Druga stran upanja: Skulaa tai delaa, zvoki ulične glasbe

Kinodvor, 17. avgust ― K sodelovanju pri promociji filma Druga stran upanja smo povabili dva izvrstna glasbenika. Boru Zakonjšku in Janu Tomšiču, ki z očarljivimi zvoki in glasbo predstavljata glasbeni duo Duo Yanu, smo lahko prisluhnili v centru Ljubljane, kjer sta z nosilno pesmijo Skulaa Tai Delaa iz filmu Druga stran upanja, očarala  mimoidoče. Ti so dobili značko I love

Iz kina k žirafam

Kinodvor, 16. avgust ― Po ogledu filma Moja žirafa vabljeni na poseben obisk žiraf v ljubljanski Živalski vrt! Voden obisk bo potekal v nedeljo, 9. in 16. septembra ob 17. uri.

Druga stran upanja: Zlati vrček in Imperial Sushi

Kinodvor, 16. avgust ― Za posebno izkušnjo in doživetje ob obisku filma Druga stran upanja, smo za en teden kavarno opremili v slogu Zlatega vrčka in drugi teden kot Imperial Sushi. Posebno ponudbo smo pripravili tudi za goste naše Kavarne. Naš cilj je bil ustvariti vsebine, ki bodo spodbudile komunikacijo od ust do ust in promovirale film in kino.

Črni KKKlanovec

Kinodvor, 6. avgust ― Po premieri na festivalu v Cannesu k nam prihaja novi film Spika Leeja. Črni KKKlanovec, resnična zgodba o temnopoltem policistu Ronu Stallworthu, ki se je konec 70. let prejšnjega stoletja uspešno infiltriral v rasistično združbo Ku Klux Klan, bo pri nas na ogled od 6. septembra. S predprodajo vstopnic začenjamo v petek.
še novic