Julij v Kinodvoru

Kinodvor, 23. junij ― V Kinodvoru in na izbranih lokacijah po mestu (kavarnah, knjižnicah, muzejih, galerijah ...) že lahko prebirate naš julijski mesečnik, ki prinaša informacije o poletnih filmih in premierah ter počitniškem programu Kinobalona.

Buldožerji razprodani tudi danes

Kinodvor, 23. junij ― Projekcija filma Glasba je časovna umetnost 2, LP film Buldožer - Pljuni istini u oči, ki bo na sporedu danes, 23. 6. ob 21:30 je že razprodana. Čim prej si zagotovite vstopnice za prihajajoče projekcije filma.

Buldožerji v petek ponovno na Kinodvorišču

Kinodvor, 21. junij ― Dokumentarec Glasba je časovna umetnost 2, LP film Buldožer - Pljuni istini u oči, s katerim smo včeraj odprli letošnje Kinodvorišče, si lahko še v petek, 23. junija ob 21.30 ogledate na Kinodvorišču v prisotnosti posebnih gostov. Pred filmom bosta spregovorili režiserka Varja Močnik in scenaristka Barbara Kelbl, projekciji pa bo sledil pogovor o rodovitnosti časa, v katerem bodo hruško razmisleka otresali propagaj in kvasitelj Marko Brecelj, nadssmrtni tajnik KUDa France Prešeren Želko Pelicon, kustos samouk Vasja Cenčič, slikar in pisatelj Arjan Pregl ter ustvarjalka Nika Autor! Vstopnice so že v prodaji.

Vpis v gledališko-filmske abonmaje

Kinodvor, 15. junij ― Lutkovno gledališče Ljubljana in Kinodvor vpisujeta v pet gledališko-filmskih abonmajev za otroke in mlade. Cena posameznega abonmaja je 23 evrov. Vpis poteka do 17. septembra pri blagajnah LGL in Kinodvora. Program abonmajev se nahaja na tej povezavi.

Vpis v gledališko-filmske abonmaje

Kinodvor, 15. junij ― Lutkovno gledališče Ljubljana in Kinodvor vpisujeta v pet gledališko-filmskih abonmajev za otroke in mlade. Cena posameznega abonmaja je 23 evrov. Vpis poteka do 17. septembra pri blagajnah LGL in Kinodvora. Program abonmajev se nahaja na tej povezavi.
še novic