Sodelovanje – EMUNI University

Fakulteta za dizajn, 13. maj ― Predsednik EMUNI, profesor Rado Bohinc, je na sedežu EMUNI University v Piranu gostil profesorico Nado Rožmanec Matičič, dekanjo Fakultete za dizajn, in njeno ekipo. Glavni poudarek je bil na poglobitvi obstoječega […] The post Sodelovanje – EMUNI University appeared first on Fakulteta za dizajn.
Poletna mednarodna šola “Resilient Cities” v Ljubljani in Bratislavi

Poletna mednarodna šola “Resilient Cities” v Ljubljani in Bratislavi

Fakulteta za dizajn, 6. maj ― Ekonomska Fakulteta v Ljubljani podeljuje slovenskim in tujim študentom, ki študirajo v Sloveniji 15 štipendij, ki omogočajo brezplačno udeležbo na poletni šoli. Pridružite se nam na edinstveni mednarodni izobraževalni poletni […] The post Poletna mednarodna šola “Resilient Cities” v Ljubljani in Bratislavi appeared first on Fakulteta za dizajn.

🌿 Going Green Global Design Awards : Praznovanje inovativnosti in trajnosti 🌱

Fakulteta za dizajn, 22. april ― Prestižna podelitev nagrad Going Green Global Design Awards, kjer smo slavili izjemne dosežke posameznikov in podjetij ali organizacij, ki so vodilni na svojem področju,ki se dotika trajnostnega oblikovanja in pomembnih […] The post 🌿 Going Green Global Design Awards : Praznovanje inovativnosti in trajnosti 🌱 appeared first on Fakulteta za dizajn.

DESIGN FOR ALL

Fakulteta za dizajn, 19. april ― Izdelki študentov Fakultete za dizajn na delavnicah DESIGN FOR ALL Izdelki so nastali pod mentorstvom Janija Demšarja (Geodetski inštitut Slovenija). Group-1-Bus station for all_Project_Final Poster Group-3-Bus station for all_Project_Final Poster […] The post DESIGN FOR ALL appeared first on Fakulteta za dizajn.

Podeljene NEB Awards za leto 2024

Fakulteta za dizajn, 18. april ― Žirija NEB Awards je 12. aprila, v Bruslju, v sklopu NEB Festivala, razglasila 20 nagrajencev New European Bauhaus Awards 2024. Na spletni strani https://prizes.new-european-bauhaus.europa.eu/, si lahko ogledate izjemne projekte, ki […] The post Podeljene NEB Awards za leto 2024 appeared first on Fakulteta za dizajn.
še novic