FOTO: The Wooten Brothers @ Avditorij Portorož, 9.5.2024

Muzikobala, 10. maj ― Avditorij Portorož je v četrtek 9.5.2024 ponovno gostil svetovna jazz imena. Victor Wooten se je na svojem drugem nastopu v Sloveniji predstavil skupaj z brati, z zasedbo The Wooten Brothers, ki jo je ponovno oživil pred nekaj leti. Razprodana dvorana Avditorija je bila priča vrhunskemu koncertu, ki ga je Brane Rončel oklical za SUPER FUNKY/FUSION/JAZZ […] The post FOTO: The Wooten Brothers @ Avditorij Portorož, 9.5.2024 appeared first on Muzikobala.

Gramatik z novim singlom odšteva do spektakla v Portorožu

Muzikobala, 10. maj ― ‘Otrok Portoroža’ se 30. junija s spektaklom vrača v rodno mesto. Na portoroško plažo bo dostavil šov kot ga pripravi v slovitem Red Rocksu v Koloradu ter vzdušje, ki ga vdihnemo na festivalih kot sta Coachella in Lollapalooza. Glasbena uvertura v dogodek je Gramatikov novi song Queen in hkrati že tretji skupni glasbeni produkt, ki […] The post Gramatik z novim singlom odšteva do spektakla v Portorožu appeared first on Muzikobala.

D.E.M.I.S. feat Jure Kotnik – “Le zanj živim”

Rocker.si, 10. maj ― Damjan Košir pod umetniškim imenom D.E.M.I.S. predstavlja peti singel z naslovom “Le zanj živim”, tokrat je skladba nastala v sodelovanju z Juretom Kotnikom, lanskoletnim finalistom tekmovanja Slovenija ima talent, ki je žirijo prepričal s čustveno doživetim nastopom. Glasbo za novi singel [...] The post D.E.M.I.S. feat Jure Kotnik – “Le zanj živim” appeared first on Rocker.si.

Paul Grem z videospotom za novo skladbo ‘Nebo’

Muzikobala, 9. maj ― Paul Grem predstavljajo novo skladbo ‘Nebo’. Pesem nas postavi v trenutek tik pred odločitvijo – v zatišje pred nevihto, ki jo prinašajo spremembe, v trenutek tik pred koncem, ki je prežet z močnimi čustvi in strahom pred neznanim. ‘Nebo’ je prva nova skladba, ki nam jo predstavljajo Primorci po prvencu ‘Luč preteklosti’. Paul Grem so s skupnim […] The post Paul Grem z videospotom za novo skladbo ‘Nebo’ appeared first on Muzikobala.
še novic