Izšel je 2. del ŠKATLE!

Izšel je 2. del ŠKATLE!

Vigevageknjige, 13. april 2018 ― Pa prav na petek, trinajstega – kot se za hobi-izumitelje in njihove najboljše prijatelje spodobi, razveseljeni objavljamo, da je izšla nova Škatla! No, pravzaprav slovenski prevod drugega dela otroške stripovske serije Škatla s podnaslovom BEGOMARČKI … več »

Dobrodošel, Dean!

Vigevageknjige, 5. marec 2018 ― Pri dobrih novicah je najboljše od vsega pa, kadar jih ni takoj konec. Po objavi rezultatov razpisa JAK je tako tukaj še ena, namreč ena najbolj spektakularnih dobrih novic, kar bi si jih mogli zamisliti: … več »
Debata.

Debata.

Vigevageknjige, 5. januar 2018 16. januarja ob 19h pripravljamo javni pogovor. To počnemo redko, nekako 1x do 2x na leto, v bistvu, čeravno se nam je že od začetka zdelo, da knjige, ki jih izdajamo, niso in ne morejo … več »

Srečn’ga pa zdraw’ga!

Vigevageknjige, 31. december 2017 ― Živeli! Navdušeno izkoriščam zadnji dan starega leta za zahvale & čestitke. 😀 Najprej zahvale, jasno. Že kar takoj opozarjam na zvečano rabo navduševalnih pridevnikov … halo! Na tak dan se pa skor že spodobi & … več »
še novic