Natečaj Mesta pešcem!

Inštitut za politike prostora, 23. marec ― IPoP – Inštitut za politike prostora v partnerstvu s TAM-TAM Inštitutom objavlja mednarodni natečaj za oblikovanje plakata na temo pešcem prijaznega mesta prihodnosti: Mesta pešcem! Zmagovalna rešitev bo nagrajena s... The post Natečaj Mesta pešcem! appeared first on Inštitut za politike prostora.

Zakaj ne gremo večkrat peš?

Inštitut za politike prostora, 23. februar ― Kljub temu, da je hoja najbolj naraven, zdrav, demokratičen in ekonomičen način premikanja na kratke razdalje, se danes velik delež kratkih poti opravi z avtomobilom. V občinah Ljubljanske urbane regije... The post Zakaj ne gremo večkrat peš? appeared first on Inštitut za politike prostora.

IPoP zaposluje!

Inštitut za politike prostora, 20. februar ― Vas zanima trajnostna mobilnost? Spodbujanje hoje in kolesarjenja? So vam blizu tako komunikacija, novi mediji kot tudi administracija, vsebinsko in finančno projektno poročanje? Ste na teh področjih izkušeni? Če ste... The post IPoP zaposluje! appeared first on Inštitut za politike prostora.

Znaš posloveniti PLACEMAKING?

Inštitut za politike prostora, 16. januar ― V zadnjem desetletju je v angleški urbanološki terminologiji PLACEMAKING postal pomemben termin, ki pa v slovenščini še nima primernega prevoda. Pomagaj nam ga oblikovati! Wikipedia izraz PLACEMAKING pojasni takole: PLACEMAKING... The post Znaš posloveniti PLACEMAKING? appeared first on Inštitut za politike prostora.

Berilo za trajnostno urejanje prostora

Inštitut za politike prostora, 11. januar ― Konec preteklega leta je delovna skupina projekta Zagovorniki okolja, ki ga vodi Pravno-informacijski center nevladnih organizacij – PIC, obogatena z razmisleki fokusne skupine ekspertov, končala Berilo za trajnostno urejanje prostora.... The post Berilo za trajnostno urejanje prostora appeared first on Inštitut za politike prostora.

URBACT INFO DAN

Inštitut za politike prostora, 10. januar ― Četrtek, 24. januar 2019, Salon uporabnih umetnosti, Glavni trg 1, 2000 Maribor Program URBACT je objavil zadnji razpis v tem programskem obdobju. Gre za razpis za nova akcijska omrežja, v... The post URBACT INFO DAN appeared first on Inštitut za politike prostora.
še novic