Metalsteel – Beyond The Stars

Metalsteel – Beyond The Stars

RockOnNet, 5. januar ― Po tri četrt ure dolgem spletu kakovostne glasbe z esenco in močnim, morda malce preveč linearnim ter poenostavljenim konceptom lahko zagotovo trdim, da so Metalsteel na isti ali podobni ravni kot izvrstni domači obvladači Negligence, le da je tokrat v malhi več starega dobrega metala, malce progresive in nič thrasha, na katerega bi sam sicer bolj godel od ugodja.
Bowrain – Distracted

Bowrain – Distracted

RockOnNet, 13. december 2017 ― Kar se sliši je nekako bližje jazzu, ki pa je vseeno stihijsko prežet z elektroniko, a kaj ko je bil jazz po moji definiciji vedno nekaj bolj umazanega, bolj življenjskega in bolj strastnega in vsaj po moji definiciji jazz ne more biti predmet akademskega seciranja ter racionalnega seciranja, dandanes, v dobi hipsterjev (kdorkoli že ti so) pa je dovoljeno vse, saj je nekaj na posluh lahko trendi in kul, bolj kot zgodba pa je za marsikoga dandanes pomembna forma in slednjo druga plošča zasedbe Bowrain nedvomno premore.
Koncert Scorpions prestavljen

Koncert Scorpions prestavljen

RockOnNet, 3. december 2017 ― Koncert skupine Scorpions, predviden za 5. december 2017 v ljubljanski dvorani Stožice je prestavljen. Že kupljene vstopnice ostanejo veljavne za nov datum, ki bo objavljen v prihodnjih dneh.
Testament, Annihilator in Death Angel na istem odru!

Testament, Annihilator in Death Angel na istem odru!

RockOnNet, 28. november 2017 ― To je pač metal institucija, ki je garancija za žur in njihov zvočni zid, ki ga lahko mirno primerjamo s tovornim vlakom, ki prebija snežne zamete, nas je zabil v tla, potem pa dvignil nazaj na noge in do višav, ko nihče v polni dvorani ni bil niti približno pri miru ali tiho.
še novic