Islandska pojedina v treh hodih

Islandska pojedina v treh hodih

Radio Študent, 21. julij ― Lepo pozdravljeni in dobrodošli v avditorni restavraciji Radia Študent. Danes vam bomo postregli s trihodnim degustacijskim menijem, ki ga je za vaše brbončice letos pripravilo Kulturno-umetniško društvo Police Dubove in nosi naslov Islandski triptih.
B to the W

B to the W

Radio Študent, 20. julij ― Your Old Droog posnel plato Time, za katero mu je par kolegov dostavilo nekaj precej prepričljivih beatov. Stimulator Jones navrgel instrumentalni beattape Low Budget Environments Striving For Perfection, založba je Stones Throw. Kankick postregel z neizdanimi beati, ki jih je posnel v dolgem razponu med letoma 1998 in 2011, naslov zbirke je CATALOG JUKEBOX.
METAL DETEKTOR

METAL DETEKTOR

Radio Študent, 20. julij ― Po tedenskem premoru v Detektorju domači deathmetalci Razvalina z debitantskim EP-jem Smrt živečega in heavymetalci Okl's FruitLoops, ki s prvim singlom napovedujejo izid prvenca, poljski doomstrski sludgerji Ethbaal z drugo studijsko ploščo Repent or end up suffering in 71TONMAN
Riddim Operator #529 !!!

Riddim Operator #529 !!!

Radio Študent, 19. julij ― Na današnjem meniju vam nudimo različne reggae izdaje, od starega rootsa v stilu Barryja Browna in Chantells, predstavljamo fresh riddim EP Epidemic od slovenskega producenta Grega Evena. Poslušali bomo intervju s Seamusom Ikonyo in proti koncu oddaje stepirali z Radikal Gurujem. Tune in 9pm :)
Eksperiment.cinema našel svoj dom

Eksperiment.cinema našel svoj dom

Radio Študent, 19. julij ― Luči Slovenske kinoteke se zatemnijo. Predstavnica avstrijske organizacije Sixpackfilm je ravnokar končala z uvodnim govorom o dunajskih hipijevskih aktivistih iz šestdesetih, ki so se proti postfašistični skrajno desni ideologiji borili s svojimi golimi telesi na filmskem traku.
še novic