Vse krajine štejejo!

Inštitut za politike prostora, 7. oktober ― K večji kakovosti bivanja s krajinsko politiko Društvo krajinskih arhitektov Slovenije – DKAS ob zaključku projekta Varstvo in razvoj slovenske krajine: Izhodišča za oblikovanje krajinske poltike vabi na konferenco Vse krajine štejejo! Konferenca bo v... The post Vse krajine štejejo! appeared first on IPoP - Inštitut za politike prostora.

Drugo srečanje medresorske fokusne skupine za oblikovanje krajinske politike

Inštitut za politike prostora, 25. september ― Projekt Varstvo in razvoj slovenske krajine: Izhodišča za oblikovanje krajinske politike opozarja na to, da sta skrb za varstvo in razvoj krajine v procesih urejanja prostora v Sloveniji nepovezana in premalo učinkovita.... The post Drugo srečanje medresorske fokusne skupine za oblikovanje krajinske politike appeared first on IPoP - Inštitut za politike prostora.

Pop-up razstava izbranih plakatov Mesta pešcem! v Ljubljani

Inštitut za politike prostora, 12. september 18. septembra se odpre pop-up razstava izbranih plakatov, uvrščenih v finale mednarodnega natečaja na temo pešcem prijaznega mesta. Kot del uradnega programa Mestne občine Ljubljana v sklopu EVROPSKEGA TEDNA MOBILNOSTI 2019 bodo na... The post Pop-up razstava izbranih plakatov Mesta pešcem! v Ljubljani appeared first on IPoP - Inštitut za politike prostora.

Odprli smo prijave na mednarodno konferenco Obvladovanje vode v mestih

Inštitut za politike prostora, 6. september ― Obvladovanje vode v mestih / Water Governance in Cities Kako upravljanje voda krepi odpornost mest na podnebne spremembe in izzive prihodnosti? četrtek, 17. oktober 2019 9.00-16.00 Kulturno kongresno središče Ptuj,... The post Odprli smo prijave na mednarodno konferenco Obvladovanje vode v mestih appeared first on IPoP - Inštitut za politike prostora.
Gremo v šolo aktivno!

Gremo v šolo aktivno!

Inštitut za politike prostora, 29. avgust ― Pred začetkom šolskega leta sodelavci programa Aktivno v šolo opozarjajo na pomen hoje in kolesarjenja v šolo za zdravje otrok. Ključnim akterjem, staršem, občinam in osnovnim šolam ob tem predlagajo preizkušene... The post Gremo v šolo aktivno! appeared first on IPoP - Inštitut za politike prostora.
še novic