KUUNATIC

Radio Študent, 17. oktober ― Na začetku oddaje japonski ženski trio KUUNATIC, ki z godbo, polno vplivov z vseh koncev, od tradicije prek postrocka do eksperimenta in improvizacije, naseljuje namišljeni planet Kuurandio. Prvenec Gate Of Klüna bo objavljen pri Glitterbeatu 29. 10. 2021.

... zven v vetru ...

Radio Študent, 15. oktober ― V tokratni oddaji prisluškujemo komorni glasbi v spregi z glasom z novo glasbo v spletu tišine in zvena skladatelja JÜRGA FREYA s čudovite plošče I Listened To The Wind Again, vtrli se bomo pa tudi v novo izvedbo eksperimentalno »pesemskega« projekta ameriškega skladatelja MICHAELA PISARA-LIUJA Tombstones, tokrat v izvedbi BARBARE DANG

Gašper Torkar

Radio Študent, 15. oktober ― V studiu Radia Študent se bo tokrat za DJ pult postavil Gašper Torkar, ljubljanski zvočni umetnik, glasbenik, DJ, pisec glasb za gledališke predstave in še bi lahko naštevali.

Megla in voda

Radio Študent, 15. oktober ― Slovenski film Sanremo se sprašuje, zakaj človek zjutraj vstane, je zajtrk in – v glavnem – zakaj in ali sploh še lahko ljubi in ljubi življenje, če mu je odvzeta zmožnost spominjanja; možnost prihodnosti in tolažba preteklosti.

Iz nedrja podtalja

Radio Študent, 14. oktober ― :::osmrtnice::: :::fak da poulis:::   :::frišne novice::: Raper in kanabiški šef Cookies brenda BERNER je obelodanil, da se bojuje z rakom, kar je na njegov Twitter poslalo veliko želja ostalih raperskih kamaradov...  
še novic