FEBRUAR V SSG! – glasba, ples, petje, Slovenski kulturni praznik…

SSG Trst, 8. februar 2018 ― FEBRUAR V SSG v nedeljo, 11. februarja, ob 11.00 NEDELJSKE GLASBENE MATINEJE V SSG v sodelovanju z Glasbeno matico umetniški vodja: Črtomir Šiškovič TRIO CONTINUUM Polona Tominec, Manuel Figheli, Fulvijo Jurinčič  Svetovni glasbeni mojstri skozi tipke harmonik FOYER BALKONA SSG PROGRAM E.Grieg: Peer Gynt – Suita št.1: Jutro F.B.Mendelssohn/F.Jurinčič: Orgelska sonata v A duru D.Shostakovich: Tahiti trot […]

Prešernova proslava ob Cankarjevi obletnici izprašala odnos Šentflorjancev do lastne kulture (reportaža)

SiGledal Novice, 8. februar 2018 ― Državni proslavi ob slovenskem kulturnem prazniku je, podobno kot lani, močan pečat vtisnil predsednik upravnega odbora Prešernovega sklada Vinko Möderndorfer, ki ni štedil z besedami o stanju v kulturi in umetnosti. Trditvi, ki si jo je sposodil pri Ivanu Cankarju - da je kultura v dolini šentflorjanski spregledana -, so obiskovalci pritrjevali.

Stota ponovitev Gledališča od Ž do A

SiGledal Novice, 8. februar 2018 ― V petek, 9. februarja 2018, bo v Stari dvorani SNG Maribor stota jubilejna ponovitev komične gledališke avanture za osnovnošolske otroke in vse druge, ki želijo pokukati v zakulisje gledališča, z naslovom Gledališče od Ž do A, avtorice besedila Ire Ratej in v režiji Ivane Djilas.

VPIS ABONMAJEV FESTIVALA DNEVI KOMEDIJE 2018 – 12.–17. FEBRUAR 2018

SLG Celje, 7. februar 2018 ― VPIS ABONMAJEV BO POTEKAL MED 12. in 17. 2. 2018   V času vpisa abonmajev med 12. in 17. 2. 2018 vam lahko za predstave v kateremkoli izmed zgoraj navedenih abonmajev zagotovimo isti sedež. Po tem datumu to ne bo več mogoče. ZAGOTOVLJEN STALNI SEDEŽ V KATEREMKOLI ABONMAJU.   Posameznih predstav med posameznimi abonmaji ni mogoče menjati.   POSAMEZNE VSTOPNICE Cena posamezne vstopnice je 20 EUR v parterju in na balkonu. Posamezne vstopnice bodo na voljo od 19. 2. 2018 naprej in jih ne bo mogoče menjati.  
še novic