Sobotna akademija

Fakulteta za dizajn, 11. december ― SOBOTNE AKADEMIJE so pripravljalne delavnice na sprejemne izpite in so namenjene vsem, ki si želijo študirati na področju notranje opreme, vizualnih komunikacij, mode in tekstilij, dizajn managementa in nakita. Udeleženci […] The post Sobotna akademija appeared first on Fakulteta za dizajn.

Razstava o Edvardu Ravnikarju

Fakulteta za dizajn, 5. december ― Od prejšnjega četrtka je v MAO Slovenija na ogled dolgo pričakovana razstava o Edvardu Ravnikarju. Projekt, ki se je pripravljal več let, z urejanjem statusa in sistematično obdelavo Ravnikarjevega arhiva […] The post Razstava o Edvardu Ravnikarju appeared first on Fakulteta za dizajn.

UNICEF-OVE PUNČKE IZ CUNJ

Fakulteta za dizajn, 1. december ― Pri projektu BODI USTVARJALEN, BODI HUMANITAREN JAZ =Junak prihodnosti smo  ustvarili  osem punčk iz cunj. Razstava je na ogled od 30. nov do 30. dec 2023 v  Peterokotnem stolpu na  Ljubljanskem gradu, kjer […] The post UNICEF-OVE PUNČKE IZ CUNJ appeared first on Fakulteta za dizajn.

Razstava študentov Fakultete za dizajn

Fakulteta za dizajn, 29. november ― Spoštovani! Študentski svet Fakultete za dizajn  letos organizira prvo študentsko razstavo umetniških del. Na njej se bodo predstavili študentke in študenti naše fakultete s svojimi umetniškimi izdelki z različnih področij – slikarstva, grafičnega […] The post Razstava študentov Fakultete za dizajn appeared first on Fakulteta za dizajn.

Karierni dan na FD

Fakulteta za dizajn, 16. november ― Fakulteta za dizajn vabi študente na KARIERNI DAN, v ponedeljek, 20. 11. 2023, od 10.00 do 13.00 Karierni dan bo potekal online, preko povezave: meet.google.com/ivh-xhiq-nqh Uspešna karierna pot se le […] The post Karierni dan na FD appeared first on Fakulteta za dizajn.
Študentska razstava

Študentska razstava

Fakulteta za dizajn, 14. november ― Drage študentke, dragi študenti, V začetku meseca decembra bomo študentje Fakultete za dizajn skupaj s Študentskim svetom organizirali razstavo, kjer boste imeli vsi odlično priložnost pokazati svoje umetniške izdelke. ️RAZSTAVA bo […] The post Študentska razstava appeared first on Fakulteta za dizajn.
Krožne rešitve za trajnostno prihodnost – priznanje projektu OdejaUP

Krožne rešitve za trajnostno prihodnost – priznanje projektu OdejaUP

Fakulteta za dizajn, 14. november ― Študentke 3. letnika smeri Moda in tekstilije so v šolskem letu 2022/23 s projektom »OdejaUP« – Ponovna uporaba in preoblikovanje tekstilnih ostankov podjetja Odeja, pod vodstvom izr. prof. dr. Damjane Celcar, sodelovale v […] The post Krožne rešitve za trajnostno prihodnost – priznanje projektu OdejaUP appeared first on Fakulteta za dizajn.
še novic