V4 CONNECTS

Kinodvor, 18. avgust ― V okviru posebnega filmskega programa ob priložnosti madžarskega predsedovanja Višegrajski skupini 2017/2018 (V4 CONNECTS). S podporo Veleposlaništev Češke republike, Madžarske, Poljske in Slovaške republike.

Zajtrk pri Kinodvoru in varstvo

Kinodvor, 17. avgust ― Nedeljsko varstvo s septembrom v letu 2017 dobiva novo preobleko. V času Zajtrka pri Kinodvoru v Mali dvorani po novem predvajamo film z družinskega programa Kinobalon. Na projekciji bo prisotna varuška iz Društva Sezam, da si lahko starši privoščijo zajtrk in svoj film. Varuška bo otroke sprejemala od 10:45 dalje v Mali dvorani. Film za otroke se prične ob 11:15. Otroci bodo ogled filma zaključili prej ter na starše z varuško počakali ob listanju knjig v Kavarni. Minimalna starost otrok je 4 leta. Informacije in rezervacije pri blagajni Kinodvora ali na naslovu kinobalon@kinodvor.org.

Film pod zvezdami: kako smo gledali filme letos in kdaj jih bomo prihodnje leto

Kinodvor, 17. avgust ― Film pod zvezdami, letni kino, ki ga v soorganizaciji pripravljata Kinodvor in Ljubljanski grad, smo z razprodano Vikendovo predpremiero filma Na mlečni poti zaključili zadnjo julijsko soboto. Grajsko dvorišče ste gledalci do zadnjega kotička napolnili še na filmih Dežela la la, Dunkirk in Lev: Dolga pot domov, tako da smo skupno zabeležili 14.979 obiskovalcev. Prihodnje leto bo Film pod zvezdami potekal od 5. do 28. julija 2018 - zabeležite si datum!

Katalog izbranih filmov za vzgojno-izobraževalne ustanove

Kinodvor, 14. avgust ― Izšel je novi katalog filmov za šolsko leto 2017/2018! Prinaša izbor kakovostnih ter žanrsko in vsebinsko raznolikih filmov za vse starostne skupine otrok in mladih, od vrtca pa do srednje šole.  Če želite prejeti svoj brezplačen izvod kataloga v tiskani obliki, nam pišite na kinobalon@kinodvor.org.  V elektronski obliki je katalog dostopen tudi na tej povezavi.

Katalog izbranih filmov za vzgojno-izobraževalne ustanove

Kinodvor, 10. avgust ― Izšel je novi katalog filmov za šolsko leto 2017/2018! Prinaša izbor kakovostnih ter žanrsko in vsebinsko raznolikih filmov za vse starostne skupine otrok in mladih, od vrtca pa do srednje šole.  Če želite prejeti svoj brezplačen izvod kataloga v tiskani obliki, nam pišite na kinobalon@kinodvor.org.  V elektronski obliki je katalog dostopen tudi na tej povezavi.

Odiseja na Kinodvorišču

Kinodvor, 9. avgust ― Od četrtka, 10. avgusta, je na Kinodvorišču na ogled film Odiseja. V letnem kinu v atriju Slovenskih železnic ga lahko ujamete do srede, 16. avgusta, razen v soboto, ko je na sporedu v Dvorani. Vabljeni - vstopnice za vse projekcije so že v prodaji!
še novic