Rezultati natečaja za najboljši srednješolski angleški haiku v Sloveniji

Gimnazija Nova Gorica, 10. marec 2020 ― Gimnazija Vič že vrsto let organizira natečaj za najboljši haiku v slovenščini, angleščini, španščini in nemščini. Na natečaju so sodelovali tudi novogoriški gimnazijci. Med najboljše haikuje v angleščini sta se uvrstila haikuja Lee Pavlin, 2. C, in Samre Begić, 4.C.  Zaključna prireditev, kjer bodo haikuje recitirali in kjer bo potekala podelitev priznanj, se bo odvijala [...]

Tehniški muzej Slovenije zaprt za vse obiskovalce

Tehniški muzej Slovenije, 9. marec 2020 ― V skladu s "Priporočilom javnim zavodom s področja kulture v zvezi z novim koronavirusom"  sta od petka, 13. 3. 2020, do nadaljnjega Tehniški muzej Slovenije v Bistri pri Vrhniki ter Muzej pošte in telekomunikacij v Polhovem Gradcu  zaprta za vse obiskovalce. Vsi spremljevalni dogodki so odpovedani. The post Tehniški muzej Slovenije zaprt za vse obiskovalce appeared first on TMS - Tehniški muzej Slovenije.

OBVESTILO COVID-19

Fakulteta za dizajn, 9. marec 2020 ― Spoštovane študentke, študenti, predavatelji/ce in vsi drugi sodelavci/ke Fakultete za dizajn, obveščamo vas, da je že sedaj znano, da bodo ukrepi zaradi koronavirusa SARS-CoV-2 v državi RS trajali dlje časa, kot je bilo sprva predvideno. V posledici navedenega, bo študij na daljavo trajal DO PREKLICA. Takoj ko bo s strani Vlade in drugih pristojnih institucij […] The post OBVESTILO COVID-19 appeared first on Fakulteta za dizajn.

Odprte hiše Slovenije

Fakulteta za dizajn, 9. marec 2020 ― Ali te zanima, kako so oblikovani prostori, v katerih živimo? Si želiš spoznati proces načrtovanja in izvedbe dobro oblikovane arhitekture? V primeru, da je odgovor pritrdilen in si želiš dodatnih izkušenj na področju javnega nastopanja in organizacije, ostani z nami in beri dalje. Arhitekturni festival Odprte hiše Slovenije se že desetletje odvija v Sloveniji, kjer […] The post Odprte hiše Slovenije appeared first on Fakulteta za dizajn.

Pogovorne ure v živo do nadaljnjega odpovedane

Gimnazija Nova Gorica, 9. marec 2020 ― Dragi starši, pogovorne ure v živo so zaradi preprečevanja širitve okužbe s Covid-19 do nadaljnjega žal odpovedane. Zaposleni bomo na voljo preko telefona in e-pošte, odvisno od veščin posameznikov pa po dogovoru tudi preko videoklicev in spletnih platform za komunikacijo. Pri pouku športne vzgoje ne bo več dejavnosti, ki bi vključevale fizični stik med dijaki. [...]
Dijaki kandidati za ambasadorje EP v Strasbourgu

Dijaki kandidati za ambasadorje EP v Strasbourgu

Gimnazija Nova Gorica, 5. marec 2020 ― Po zmagi naše gimnazije na tekmovanju Evrošola smo se dijaki kandidati za ambasadorje EP odpravili na strokovno ekskurzijo v Francijo – v mesto Strasbourg in pokrajino Alzacijo. Proti našemu cilju smo krenili v sredo, 26.2.2020, v zgodnjih jutranjih urah. Na poti o Strasbourga, kamor smo prispeli proti večeru, smo se ustavili v slikovitem nemškem mestecu [...]

Prosti delovni mesti: Konservatorski restavratorski tehnik V in Vzdrževalec III

Tehniški muzej Slovenije, 5. marec 2020 ― Objavljamo prosti delovni mesti za nedoločen čas: Konservatorski restavratorski tehnik V Podatki o prostem delovnem mestu oz. vrsti dela številka NU30046: www.ess.gov.si/iskalci_zaposlitve/prosta_delovna_mesta/posamezno?IDEPD=2566533 Vzdrževalec III  Podatki o prostem delovnem mestu oz. vrsti dela številka NU29998: www.ess.gov.si/iskalci_zaposlitve/prosta_delovna_mesta/posamezno?IDEPD=2566523 Kraj dela: Tehniški muzej Slovenije v Bistri pri Vrhniki Prijave za obe delovni mesti zbiramo do:  6. 4. 2020. The post Prosti delovni mesti: Konservatorski restavratorski tehnik V in Vzdrževalec III appeared first on TMS - Tehniški muzej Slovenije.

Salon notranje opreme ADUT INTERIER išče pomoč študenta/ – ke FD

Fakulteta za dizajn, 5. marec 2020 ― Salon notranje opreme ADUT interier, Dunajska cesta 13, Ljubljana so ekskluzivni zastopnik za kuhinje Poggenpohl in pohištveno znamko Ligne Roset.  Delujejo kot studio, kjer kupcem višjega cenovnega razreda ponujajo opremo za celotno stanovanje od načrta do izvedbe. Za delo v studiu iščejo pomoč študentke oz. študenta, možno tudi kot praktično usposabljanje. Delo poteka dvakrat do trikrat […] The post Salon notranje opreme ADUT INTERIER išče pomoč študenta/ – ke FD appeared first on Fakulteta za dizajn.
še novic