Vabljeni k prijavam v 6. Kinotripov filmski klub

Vabljeni k prijavam v 6. Kinotripov filmski klub

Kinodvor, 15. junij ― Te zanimata film in kino? So ti super pogovor o različnih filmskih svetovih? Želiš spoznati vrstnike s podobnimi interesi in doživeti zakulisje čisto pravega mednarodnega filmskega festivala? Če šteješ med 15 in 18 let, potem je to vabilo prav zate! Prijave zbiramo do 28. junija.
Christian Petzold: “Ljubezen je laboratorij.”

Christian Petzold: “Ljubezen je laboratorij.”

Kinodvor, 11. junij ― Christian Petzold, eden najvidnejših in najpomembnejših predstavnikov t.i. berlinske šole filmskih režiserjev, je Ljubljano obiskal pred tremi leti kot gost festivala LIFFe. Z veseljem sporočamo, da se nam bo ponovno pridružil na premierni projekciji njegovega najnovejšega filma Undine v četrtek, 17. junija ob 20.30! Pogovor, ki bo potekal v živo preko Zooma, bo vodila Varja Močnik.
Pogovor za sladico po filmu Večerja po ameriško

Pogovor za sladico po filmu Večerja po ameriško

Kinodvor, 10. junij ― Kinotripovci so se pogovarjali z režiserjem filma Adamom Carterjem Rehmeierjem in igralko Emily Skeggs: o ustvarjanju filma, komediji kot žanru, pisanju glasbe in najljubših večerjah ... Vabljeni k ogledu pogovora in filma, ki je na spletnem Kinodvoru na ogled do 13. junija.
Skrivni filmski poklici

Skrivni filmski poklici

Kinodvor, 7. junij ― Kinobalonova počitniška delavnica igranega filma bo potekala v Kinodvoru od 28. junija do 2. julija med 9. in 14. uro. Prijave za člane Kluba Kinobalon potekajo od 8. junija, za vse ostale pa od 14. junija.
Kurja Polt 2021

Kurja Polt 2021

Kinodvor, 7. junij ― Med 8. in 13. junijem se na platno Kinodvora vrača festival žanrskega filma. Pričnemo 8. junija s filmom Polaščevalka na Kinodvorišču - vabljeni, vstopnice že v prodaji. Vsi filmi na ogled tudi na spletu.
Paket Okus po ljubezni

Paket Okus po ljubezni

Kinodvor, 4. junij ― Predvajanje filma Fotograf na spletnem Kinodvoru spremljajo filmi Okus po ljubezni, Ljubezen na prvo bolezen in Ljubezen na prvi pretep. Na voljo do 23. junija.
Fant z oblaki

Fant z oblaki

Kinodvor, 3. junij ― Film o mladostniški identiteti in spoznavanju lastnih korenin ter svojega bistva, posnet v čudoviti laponski pokrajini. Na spletnem Kinodvoru od 12. do 27. junija.
Kickbokserka

Kickbokserka

Kinodvor, 3. junij ― Zgodba o dekliški strasti, navdihu in jezi. Film je prejemnik evropske nagrade mladega filmskega občinstva Evropske filmske akademije 2019. Na spletnem Kinodvoru od 5. do 20. junija.
Pogovor ob filmu Morgana

Pogovor ob filmu Morgana

Kinodvor, 1. junij ― O filmu Morgana se je z režiserko Josie Hess in protagonistko Morgano Muses pogovarjala Petra Meterc. Posnetek pogovora bo gledalcem spletne in kino projekcije na voljo neposredno ob ogledu filma.
še novic