V Kavarni iščemo sodelavca_ko

Kinodvor, 23. oktober ― V Kavarni iščemo sodelavca_ko za polni delovni čas. Če imaš izkušnje z delom za šankom in bi se rad_a pridružil_a kolektivu Kinodvora, pošlji do 16.11.2017 prošnjo na info@kinodvor.org.

Kinobalon na LIFFu

Kinodvor, 18. oktober ― Med 8. in 20. novembrom 2017 nas čaka šest izjemnih filmov za otroke in mlade na 28. ljubljanskem mednarodnem festivalu LIFFe. Oglejte si program in urnike v roke. Kar pet filmov bo na voljo le v času festivala - ne zgrešite jih!

Prihaja 10. Noč grozljivk

Kinodvor, 18. oktober ― Kinodvorov tradicionalni halloween horror maraton se bo tudi letos odvil v noči z 31. oktobra na 1. november. Program in predprodaja paketov vstopnic od ponedeljka, 23. oktobra dalje!

Predsednik republike Borut Pahor si je v Kinodvoru ogledal film Rudar

Kinodvor, 3. oktober ― Predsednik republike Borut Pahor si je v ponedeljek v mestnem kinu ogledal film Rudar, pred tem pa se je v naši Kavarni srečal z zasavskim rudarjem Mehmedalijo Alićem, režiserko filma Hanno Slak in Boštjanom Videmškom, ki je po projekciji vodil pogovor. Igrani film je nastal po Alićevi življenjski zgodbi in njegovi avtobiografski knjigi Nihče, ki je v času predvajanja filma v naši Knjigarnici na prodaj s 50 % popustom.
še novic