KK’s Priest z novim singlom ‘Brothers of the Road’

Rocker.si, 21. julij 2021 ― KK’s Priest nadaljujejo s stopnjevanjem napetosti pred izidom njihovega prvenca Sermons of The Sinner, ki bo na voljo 20. avgusta 2021 (prek Explorer1 Music Group/EX1 Records). Danes je namreč izšel nov singel ‘Brothers of the Road’, [...] The post KK’s Priest z novim singlom ‘Brothers of the Road’ appeared first on Rocker.si.

Dimek & Klarič danes na novomeškem festivalu

Rocker.si, 21. julij 2021 ― Če smo na otvoritvi festivala z Jurskim parom zmešali poezijo in harmoniko, je edino logično nadaljevanje druženja v Parku Rastoče knjige tudi sparitev vina in ljubezni. Danes vas bosta zabavala Dimek in Klarič Še dobro, [...] The post Dimek & Klarič danes na novomeškem festivalu appeared first on Rocker.si.

Edenon se vračajo z novim albumom ‘Izdih’

Rocker.si, 21. julij 2021 ― Skupina Edenon se po dveh letih vrača z novim albumom, ki nosi naslov ‘Izdih’. Na kratko o albumu ‘Izdih’ Po albumih ‘Strah pred nespečnostjo’ in ‘Oko v črti’ se skupina na novem albumu loteva širjenja [...] The post Edenon se vračajo z novim albumom ‘Izdih’ appeared first on Rocker.si.

Thom Yorke je priredil kultni Radioheadov ‘Creep’

Rocker.si, 21. julij 2021 ― Yorke je priredil skladbo ‘Creep’ Thom Yorke je ustvaril novo verzijo kultne Radiohead skladbe ‘Creep‘. Priredba je nastala za japonskega oblikovalca Juna Takahashija, oziroma za glasbeno spremljavo modne kolekcije UNDERCOVER jesen/zima 2021. Priredbo je Thom [...] The post Thom Yorke je priredil kultni Radioheadov ‘Creep’ appeared first on Rocker.si.

KiNG FOO vas začarajo z ‘Milky Way (Life is a Holiday)’

Rocker.si, 21. julij 2021 ― Skupina KiNG FOO je z odmevnimi nastopi po ponovnem koncertnem zagonu (Lent, Soboški dnevi, Festival Radovljica..) zopet presenetila z novo, svežo avtorsko skladbo! Njihove skladbe sicer prinašajo sporočila, da so čari življenja dostopni kadarkoli in [...] The post KiNG FOO vas začarajo z ‘Milky Way (Life is a Holiday)’ appeared first on Rocker.si.
B to the W

B to the W

Radio Študent, 20. julij 2021 ― Your Old Droog posnel plato Time, za katero mu je par kolegov dostavilo nekaj precej prepričljivih beatov. Stimulator Jones navrgel instrumentalni beattape Low Budget Environments Striving For Perfection, založba je Stones Throw. Kankick postregel z neizdanimi beati, ki jih je posnel v dolgem razponu med letoma 1998 in 2011, naslov zbirke je CATALOG JUKEBOX.
METAL DETEKTOR

METAL DETEKTOR

Radio Študent, 20. julij 2021 ― Po tedenskem premoru v Detektorju domači deathmetalci Razvalina z debitantskim EP-jem Smrt živečega in heavymetalci Okl's FruitLoops, ki s prvim singlom napovedujejo izid prvenca, poljski doomstrski sludgerji Ethbaal z drugo studijsko ploščo Repent or end up suffering in 71TONMAN

Lexxi Foxx zapustil Steel Panther

Rocker.si, 20. julij 2021 ― Steel Panther so potrdili, da je basist Lexxi Foxx zapustil skupino. Foxx – s pravim imenom Travis Haley – je bil ustanovni član skupine, ki je začela kot Metal Shop, se kasneje preimenovala Metal Skool, [...] The post Lexxi Foxx zapustil Steel Panther appeared first on Rocker.si.

Ron Wood potrdil, da so Faces posneli novo glasbo

Rocker.si, 20. julij 2021 ― Kitarist skupine Rolling Stones, Ron Wood, je dejal, da je med vrsto glasbenih projektov, v katere je vpleten, sodeloval tudi z nekdanjima soborcema iz časov Faces, Rodom Stewartom in Kenneyem Jonesom. Skupina se je od [...] The post Ron Wood potrdil, da so Faces posneli novo glasbo appeared first on Rocker.si.

Umrl je Robby Steinhardt (Kansas)

Rocker.si, 20. julij 2021 17. julija je umrl Robby Steinhardt, ustanovni član, violinist in vokalist zasedbe Kansas. Kot je v izjavi zapisala njegova družina, je Robby umrl po kratki bolezni, star 71 let. “Robert Eugene Steinhardt je bil dobro [...] The post Umrl je Robby Steinhardt (Kansas) appeared first on Rocker.si.

Prihaja obogatena izdaja prvenca Roryja Gallagherja

Rocker.si, 20. julij 2021 ― Istoimenski debitantski samostojni album Roryja Gallagherja iz leta 1971 bo v čast svoji 50. letnici dobil razširjeno izdajo. Rory Gallagher: 50th Anniversary Edition bo izšel 3. septembra 2021, prek UMC/UMe, vseboval pa bo povsem novo [...] The post Prihaja obogatena izdaja prvenca Roryja Gallagherja appeared first on Rocker.si.

Iron Maiden z novim albumom

Rocker.si, 20. julij 2021 ― Britanski heavy metalci Iron Maiden so razkrili podrobnosti o svojem novem albumu. 17. studijski album Senjutsu bo izšel 3. septembra pri založbi BMG, šlo bo za bandov prvi studijski album v zadnjih šestih letih. Ta [...] The post Iron Maiden z novim albumom appeared first on Rocker.si.
Zmaga izkušenj in modrosti

Zmaga izkušenj in modrosti

Dnevnik, 20. julij 2021 ― Vino resda z leti pridobiva žlahtnost, starost je tudi polna modrih izkušenj, a glasbeništvo je v marsičem tudi fizična dejavnost. O tem smo se lahko prepričali že večkrat ob gostovanjih nekoč velikih, legendarnih umetnikov, ki so bili v jeseni...
še novic