč preko spletnega obrazca. Sočasno pa poteka tudi vabilo širši javnosti k donacijam.
Anketa o vplivu covida-19 na KKS

Anketa o vplivu covida-19 na KKS

CZK, 27. marec ― Anketo je pripravila mreža ECBNetwork. S to anketo želijo oceniti potencialni'vpliv širjenja novega koronavirusa' na naš sektor v prihodnjih tednih; pridobljena ocena jim bo v pomoč pri oblikovanju priporočil.
Avtorske pravice v KKS

Avtorske pravice v KKS

CZK, 20. marec ― Na Centru za kreativnost pripravljamo priročnik, ki bo na poljuden način in s praktičnimi primeri obravnaval področje avtoskih pravic v KKS. Ker želimo z njim odgovoriti na vaše probleme in vprašanja, smo pripravili anketni vprašalnik. 
Dogodki CzK v marcu in aprilu 2020

Dogodki CzK v marcu in aprilu 2020

CZK, 16. marec ― Na podlagi razglasitve epidemije SARS-CoV-2 v Sloveniji je Muzej za arhitekturo in oblikovanje zaprt od 13.03.2020 do nadaljnjega. Med tem se na Centru za kreativnost trudimo vse izobraževalne dogodke, pri katerih je to mogoče, prestaviti v virtualno okolje.
Brezplačna mentorstva za vizualne umetnike

Brezplačna mentorstva za vizualne umetnike

CZK, 10. marec ― RAVNIKAR GALLERY SPACE in Center za kreativnost (CzK) objavljata prvi letošnji sklop brezplačnih mentorskih terminov za profesionalizacijo umetniškega delovanja na področju trženja in promocije umetniške produkcije [Kako (pre)živeti v umetnosti?], ki so namenjena vizualnim umetnicam in umetnikom. Prijave zbiramo do 18. marca!
CzK na Nizozemskem

CzK na Nizozemskem

CZK, 21. januar ― Ekipa MAO in CzK se je odzvala povabilu partnerske organizacije, Het Nieuwe Instituuta - inštituta za arhitekturo, oblikovanje in digitalno kulturo - in se udeležila pilotnega študijskega obiska oz. predstavitve nizozemskega kreativnega sektorja.
še novic