Riddim Operator #616 !!!

Riddim Operator #616 !!!

Radio Študent, 20. marec ― Tokratna oddaja ponovno pretežno v roots stilu, z mogoče minimalnimi odkloni ... Vrteli bomo nove izdaje Marka Wonderja, Romaina Virga, Miss ANJ in Zion The Messengerja ... Še vedno smo pri plošči Danakil meets ONDUBGROUND ... proti koncu pa dubiramo s ploščo What A Joy od Awe Fall in Alpha Steppe in starejšo izdajo Leeja Frya.
Idealna godba, suče Miha Zadnikar

Idealna godba, suče Miha Zadnikar

Radio Študent, 19. marec ― »Akcayik« — Saadet Türköz [+ Selim Kerey Sidiyik]: Urumchi. Intakt Records 2006 »Tansamalim« — Saadet Türköz [+ Sayan Akhmolda]: Urumchi. Intakt Records 2006 »Şinnaray« — SaadetTürköz [+ Karsiga Ahmediyar]: Urumchi. Intakt Records 2006 »Akbulak« — Saadet Türköz [+ Karsiga Ahmediyar]: Urumchi. Intakt Records 2006
Chillišta

Chillišta

Radio Študent, 18. marec ― V ponedeljkovi Svaštarnici se bomo pogovarjali z Marjanom Crnkovičem oziroma Dojajo, kuratorjem dvaindvajset let delujočega projekta Chilli Space, ki nam je ob sedemnajsti kompilaciji povedal več o procesu nastajanja, slovenski elektronski sceni in razvoju projekta skozi zgodovino.   
Totalno Ment-alno

Totalno Ment-alno

Radio Študent, 18. marec ― Tokratne DJ grafite namenjamo predstavitvi (izbora, ki ga dvourni termin dopušča) izvajalcev in programa devete edicije showcase festivala Ment, ki se bo odvijal med 29. in 31. marcem na več prizoriščih naše prestolnice.
Haloban

Haloban

Radio Študent, 16. marec ― V obdobju, ko se vsemu rusko zvenečemu ne piše najbolje, na Afterparty prihajajo štajerski gopniki, magi panslovanskega basa Haloban!
Hudobije založbe Lex, Conway, prihajajoča Danny in Peggy

Hudobije založbe Lex, Conway, prihajajoča Danny in Peggy

Radio Študent, 16. marec ― Raper M.E.D., ki ga večina pozna po delu z založbo Stones Throw je te dni obelodanil, da je za gostovanje v komadu "Raid" na neverjetni Madvillain plošči dobil plačanih le 500 dolarjev, kar je precej čudno glede na to, da je plošča doživela neverjeten uspeh in bi zgolj od avtorskega denarja moral dobiti precej več denarja.
Brezodrašta

Brezodrašta

Radio Študent, 16. marec ― V Svaštarnici se pogovarjamo s Petro Hazabent, članico Društva za kulturno produkcijo in afirmacijo umetniških procesov Nagib in kuratorko mariborske edicije brezOdra. Dogodek je zasnovan kot večurna manifestacija heterogenih praks, diskurzov in novih uprizoritvenih strategij.
še novic