In memoriam: Damo Suzuki

In memoriam: Damo Suzuki

Radio Študent, 30. marec ― Tokrat se v DJ grafitih v živo posvečamo življenju in delu velikega glasbenika in umetnika Dama Suzukija (1950–2024), poznanega predvsem po svojem sodelovanju z velikani nemškega krautrock benda Can. V oddaji bomo poslušali raznolik glasbeni izbor, ki bo vključeval različna obdobja njegovega ustvarjanja, predvajali pa bomo tudi
Za smeh bi dali srce

Za smeh bi dali srce

Odzven, 29. marec ― Od Viž preko Burnsa in Keltike smo pristali pri Setvi. In tudi žetev bo obilna. Če so na Vižah peli o zrelem žitu, je postalo hitro jasno, kako naprej. Od začetka, z avtorsko udarnostjo in spoštovanjem zgodovine literature in glasbe.

RAZPIS GM ODER 2024/25 (PRIJAVNICA)

Glasbena mladina, 29. marec ― Koncertni cikel mladih GM ODER je serija koncertov, na katerih se predstavijo mladi glasbeniki ali komorne skupine (do največ 6 glasbenikov). Na razpis se lahko prijavijo glasbenice in glasbeniki iz Slovenije in slovenske glasbenice in glasbeniki, ki živijo in delujejo v tujini in niso starejši od 25 let. Koncertni spored naj bo v trajanju od […] The post RAZPIS GM ODER 2024/25 (PRIJAVNICA) first appeared on Glasbena mladina Slovenije.

Nash premierno predstavlja novi singel “Changes”

Rocker.si, 29. marec ― Vroča novica na slovenski glasbeni sceni! Rock skupina Nash, ki domuje v samem srcu Slovenije, pripravlja veliko presenečenje za svoje oboževalce. Singel “Changes” napoveduje glasbeni preporod, ki ga prinaša njihov prihajajoči album z enakim naslovom. [...] The post Nash premierno predstavlja novi singel “Changes” appeared first on Rocker.si.
DJ Fucks Himself

DJ Fucks Himself

Radio Študent, 29. marec ― V tokratni oddaji gostimo ustanovnega člana Raiders Records, domačina berlinskih plesišč in vsesplošnega ljubitelja vseh hitrejših nabasiranih ritmov, ki jih lahko združimo pod skupni imenovalec hardcore. Algoritmi ga sovražijo: DJ Fucks Himself! Ujamete ga lahko tudi v živo, 5.
še novic