Hey Satan – Hey Satan

Hey Satan – Hey Satan

RockOnNet, 12. marec ― Hey Satan je kompaktni kontra argument, več kot soliden plošček, kljub precej istovetnim postavkam pa se pri skladbah tria ne boste niti za sekundo dolgočasili. Retro stoner in rock s potenco so, priznajmo, kul in kakršnekoli spremembe v tem oziru bi morale biti zakonsko prepovedane.
Therion – še vedno znajo!

Therion – še vedno znajo!

RockOnNet, 6. marec ― O samo glasbi in kvaliteti glasbenikov pa niti ne gre izgubljati besed, Johnsson pač ne izgublja časa s polovičarji. Sicer je res, da smo videli naštudiran nastop, ki bi ga Therion znali speljati tudi z zavezanimi očmi, brez omembe vrednih presežkov, je pa po drugi strani tudi res, da so Therion band, ki je na tako visokem kvalitetnem nivoju, da je vse (skoraj vedno) popolno!
LizZard – Shift

LizZard – Shift

RockOnNet, 4. marec ― Vsekakor so LizZard presegli sebe ter skovali album, ki ni sestavljen iz hitov in ne igra na prvo žogo, daje pa čutiti nekaj izvirnega, samoniklega ter zrelega.
All Heads Down – Passing Time

All Heads Down – Passing Time

RockOnNet, 2. marec ― Sklep je enostaven – nismo vsi za vse, čeprav verjamem, da imajo fantje potenciala v izobilju. Predlagal bi malce več sproščenosti in več širine ter dodal celoti liricizma malce več odločnosti in ostrine.
še novic