Riddim Operator #475 !!!

Riddim Operator #475 !!!

Radio Študent, 6. julij ― Danes na meniju: sveže zadeve v stilu Alborosieja, Loteka, Gardne in Dub Judah... vrteli bomo tudi domače izdaje MC Krebla, Conquering Lion in še en remiks Banana Zvuka... derivatno bomo nastrojeni v drum & bass oz. jungle maniri z ID, Marcusom Visionaryjem in Lost City... zadubirali pa bomo z Alpha Steppa in Gaudi-jem.
Toaletni papir je zlato in zlato je toaletni papir

Toaletni papir je zlato in zlato je toaletni papir

Radio Študent, 6. julij ― Prvi produkt, ki je ob slutnji karantene v trgovinah skoraj pošel, je bil: sekret papir. No, higienski papir, da bomo spodobni. Ljudje smo ga v trenutku krize prepoznali kot za preživetje najnujnejšo dobrino. A strah, da bi nam higienskega papirja zmanjkalo, je bil odveč, saj ga na vzhodu države v Sladkem Vrhu že skoraj 150 let izdeluje tovarna Paloma.
NOVA IN STARA GANA

NOVA IN STARA GANA

Radio Študent, 5. julij ― V današnji oddaji poslušamo večinoma ganske glasbenike. Začenjamo z novejšo zasedbo Santrofi, ki se je zbrala okrog basista in producenta Emmanuela Oforija, znanega po sodelovanju z legendarnim Ebom Taylorjem in Patom Thomasom.
SARA HEBE

SARA HEBE

Radio Študent, 3. julij ― V tokratni oddaji Razširjamo obzorja bomo predstavili Saro Hebe, aktivistko, feministko ter eno izmed najprepoznavnejših in najperspektivnejših ženskih reperk iz aktualnega argentinskega hip-hop miljeja.
še novic