MK projektsvaštanje

MK projektsvaštanje

Radio Študent, 26. januar ― Na začetku meseca so nevladne organizacije na področju uprizoritvenih umetnosti, ki so se prijavile na štiriletni Javni razpis za izbor javnih kulturnih programov na področju umetnosti 2022-2025, prejele odločitve Ministrstva za kulturo o financiranju njihovih programskih načrtov.
Zastoj je okej

Zastoj je okej

Radio Študent, 25. januar ― V prvi polovici januarja smo si v Cankarjevem domu ljubitelji hitro premikajočih se sličic lahko prvič na posvečenih tleh bele Ljubljane ogledali najnovejši, pa recimo kar avtorski celovečerni film Vinka Möderndorferja – Zastoj.
Sindikat? V arhitekturi?

Sindikat? V arhitekturi?

Radio Študent, 24. januar ― Spoštovane in spoštovani, poslušate petinštirideseto oddajo Hertz Arhitektur. Tokrat o surovi poganski rasi arhitektk in arhitektov, ki so si na drugi strani luže ponovno drznili zastaviti vprašanje o sindikatu v arhitekturi.  
Riddim Operator #556 !!!

Riddim Operator #556 !!!

Radio Študent, 24. januar ― Tokrat vas bomo celo uro držali na petah... v digital reggae stilu vrtimo Skarra Muccija, Junior Murvina in Admirala Tibetta... potem novejši PAPA Sound in Wayne J... derivatno v jungle stilu se bomo zaplejali od leta 1994 do 2022 v stilu Brian Brainstorma...
še novic