Koncert za dušo; Michael Bublé zbrisal črno packo organizatorjev

Rocker.si, 17. september 2019 ― Michael Steven Bublé, britanski pevec oz. mlajša in moderna verzija Toma Jonesa; ponosni lastnik desetih studijskih albumov, avtor številnih uspešnic, dobitnik štirih nagrad grammy in z več kot 60 milijoni prodanih zgoščenk za svojim pasom [...] The post Koncert za dušo; Michael Bublé zbrisal črno packo organizatorjev appeared first on Rocker.si.
METAL DETEKTOR - The Hand of Doom strikes

METAL DETEKTOR - The Hand of Doom strikes

Radio Študent, 17. september 2019 ― Danes boste preživeli večer z angleškimi doomsterji Cathedral in njihovim drugim CD-jem s kompilacije Anniversary, ki je izšla 11. Gotovo ste ugotovili, da gre za best of - ki je posnet v živo, torej za live album. In 2. CD-ju se reče Freak Winter. Zapohanci, pač. No, komadi of doom so sledeči:

Trije zaporedni večeri s skupino Hamo & Tribute 2 Love

Rocker.si, 17. september 2019 1. oktober 2019 v Center Slovanskih Kultur France Prešeren, nato pa še dve ponovitvi 2. & 3. oktobra. Dobre glasbe ne bo manjkalo, je pa žal že zmanjkalo vstopnic, ki so šle en, dva, tri. [...] The post Trije zaporedni večeri s skupino Hamo & Tribute 2 Love appeared first on Rocker.si.

Infected gredo na kavč turnejo

Rocker.si, 17. september 2019 ― Mlada Ptujska skupina Infected se bo v oktobru podala na prav posebno vseslovensko turnejo. Ne bodo igrali po klubih, trgih ali kavarnah, temveč bodo okužili slovenske dnevne sobe. Igrali bodo na kavčih, pri vas doma, [...] The post Infected gredo na kavč turnejo appeared first on Rocker.si.

Premierno: Samuel Blues & Miha Erič Transformator

Rocker.si, 17. september 2019 ― Samuel Blues in Miha Erič nam bosta premierno predstavila zgoščenko TRANSFORMATOR!!! 11. oktober v Orto baru v Ljubljani!  Vse o zgoščenki, glasbi, navdihu, preprekah, delu, ljubezni, in realizaciji tega boste izvedeli tam. Glasbenika imata na [...] The post Premierno: Samuel Blues & Miha Erič Transformator appeared first on Rocker.si.

MetalWitch 1. dan – Avtomobili

Rocker.si, 17. september 2019 ― Težko bi našli prav veliko aktivnih bendov, ki so v DNK slovenskega pop-rocka zadnjih tridesetih let vtkani tako močno kot legendarna skupina bratov Vuksanović. Avtomobili so ena najbolj plodnih, izvirnih in prepoznavnih slovenskih skupin, na [...] The post MetalWitch 1. dan – Avtomobili appeared first on Rocker.si.
Nels Cline, kitarist: Soliranje, komentar petja

Nels Cline, kitarist: Soliranje, komentar petja

Dnevnik, 17. september 2019 ― Nelsa Clina zagotovo najbolj poznamo kot kitarista skupine Wilco, ki se ji je pridružil leta 2004. Vendar je bila njegova pot že do takrat pestra in raznolika. Nels je namreč izredno prožen, dovršen kitarist, ki si ga želijo pri mnogih bendih in...
še novic