Navodila za obiskovalce Muzeja pošte in telekomunikacij

Tehniški muzej Slovenije, 18. december 2020 ― Tehniški muzej Slovenije v Bistri je januarja in februarja zaprt za obiskovalce zaradi neogrevanih prostorov. Vrata bomo zopet odprli z marcem 2021. V času zaprtja Bistre vas vabimo na ogled Muzeja pošte in telekomunikacij v Polhovem Gradcu!Navodila za obiskovalce Muzeja pošte in telekomunikacij v Polhovem Gradcu1. Vstop v razstavne prostore je možen le za posameznike in [...] The post Navodila za obiskovalce Muzeja pošte in telekomunikacij appeared first on TMS - Tehniški muzej Slovenije.

Srečno 2021!

Tehniški muzej Slovenije, 16. december 2020 ― Tehniški muzej Slovenije vam želi srečno, igrivo in zdravo 2021! Z letošnjo voščilnico vas že vabimo na praznovanje 70. letnice TMS, ki bo potekalo v prihajajočem letu. Sledite nam na muzejski spletni strani in Facebook strani TMS. The post Srečno 2021! appeared first on TMS - Tehniški muzej Slovenije.
Vabilo na Zlati oreh

Vabilo na Zlati oreh

Gimnazija Nova Gorica, 16. december 2020 ― Naša šola že vrsto let organizira dobrodelno prireditev Zlati oreh s Tržnico dobrote. Letos bo prireditev v drugačni preobleki. Žal brez tržnice. Za vas smo pripravili virtualno prireditev, ki jo bomo premierno predvajali na YouTube kanalu Gimnazije Nova Gorica v sredo, 23. 12. 2020, ob 18.00. Dobrodelne prispevke lahko nakažete na TRR SI56 01100-6030695382, sklic SI [...]
Simpozij in razstava Preteklost oblikuje sedanjost-ALMIRA

Simpozij in razstava Preteklost oblikuje sedanjost-ALMIRA

Fakulteta za dizajn, 16. december 2020 3. decembra 2020 je preko spleta potekal Simpozij Preteklost oblikuje sedanjost, ki je del programa v okviru razstave Alpska modna industrija – Almira; Preteklost oblikuje sedanjost, na kateri je predstavljen del bogatega gradiva Almire, ki ga hrani Mestni muzej Radovljica, in dela študentov Fakultete za dizajn, pridružene članice Univerze na Primorskem, ki se inspirativno navezujejo […] The post Simpozij in razstava Preteklost oblikuje sedanjost-ALMIRA appeared first on Fakulteta za dizajn.

Zlati oreh 2020

Gimnazija Nova Gorica, 16. december 2020 ― Zlati oreh letos BO! Ampak …. v drugačni obliki 🤔🤓😉 Kakšni? Prisluhnite našim dijakom Juretu, Marku in Nastji v petek, 18. 12. 2020, ob 11.00 na Radiu Koper in v sredo, 23. 12. 2020, ob 14.00 v živo z Bevkovega trga na Radiu Robin. Veliko vam bodo izdali, a ne čisto vsega 😉Vabljeni 🙂

Vabilo 27. Študentski tek na grad

Fakulteta za dizajn, 10. december 2020 ― Spoštovani, Slovenska karitas, v sodelovanju s ŠOU Šport, vabi vaše študentke in študente k udeležbi na 27. Študentskem teku na grad, ki poteka pod pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije, gospoda Boruta Pahorja. Tek je letos nekoliko drugačen in ne poteka po ljubljanskih ulicah, ampak ga vsak lahko opravi v okolici svojega doma. Študentke in študenti ga […] The post Vabilo 27. Študentski tek na grad appeared first on Fakulteta za dizajn.

Kreativni inkubator

Fakulteta za dizajn, 10. december 2020 ― Kreativni inkubator vabi kreativna podjetja, organizacije in posameznike, ki že imajo svojo podjetniško idejo za produkt ali storitev ter jo želijo ob strukturirani mentorski podpori razviti ali nadgraditi! Več: TUKAJ The post Kreativni inkubator appeared first on Fakulteta za dizajn.
še novic