Žvrgolenje v filmu, filmski muzikal

Kinodvor, 23. oktober ― V filmskem muzikalu filmski junaki svoje misli, občutja, zgodbo pripovedujejo s pesmijo, glasbo in plesom. Zgodbe, ki jih prinašajo, so po navadi zabavne, smešne, velikokrat ljubezenske ali pa pripovedujejo o uspehu. Številni so prava paša za oči z razkošnimi scenografijami in bleščečimi oblekami. V filmu Sova in miška junaki ne nosijo bleščečih oblek in zgodba ni
Odpovedane vse projekcije

Odpovedane vse projekcije

Kinodvor, 16. oktober ― Skladno z novimi vladnimi ukrepi v Kinodvoru od 16. oktobra 2020 dalje ni projekcij. Vabljeni, da za nadaljnje informacije spremljate našo spletno stran in družbena omrežja.
Posebno obvestilo

Posebno obvestilo

Kinodvor, 15. oktober ― Projekcije 5. festivala Kinotrip v četrtek, 15. oktobra, potekajo po urniku, brez sprememb, potem se festival ustavlja. Informacije o vseh drugih nadaljnjih aktivnostih bomo na naši spletni strani objavili v petek, 16. oktobra. Zahvaljujemo se vam za podporo in razumevanje.
Pesmica Tako zraste …

Pesmica Tako zraste …

Kinodvor, 14. oktober ― Prisluhnite naslovni pesmi nove animirane serije Tako zraste ..., ki si jo bomo lahko prepevali v programu Prvič v kino. Takoj, ko bodo v našem kinu spet projekcije.
Izganjalec hudiča v Kinodvoru

Izganjalec hudiča v Kinodvoru

Kinodvor, 13. oktober ― Letošnja noč čarovnic bo 31. oktobra postregla s tremi projekcijami Izganjalca hudiča, ki ostaja eno najbolj šokantnih del v zgodovini filma in se še danes uvršča na vrh lestvic najbolj grozljivih filmov vseh časov. Nova digitalna kopija, ki jo bomo predvajali v Kinodvoru, je pod nadzorom režiserja Williama Friedkina nastala iz restavriranih slikovnih in avdio elementov. Vstopnice že v prodaji!

Evropski art kino dan 2020

Kinodvor, 12. oktober ― Tudi letos se Kinodvor skupaj z izbranimi člani Art kino mreže Slovenije pridružuje zdaj že tradicionalni akciji evropskih kinematografov, ki se bo odvila v nedeljo, 8. novembra, ko bomo na ogled ponudili raznolike evropske filme.
še novic