METAL DETEKTOR

METAL DETEKTOR

Radio Študent, 29. september ― V času [študentskih] poletnih počitnic, ko je Učitelj na zasluženem dopustu, bo vsak torek ob 22. uri na sporedu poletna edicija Metal detektorja ali kadar mačka ni doma, miši plešejo. V trinajstem počitniškem Detektorju miks mlajših in starejših novosti.  
Tragedija spletnega žabca

Tragedija spletnega žabca

Radio Študent, 29. september ― Spletno delovanje daje občutek, da je vsako dejanje, tudi tisto navidez najmanjše in najbolj banalno, nekaj izrazito tveganega. Niti najracionalnejši akterji niti nepristranski teoretiki ne morejo predvideti tragičnih potencialov, ki jih skrivajo v sebi najbolj nedolžna dejanja.
B to the W

B to the W

Radio Študent, 29. september ― Superproducentski trojec Quakers se je vrnil z obsežnim beattejpom, a se vrača še bolj, s čisto pravim albumom in to novembra. Spisek gostujočih emsijev je nadvse obetaven. Mlačno plato je izdal Action Bronson, na naši strani Alp pa je mladi producent YNGfirefly navrgel EP MOŠPIT SAMBA.
Prva postaja

Prva postaja

Radio Študent, 29. september ― Iz teme se izvije rjav kup blaga. Atmosferska glasba vdihov in enostavnih glasov ga hitro vpne vase in vzpostavi kot vizualno površino, po kateri se lahko sprehaja naš pogled. Kljub namerni amorfnosti gmote vemo, da je v njej performer in v njej tu in tam opazimo obrise njegovega telesa. Skozi reže v kostumu igralec Klemen Janežič porine svoje roke in noge.
Riddim Operator #487 !!!

Riddim Operator #487 !!!

Radio Študent, 28. september ― Spet smo pripravili celo mešanico, mineštro, tuti fruti... ali kakorkoli temu rečete, v glavnem, pestro bo. Med drugim bomo danes vrteli nov komad Tadimana, poslušali bomo kako se sliši Wayne Marshall v predelani klasiki...
Naslov je prišel

Naslov je prišel

Radio Študent, 27. september ― Drugi del tretje edicije Emanatovega Sindikata odklonskih entitet je občinstvu postregel z marsičim, kar je bilo v avgustovskem prvem delu le slutiti. Preplet klovnstva, predrznosti, prostaškosti, satire in vsega vmes se je izkazal za pester program, ki je privabil veliko odklonskosti žejnih gledalcev.
še novic