Okenski sistem heroal W 77

OUTSIDER, 1. oktober 2019 ― Današnji okenski sistem, ki izpolnjuje jutrišnje zahteve: heroal W 77 je inovativen okenski sistem iz aluminija, ki predstavlja najvišjo kakovost, funkcionalnost in prilagodljivost. Sistem je moderna rešitev za zasebno gradnjo stanovanj in objektov, ki se odlikuje po obstojnosti in (energetski) učinkovitosti. heroal ponuja različne različice okenskega sistema heroal W 77. Sistemska različica heroal W 77… The post Okenski sistem heroal W 77 appeared first on OUTSIDER.

Športna rezidenca s panoramskim pogledom na Zillertalske Alpe

OUTSIDER, 1. oktober 2019 ― V harmoniji z naravo zahvaljujoč maksimalni prosojnosti sistemskih rešitev heroal Občina Uderns leži sredi Zillertalskih Alp na avstrijskem Tirolskem. Zaradi bližnjih smučišč in pohodniških poti je kraj zelo priljubljen pri ljubiteljih narave in aktivnih dopustnikih. Zato je toliko pomembneje preprečiti občutek množičnega turizma pri domačinih in turistih – tudi v hotelih, ki kazijo pogled na… The post Športna rezidenca s panoramskim pogledom na Zillertalske Alpe appeared first on OUTSIDER.

Aleš Vodopivec, Plan B Arhitekti: Telovadnica Stražišče

OUTSIDER, 1. oktober 2019 ― Ob koncu počitnic je osnovnošolce iz Stražišča pri Kranju pričakala nova, prostorna telovadnica. To so zasnovali PlanB Arhitekti v sodelovanju s prof. dr. Alešem Vodopivcem.   OŠ Stražišče pri Kranju je znano delo našega priznanega arhitekti Danila Fürsta. Idejni načrt zanjo je nastal leta 1954, kmalu po velikem ljubljanskem posvetu arhitektov, pedagogov in zdravnikov o… The post Aleš Vodopivec, Plan B Arhitekti: Telovadnica Stražišče appeared first on OUTSIDER.
še novic