Ogledalo

Vrabec Anarhist, 7. oktober 2021 ― Telo in lasje, ki moške zavajajo na kriva pota in v grešnost. Zato si moramo oboje zakrivati. Nekaj torej, telo, ki ni namenjeno nam, saj nam ni dovoljeno izbrati prekrivala zanj. Moški so tisti, ki sedejo in odločijo o tem, kako nas bodo zakrili. The post Ogledalo first appeared on Vrabec Anarhist.

Kako me je korona spremenila

Vrabec Anarhist, 7. oktober 2021 ― Jebena korona. Za referenco naj povem, da je moj dedi med korono in s korono štihal vrt in pekel palačinke. Jaz. Jaz pa dobim alergično reakcijo in skorajšnji infarkt. The post Kako me je korona spremenila first appeared on Vrabec Anarhist.
Antimoralizem v študijah konspiracionizma

Antimoralizem v študijah konspiracionizma

Radio Študent, 7. oktober 2021 ― Proticepilstvo in sorodni fenomeni koronskega časa so problem teorij zarot znova postavili v ospredje javnega in akademskega diskurza. Mnogi izmed nas v tem času najverjetneje prvič posegamo po literaturi, namenjeni izključno konspiracionizmu; njegovi strukturi, razvoju, predstavnikih in političnih implikacijah.
Bina Štampe Žmavc: Drobne pesmi

Bina Štampe Žmavc: Drobne pesmi

MMC Knjige, 7. oktober 2021 ― Videti je, kot da se Drobne pesmi uklanjajo lepoti narave, pisanosti sveta ter skrivnostim neskončnega in večnega vesolja, skoraj tako, kot da planeti, vremenski in naravni pojavi ter pisane in dišeče rože govorijo sami in nagovarjajo pesnico.
še novic