Trash Candy

Kurz Rock Vibe, 9. januar 2017 ― Ne ozirajo se na glasbene stile in se s totalno predanostjo ter energično prezenco na odru nemalokrat združijo s publiko, zaradi česar so prejeli številne nagrade in nominacije.

Bro & Brass Band Radlje

Kurz Rock Vibe, 27. november 2016 ― Skupino sestavlja 10 trobilcev, pihalcev in tolkalcev, komplet band na instrumentih in 2 ženska spremljajoča vokala, ki z veliko pozitivne energije ustvarjajo glasbo iz vseh koncev sveta. Skladbe, ki jih Bro & Brass Band Radlje izvaja, so zmes različnih glasbenih stilov.

Brkovi

Kurz Rock Vibe, 20. november 2016 ― Spojili so za mnoge popolnoma nekompatibilne glasbene žanre in pri tem zadržali iskreno poslovno DIY politiko, danes so verjetno največja atrakcija na hrvaški glasbeni sceni!

ATHEIST RAP v Orto baru 24.11.2016

Kurz Rock Vibe, 6. november 2016 ― ATHEIST RAP so v oktobru nastopali na evropski klubski turneji, kmalu po zaključku, kot pravijo najbolj uspešne turneje v njihovi karieri pa se po določenem obdobju ponovno vračajo na dva nastopa tudi v Slovenijo. V Ljubljani jih bomo videli, 24.11. v Orto baru.

Cowboys From Hell

Kurz Rock Vibe, 12. junij 2016 ― CFH so cover heavy metal/thrash band, ki se zgleduje po legendarnih velikanih, kot so Pantera, Metallica, Machine Head in še mnogi. V bodoče se želijo preizkusiti tudi z avtorskimi pesmimi.
še novic