Nov izziv za bende v Tobačni: Jack Up the Volume

Rocker.si, 21. maj 2019 ― Vsako sredo od 29.5. ob  22.00 v ČinČinu, Tobačna, Ljubljana. Po zimski Tobačni Akustiki, v kateri se je predstavilo 20 bolj kot ne izštekanih skupin in kantavtorjev, prinaša pomlad v Tobačni nov izziv, v katerem [...] The post Nov izziv za bende v Tobačni: Jack Up the Volume appeared first on Rocker.si.
Pobalnika

Pobalnika

Radio Študent, 21. maj 2019 ― V tokratni DJ Afterparty prihaja Pobalnika aka Niki Lapkovski. Največkrat ste jo lahko slišali v Monoklu, kjer meša club, trap, dembow in druge žanre, značilne za moderna kvir plesišča. Lani je dvakrat vrtela tudi v Modrem kotu, marca pa je imela svoj Celovečerec v Pritličju. 

BAD RELIGION: ‘Age of Unreason’ (2019)

Rocker.si, 21. maj 2019 ― Kadarkoli se kakšen od čezlužnih punk bendov loti kritiziranja ameriške politike oz. predsednika Donalda Trumpa, začnem rahlo zehati. Ne zato, ker bi bil privrženec Trumpa in njegovega reality-show režima, ampak ker dandanes skoraj vsak pubertetniški [...] The post BAD RELIGION: ‘Age of Unreason’ (2019) appeared first on Rocker.si.

Cannibal Corpse z novim videom ‘Red Before Black’

Rocker.si, 21. maj 2019 ― Floridski veterani death metala Cannibal Corpse so te dni izdali nov video za skladbo ‘Red Before Black‘, ki si ga lahko ogledate tudi na naši spletni strani. Skladba ‘Red Before Black’ je tudi na njihovem [...] The post Cannibal Corpse z novim videom ‘Red Before Black’ appeared first on Rocker.si.

Maja Založnik in Moonshine z novo skladbo ‘Manifest resnice’

Rocker.si, 21. maj 2019 ― Avtorske skladbe z nove plošče ‘Pieces‘, ki je izšla 7. marca, izvirajo iz osebnih spoznanj, občutkov in ustvarjalne inovativnosti vseh članov benda. Predvsem pa predstavljajo nekaj novega in stilsko drugačnega iz Majine strani – takšne [...] The post Maja Založnik in Moonshine z novo skladbo ‘Manifest resnice’ appeared first on Rocker.si.

35. Druga godba: Nenadni skok iz lokalnega v beli svet

Kino Šiška, 21. maj 2019 ― Zasedba Liniker e os Caramelows, ki bo v četrtek zaigrala v Kinu Šiška, prihaja iz Brazilije. Tudi na nedavno izdanem tretjem albumu Goela Abaixo ostaja vpeta v sodobne soul in jazz tokove ter prepojena z afroameriškim glasbenim izročilom. Nastopila bo na 35. festivalu Druga godba, ki se začenja danes v Ljubljani in konča v soboto v Mariboru.

Next Level Festival: Padel je nov rekord

Rocker.si, 21. maj 2019 ― V Ljubljani so se pod belimi dežniki maturanti zavrteli na že 19. Maturantski paradi. Na Slovenski cesti so pod taktirko Mateje Hočevar Prokofjev iz plesne šole Urška Pro točno opoldne zaplesali čevorko. Ob spremljavi ikonične [...] The post Next Level Festival: Padel je nov rekord appeared first on Rocker.si.

KOMENTAR: Zvestoba za Zalo in Gašperja

Rocker.si, 21. maj 2019 ― Letošnjima slovenskima evrovizijskima predstavnikoma Zali Kralj in Gašperju Šantlu ni bilo lahko. Najprej sta z zmago na EMI razdelila javnost – kar pravzaprav ni nič novega, saj smo glede zmagovalcev EME Slovenci vedno razdvojeni – [...] The post KOMENTAR: Zvestoba za Zalo in Gašperja appeared first on Rocker.si.
še novic