FeKK VR KINO

FeKK VR KINO

Kinodvor, 15. avgust ― VR kino se v Kinodvor pod okriljem festivala FeKK vrača drugo leto zapored in bo v času trajanja festivala ponudil nabor štirih večkrat nagrajenih 360-stopinjskih filmov preteklega leta.
Z Lune v kino in nazaj

Z Lune v kino in nazaj

Kinodvor, 14. avgust ― Obiskovalci razstave Človek na Luni v Tehniškem muzeju Slovenije si boste lahko film 100 kilogramov do zvezd ogledali po klubski ceni 3 evre. Za gledalce filma 100 kilogramov do zvezd pa do konca septembra velja ugodnejši nakup vstopnice za razstavo Človek na Luni.
Bilo je nekoč … v Hollywoodu

Bilo je nekoč … v Hollywoodu

Kinodvor, 9. avgust ― Najnovejši film Quentina Tarantina je poklon zadnjim trenutkom hollywoodske zlate dobe in režiserjevo najbolj osebno delo doslej. Eden najtežje pričakovanih filmov nedavnega festivala v Cannesu. Med 15. in 21. avgustom!
Na Filmu pod zvezdami razprodanih kar devet projekcij; prihaja Letni Kinodvor na Kongresnem trgu

Na Filmu pod zvezdami razprodanih kar devet projekcij; prihaja Letni Kinodvor na Kongresnem trgu

Kinodvor, 1. avgust ― Film pod zvezdami, ki ga v Kinodvoru že vrsto let pripravljamo v sodelovanju z Ljubljanskim gradom, smo v soboto zaključili z razprodano Vikendovo predpremiero filma Yesterday. Grajsko dvorišče so gledalci popolnoma napolnili še neverjetnih osemkrat, tako da je letošnji obisk priljubljenega letnega kina presegel 16.000 obiskovalcev. V zadnjem poletnem mesecu s filmi na prostem nadaljujemo: že od jutri dalje bomo z večernimi projekcijami spet na našem Kinodvorišču na Kolodvorski, konec meseca pa se bomo z zdaj že tradicionalnim Letnim Kinodvorom na Kongresnem trgu s klasikami filmske komedije poslovili od poletnega kina.
še novic