Odlok o obvezni uporabi zaščitne maske ali druge ustrezne oblike zaščite ustnega in nosnega predela obraza na javnih krajih oziroma prostorih

Naši zbori, 25. september 2020 ― Spoštovani, po uveljavitvi najnovejšega odloka Vlade z dne 19. 9. 2020 o obveznem nošenju mask na javnih krajih oz. prostorih,… The post Odlok o obvezni uporabi zaščitne maske ali druge ustrezne oblike zaščite ustnega in nosnega predela obraza na javnih krajih oziroma prostorih appeared first on Naši zbori.
HAPPY END

HAPPY END

Radio Študent, 25. september 2020 ― Podajamo se na dolgo pot v prostoru in času z japonsko psych folk skupino Happy End, ki je delovala pred dobrega pol stoletja, med letoma 1969 in 1973, in si zaradi svojih glasbenih vzorov prislužila vzdevek japonskih Beatlov.

One Republic prestavili koncert v Sloveniji na naslednje leto

Rocker.si, 25. september 2020 ― One Republic so v Ljubljani nastopili 2014 in takrat razprodali Stožice. Pevec Ryan Toddler je takrat z odra obljubil povratek v Slovenijo, na katerega pa bo treba še malček počakati. V Stožicah bi morali nastopiti [...] The post One Republic prestavili koncert v Sloveniji na naslednje leto appeared first on Rocker.si.

08.12.2020 – Cankarjev dom, Ljubljana

Feedback, 25. september 2020 ― [ Koncert v živo / Live-stream ] – Z veseljem sporočamo, da bo novi (5.) album skupine FEEDBACK “Iztrošeni in predvidljivi fusion vzorci” ugledal luč sveta 8.12.2020 v Cankarjevem domu... The post 08.12.2020 – Cankarjev dom, Ljubljana appeared first on Feedback | glasbena skupina FEEDBACK.

Bum!

Festival Maribor, 25. september 2020 ― Organizirati festival klasične glasbe v času, ki ga namesto z letnico zaznamujemo s kratico Covid-19, je kot ples na robu vulkana. Vsi vseskozi na konicah prstov, vedoč, da lahko gre vse kot po maslu, ali pa v trenutku zavlada kaos in se vse konča z velikansko eksplozijo. Neznan teren, zapletena mešanica intenzivnih občutkov in trenutkov, […]

2B z zapeljivo skladbo ‘Čez telo’ pozdravljata jesen

Rocker.si, 25. september 2020 ― Najbolj prepoznavna slovenska bratska naveza, ki jo tvorita Gašper in Primož Mihelič se v jesen peljeta z izpovedno balado Čez telo. Skladba, ki jo zaznamuje neposredno ljubezensko besedilo in čutnost, ki iz dneva v dan pridobiva na aktualnosti. [...] The post 2B z zapeljivo skladbo ‘Čez telo’ pozdravljata jesen appeared first on Rocker.si.
5. - 10. oktober (№41)

5. - 10. oktober (№41)

Prulček, 25. september 2020 ― Jure PuklNa žalost vas moramo obvestiti, da so v tem tednu vsi koncerti odpovedani.Razlog je nepomemben (ali ne)... Neka starejša gospa se je počutila zelo osamljeno in ker se ni domislila ničesar boljšega, je poklicala NIJZ, da se ji pridruži na kavi. Mogoče je čas, da se ta teden ukvarjamo več s starejšimi občani. 6. 10. tor / Akustični večer: Pivski & Panter7. 10. sre / Jure Pukl & Friends8. 10. čet / Dirty Sanchez   Sledi objavam na naši FB strani ali se podpiši na mailing listo. ◬ Na začetek 6. 10. tor / Akustični večer: Pivski & Panter Pivski & Panter se vračata na kraj zločina! V Prulček prihaja duet, ki z intimno in doživeto interpretacijo potrjuje, da sta za ustvarjanje dobrega vzdušja dovolj že kitara in glas! Člana zasedbe Spotless Minds igrata avtorsko glasbo, a lahko postrežeta tudi z znanimi napevi v svoji posebni akustični preobleki. Morda pa vas vmes presenetita prav z vašim najljubšim hitom iz nabora uspešnic starega grunge rocka. Pustite se presenetiti!  ◬ Na začetek 7. 10. sre / Jure Pukl & Friends "Pukl združuje veščine, dušo in željo po dogodivščinah, kar je že od začetka gnalo razvoj džeza, ter je vzhajajoča zvezda nove kreativne generacije, ki energično pelje glasbo v svoje drugo stoletje," - John Fordham / Guardian.Leta 2015 je Jure Pukl je prejel nagrado Prešernovega sklada za ustvarjanje jazzovske glasbe v in za številne nastope ter sodelovanja z mednarodnimi umetniki.Jure Pukl - saksofonNikola Matošić - kontrabas... - bobni... - klavir ◬ Na začetek 8. 10. čet / Dirty Sanchez Dirty Sanchez se vrača na odre. Bend sestavlja pet članov, ki se ponašajo z zanimivim mešanjem elementov romske glasbe iz področja Balkana, afriških gruvov ter mešanice funka in jazza. Glasbo zaznamujejo hitri plesni ritmi in prijetna odrska energija, bend pa igra tako avtorsko glasbo, kot tudi zanimive predelave starih ljudskih skladb, velikokrat izvajano udarno in z visokimi tempi, kar marsikoga popelje v spontani ples.Člani zasedbe:Ale

Crazy Neighbours v Loškem Pubu

Rocker.si, 25. september 2020 ― V Škofji Loki se 3. oktobra pripravlja prav poseben nastop lokalne skupine. Crazy Neighbours bodo zaigrali v akustiki!  Crazy Neighbours so že večkrat dokazali, da so res pravi rockerski bend. Brigita, Aleš, Rok, Jan in [...] The post Crazy Neighbours v Loškem Pubu appeared first on Rocker.si.

Evanescence oktobra z brezplačnim virtualnim koncertom

Rocker.si, 25. september 2020 ― Evanescence bodo oktobra odigrali virtualni koncert za oboževalce širom sveta. Prenos bo potekal preko spleta.   Konec leta bodo izdali nov album Pevka Amy Lee pa je glede prihajajočega virtualnega koncerta povedala: ‘Stvari moramo še [...] The post Evanescence oktobra z brezplačnim virtualnim koncertom appeared first on Rocker.si.
še novic