Instrumentalizacija zvoka

Odzven, 3. marec ― Instramentals se sliši bolj ali manj kot zbirka instrumentalov, ki ga, poleg poglobljenega zvokovnega raziskovanja in sintetizirane improvizacije, pogojujejo tudi (iz)brani citati in pamfleti.

Vokalna prostranstva

Odzven, 2. marec ― Tjaša Fabjančič se na četrtem albumu predaja razmišljanju o življenjskem ciklu, rojstvu in smrti, pa tudi (nedefiniranim) odhodom ter razdvojenostim, pomanjkanju bližine in minevanju časa.
Ti, ti, ti!

Ti, ti, ti!

Odzven, 27. februar ― Veš kaj bi ti mogo je bolj hermetična plošča, uličarskega humorja je precej manj, kar glede na izolacijski pandemični čas ne čudi. Emkej je bolj resen. Kar pa ne pomeni, da ni hkrati tudi sproščen. Je. Samo bolj odmerjeno, še vedno pa produkcijsko mladostno.
Kdor nosi težo nasilja

Kdor nosi težo nasilja

Odzven, 25. februar ― Decembrska izdaja dvojca Red Moon Jaka Bergerja – Brgsa in Luka Bevka – Umdhlebija še naprej počasi razvija pregoreli trak plodnega hrupnega sodelovanja teh dveh samorastnikov na domači sceni.
TV pop ambicije

TV pop ambicije

Odzven, 19. februar ― Stella na prvencu previdno pokaže veliko ustvarjalnosti. Kot pridna učenka, ki pa bi rada pokukala iz pop učilnice. Nič ne bi bilo narobe, če bi bilo ekskurzov, naj gre za japonščino ali ukulele, še več.
Izštekani Le Serpentine

Izštekani Le Serpentine

Odzven, 16. februar ― Skupina Le Serpentine nadaljuje že več kot dvajsetletno tradicijo izštekanih diskografskih izdaj. Gre za zadnjega v nizu albumov, ki je izšel kot prvovrstni posnetek koncerta znotraj kultne radijske oddaje Izštekani v režiji Jureta Longyke.
še novic