Riddim Operator #677 !!!

Radio Študent, 20. maj ― Danes ponovno pestro - od starejšega rootsa v stilu založb Dig This Way in Hornin' Sounds... od domačih bodo na sporedu Raggalution in Greg Even... jungle / dnb oddelek tokrat v stilu Shy FX-a in založbe Born On Road... stepiramo z zadnjim singlom založbe Dubquake in ploščo Revelation Time, pod katero se podpisjujejo Iration Steppa in O.B.F. ...

Sub Štera

Radio Študent, 19. maj ― V tokratni Svaštarnici pogovor s članom kolektiva Kibernet Kriminalität, Sub Terro o novem EP-ju Rebellium, ki je izšel 3. maja letos pri založbi Sacred Court.  

The Ex

Radio Študent, 18. maj ― V današnji oddaji bomo prisluhnili imenitni nizozemski zasedbi The Ex, ki se bo prihodnji četrtek, 23. maja, po sedmih letih ponovno ustavila v naših logih.

Kasja

Radio Študent, 16. maj ― V tokratni ediciji gostimo mlado reško didžejko, publicistko in radijsko voditeljico Kasjo. Aktivna je predvsem pri produkciji klubskih dogodkov, kar jo je pripeljalo do organizacije in kuriranja kratke serialke Venera u Vodoliji, osredotočene na ustvarjanje varnega klubskega prostora za kvir skupnost v jugovzhodni Evropi.

Hatis Noit: Aura

Radio Študent, 16. maj ― Obzorja širimo z albumom Aura japonske ustvarjalke Hatis Noit, ki jo boste lahko v petek, 24. maja, v Cankarjevem domu ujeli v živo na koncertu v okviru 40. festivala Druga godba.  
še novic