2. oktobra bodo Bon Jovi izdali album 2020

Rocker.si, 27. september 2020 ― Ameriški rockerji Bon Jovi bodo 2. oktobra pri založbi Label izdali svoj 15. studijski album z naslovom 2020. Pred pojavom virusa Covid-19 je bil prvotni datum izzida albuma 15. maj 2020, ko je izšel tudi [...] The post 2. oktobra bodo Bon Jovi izdali album 2020 appeared first on Rocker.si.

POSEBNI GOSTJE: ‘Če je le mogoče, poskušamo imeti goste’

Rocker.si, 26. september 2020 ― Posebni gostje so skupina, ki prihaja iz Cerkelj na Gorenjskem. Širni Sloveniji so se poleti predstavili s singlom S teboj, ta pa je dobil svojega naslednika Pot v nebo. Končna oblika pesmi Pot v nebo je nastajala kar nekaj časa, tako kot traja vsaka “pot v nebo”. [...] The post POSEBNI GOSTJE: ‘Če je le mogoče, poskušamo imeti goste’ appeared first on Rocker.si.

Pred 13 leti so Nightwish izdali album Dark Passion Play

Rocker.si, 26. september 2020 ― Danes mineva 13 let od izzida albuma Dark Passion Play finskih simfoničnih metalcev Nightwish. Dark Passion Play je prvi od dveh albumov s pevko Anette Olzon, ki je zamenjala dolgoletno vokalistko v skupini Tarjo Turunen. [...] The post Pred 13 leti so Nightwish izdali album Dark Passion Play appeared first on Rocker.si.

Queen + Adam Lambert z novim singlom

Rocker.si, 26. september 2020 ― Queen + Adam Lambert so objavili koncertni video za skladbo “I Was Born to Love You,” ki nadaljuje s stopnjevanjem napetosti pred izidom koncertnega dokumentarca Live Around the World. Izdelek izide 2. oktobra in bo na voljo [...] The post Queen + Adam Lambert z novim singlom appeared first on Rocker.si.

Cheap Trick priredili Davida Bowieja

Rocker.si, 26. september 2020 ― Cheap Trick so se v iskanju navdiha znova obrnili k preteklosti. Tokrat k pokojnemu Davidu Bowieju in njegovi “Rebel Rebel.” Bandov zadnji album z avtorskim materialom je izšel leta 2017, ko je luč sveta ogledal [...] The post Cheap Trick priredili Davida Bowieja appeared first on Rocker.si.

Ozzy potrdil začetek priprav novega solo albuma

Rocker.si, 26. september 2020 ― Legendarni pevec Black Sabbath, hkrati pa tudi uspešen solo izvajalec, Ozzy Osbourne je potrdil, da je začel z izdelavo novega solo albuma. Naslednika plošče “Ordinary Man,” ki je izšla letos. Mesto producenta na prihajajočem izdelku bo [...] The post Ozzy potrdil začetek priprav novega solo albuma appeared first on Rocker.si.

Mistermarsh se vrača z novim singlom: Malo znoriš

Rocker.si, 26. september 2020 ― Mistermarsh – Martin Štibernik je nazaj z novim singlom. Po štirih letih samorefleksije in dveh zaporednih albumih Home (2015) in Altamira (2016), se vrača v solo izvedbi s štiklom Malo znoriš. “Malo znoriš” je spontano [...] The post Mistermarsh se vrača z novim singlom: Malo znoriš appeared first on Rocker.si.

Nastop Borisa Brejche v Kurzschlussu prestavljen na 2021

Rocker.si, 26. september 2020 ― Letošnje leto je vse prej kot običajno, saj ni industrije, ki se je kriza zaradi koronavirusa ne bi dotaknila. Pandemija je začasno onemogočila varno izvedbo javnih prireditev, zato je organizator Kurzschlussa primoran plesni dogodek z Borisom Brejcho, ki je bil predviden za 30. oktobra 2020, prestaviti na [...] The post Nastop Borisa Brejche v Kurzschlussu prestavljen na 2021 appeared first on Rocker.si.
Pride After Party - letos tudi v etru!

Pride After Party - letos tudi v etru!

Radio Študent, 26. september 2020 ― V tokratnem terminu DJ grafitov se Radio Študent še dodatno pridružuje glasnosti in vidnosti letošnje ljubljanske parade ponosa! Etrski prostor nocoj namenjamo in prepuščamo uradnemu afterpartiju ljubljanske pride povorke, ki bo točno ob začetku oddaje doživela svoj vrhunec in sklep.
še novic