METAL DETEKTOR

METAL DETEKTOR

Radio Študent, 4. maj ― V tokratnem Detektorju aprilske novosti: komadi kanadskih blackmetalcev Spectral Wound, ameriškega avant-garde black metal solo projekta Victory Over the Sun, mladega domačega đđđentlmenskega tria The Djent, francoskega death-metal-gone-wrong benda Gojira, pa še nekaj metalcora, hardcora, sludgea, stonerja in thrasha ameriških
Riddim Operator #518 !!!

Riddim Operator #518 !!!

Radio Študent, 3. maj ― Ponovno cel kup novih reči... Na primer nova plata Shanti Powa in že malo prežvečena plata založbe Green King Cuts, pa novi singli Rebelution in Capletona... imamo tudi dancehall s Spice ft. Shaggy in Sean Paulom... pa Mexican Stepper in OBF stepperski moment... čakajo pa seveda tudi derivati z Roni Sizeom in s hrvaškim producentom Fullstepom Philom.
Okužena glasba

Okužena glasba

Radio Študent, 3. maj ― Glasba in njeni ustvarjalci so v družbo vselej tako ali drugače vnašali nove ideje in estetike, a o prelomnosti muzikalnih tokov se po večini govori vsaj z nekajletno zamudo. Rez, ki ga je povzročila epidemija, pa zavoljo svoje intenzivnosti že po enem letu kaže močno spremenjeno krajino ustvarjanja in izkušanja glasbe.
še novic