Z ljubeznijo nad mestoM

Z ljubeznijo nad mestoM

Inštitut za politike prostora, 25. april ― Piramida, grič ki se vzpenja nad mestom Maribor, je globoko zasidran v zavesti meščanov, saj se je na njem začela pisati zgodovina mesta. A potencial griča z njegovim mestnim vinogradom,... The post Z ljubeznijo nad mestoM appeared first on Inštitut za politike prostora.

Kaj bo s Tobačno?

Inštitut za politike prostora, 4. april ― Območje nekdanje Tobačne tovarne se bo v naslednjih letih in desetletjih spreminjalo in to bo imelo velik vpliv na Ljubljano in na dejavnosti, ki so danes v Tobačni. Vendar pa... The post Kaj bo s Tobačno? appeared first on Inštitut za politike prostora.

Natečaj Mesta pešcem!

Inštitut za politike prostora, 23. marec ― IPoP – Inštitut za politike prostora v partnerstvu s TAM-TAM Inštitutom objavlja mednarodni natečaj za oblikovanje plakata na temo pešcem prijaznega mesta prihodnosti: Mesta pešcem! Zmagovalna rešitev bo nagrajena s... The post Natečaj Mesta pešcem! appeared first on Inštitut za politike prostora.

Pešec je dobil svojo spletno stran

Inštitut za politike prostora, 20. marec ― Vabimo vas, da obiščete novo spletno stran  projekta Pešec. Projekt, s kratkim imenom Pešec, spodbuja hojo kot prometno prakso in obliko trajnostne mobilnosti. Spletno mesto pesec.si na enem mestu ponuja vire na temo hoje (strategije, smernice, vodiči... The post Pešec je dobil svojo spletno stran appeared first on Inštitut za politike prostora.
še novic