Bolani Earl in ostale pritekline

Bolani Earl in ostale pritekline

Radio Študent, 20. januar 2022 ― 1.) FLY ANAKIN: No Dough, beat: Madlib 2.) AJ SUEDE & TELEVANGEL: Respect the Architect (feat. MR. MUTHAFUCKIN' EXQUIRE), beat: Televangel 3.) NICHOLAS CRAVEN: Breaking Atoms (feat. EVIDENCE), beat: Nicholas Craven 4.) PREMROCK: Bardo (feat. BILLY WOODS), beat: Evidence
KING NAP SVAŠTA

KING NAP SVAŠTA

Radio Študent, 20. januar 2022 ― Andrej Jesenovec a.k.a. Nap a.k.a. King Nap je povedal nekaj malega o svojem pogledu na delanje glasbe. Sam prisega na retro futurizem s pridihom kitarskega kantavtorstva v udobju svoje spalnice.
.. pritajeno ...

.. pritajeno ...

Radio Študent, 20. januar 2022 ― Foto: Daniel Bachman V tokratni oddaji se bomo spustili v pridušene zvočnosti in njihov odmev v malih prostorih in razširjenih prostranstvih, stopili v zven reaktualizirane preteklosti in v sozven različnih skladb v skupnem zvenskem prostoru.  

Bono se sramuje svojega petja na prvem albumu Boy

Rocker.si, 20. januar 2022 ― Čeprav je sčasoma postal svetovno priznan pevec na čelu ene največjih rock zasedb vseh časov, Bono na prvem albumu U2 še ni našel tistega, kar je iskal kot vokalist. Irski frontman je v nedavnem intervjuju [...] The post Bono se sramuje svojega petja na prvem albumu Boy appeared first on Rocker.si.

Joe Satriani predstavlja single Sahara z novega albuma

Rocker.si, 20. januar 2022 ― Joe Satriani je leto 2022 začel zelo intenzivno. Kitarski virtuoz je izdal nov singel z naslovom “Sahara“, ki je prvi z njegovega 19. albuma The Elephants of Mars. Za single “Sahara” je Satriani posnel tudi [...] The post Joe Satriani predstavlja single Sahara z novega albuma appeared first on Rocker.si.
Praznične Katrinas

Praznične Katrinas

Odzven, 19. januar 2022 ― Na plošči praznične božično-novoletne glasbe zasedbe Katrinas, godalnega kvarteta Feniks, harfistke Urške Križnik Zupan in Tomaža Habeta se sprehajamo skozi različne glasbene žanre.

Koala Voice predstavljajo video za skladbo Silly Plant

Rocker.si, 19. januar 2022 ― Koala Voice vabijo k poslušanju in ogledu videa za skladbo “Silly Plant“, ki je tudi del njihovega zadnjega albuma Plata. “So stvari, ki jih povemo naglas samo svojim rožam, ker jih pač nihče drug ne [...] The post Koala Voice predstavljajo video za skladbo Silly Plant appeared first on Rocker.si.

Ian Anderson ne dovoli, da se kdo dotika njegove opreme

Rocker.si, 19. januar 2022 ― Ian Anderson ne dovoli, da se kdo z njim rokuje ali da se kdo dotika njegovih instrumentov. Pravzaprav Jethro Tull mojster misli, da so umetniki, ki uporabljajo roadie, da jim uglasijo svoje kitare, “slabiči”. To je [...] The post Ian Anderson ne dovoli, da se kdo dotika njegove opreme appeared first on Rocker.si.
še novic