100/100 decibelov

100/100 decibelov

Radio Študent, 24. januar 2022 ― Tokrat v oddaji ne zamudite:  - INTERVJU: v živo se nam bo v etru pridružil član benda Foe Spre Glass Om, ki se po desetletnem premoru vrača z albumom 21026102,
Glej, naprej!

Glej, naprej!

Prulček, 24. januar 2022 ― Prulčkova pobuda za podporo gledališča Glej: v razmislek in za akcijo! Dejmo stopit skupaj in pomagat, da se dvigne prah in ne posede do aprilskih volitev.

Lamai nas bo začarala z novim singlom Stopinje

Rocker.si, 24. januar 2022 ― Stopinje Lamai prikazujejo nekoliko drugače, kot smo bili vajeni pri njenih do zdaj nastalih pesmih, morda bodo v tej pesmi našle del sebe malo bolj zasanjane duše, ki so jim kakšne stopinje pustile globok odtis [...] The post Lamai nas bo začarala z novim singlom Stopinje appeared first on Rocker.si.

Krog po slovenski glasbeni lestvici: TOP 5 skladb tedna

Rocker.si, 24. januar 2022 ― Vabljeni na krog po domači glasbeni lestvici. Izbor TOP 5 skladb tega tedna: Wacky Blues Professors – Keep On Groovin’ Le Serpentine – Ostani Fat Butlers – Tukaj sva Koala Voice – Silly Plant MRFY [...] The post Krog po slovenski glasbeni lestvici: TOP 5 skladb tedna appeared first on Rocker.si.

Brian May bo sodeloval v otroški oddaji kot boter rocka

Rocker.si, 24. januar 2022 ― Brian May, kitarist skupine Queen, je razkril podrobnosti o svojem igralskem prvencu, ki ga bomo naslednji teden videli v Združenem kraljestvu na BBC v otroški oddaji Andy and the Band. Vrti se okoli dogodivščin skupine [...] The post Brian May bo sodeloval v otroški oddaji kot boter rocka appeared first on Rocker.si.

Metallica je žrtvi tatvine podarila nov komplet bobnov

Rocker.si, 24. januar 2022 ― Metallica je uličnemu glasbeniku, ki je bil žrtev tatvine, podarila nov komplet bobnov. Šerif Drumman je postal znan obraz v Los Angelesu, kjer je zadnjih šest let nastopal iz zadnjega dela svojega tovornjaka. Tovornjal je [...] The post Metallica je žrtvi tatvine podarila nov komplet bobnov appeared first on Rocker.si.

Kanadski metalci Valyear predstavljajo video Fall Too Far

Rocker.si, 24. januar 2022 ― Kanadski metal bojevniki Valyear se vračajo s popolnoma novim uradnim videospotom za pesem “Fall Too Far“, ki se nahaja na albumu “Revolution Fear“, ki je izšel pri založbi Wormholedeath. O “Fall Too Far”: “Fall Too [...] The post Kanadski metalci Valyear predstavljajo video Fall Too Far appeared first on Rocker.si.

Joe Satriani se spominja nastopov v barih z Mickom Jaggerjem

Rocker.si, 24. januar 2022 ― Joe Satriani je delil oder z nekaterimi največjimi imeni rocka, vključno z Mickom Jaggerjem, ki je kitarista zaposlil za svojo solo turnejo leta 1988. V ekskluzivnem pogovoru z Mattom Wardlawom iz UCR se Satriani spomni [...] The post Joe Satriani se spominja nastopov v barih z Mickom Jaggerjem appeared first on Rocker.si.
Riddim Operator #556 !!!

Riddim Operator #556 !!!

Radio Študent, 24. januar 2022 ― Tokrat vas bomo celo uro držali na petah... v digital reggae stilu vrtimo Skarra Muccija, Junior Murvina in Admirala Tibetta... potem novejši PAPA Sound in Wayne J... derivatno v jungle stilu se bomo zaplejali od leta 1994 do 2022 v stilu Brian Brainstorma...
še novic