Raziskovanje glasbe in zvoka

Raziskovanje glasbe in zvoka

Dnevnik, 29. april ― V sklopu koncertnega cikla Re_humanizacija, namenjenega mladim glasbenikom, ki se posvečajo raziskovanju glasbe in zvoka, se bosta 6. maja na koncertu v Kinu Šiška predstavili dve letošnji rezidenčni skladateljici, Brina Kren in Eva Ostanek. Dogodek...

FOTO: TPPZ Pinko Tomažič @ Avditorij Portorož, 27.4.2024

Muzikobala, 29. april ― V soboto 27.4.2024, je v razprodanem Avditoriju Portorož ob državnemu prazniku Dneva upora proti okupatorju, nastopil Tržaški partizanski pevski zbor Pinko Tomažič. Fotografije v galeriji: Jadran Rusjan (Foto Klub Portorož) The post FOTO: TPPZ Pinko Tomažič @ Avditorij Portorož, 27.4.2024 appeared first on Muzikobala.
Riddim Operator #674 Dub Vol.39

Riddim Operator #674 Dub Vol.39

Radio Študent, 29. april ― Ponovno je tak dan, da je na sporedu dub, celotna oddaja torej v dub maniri. Vrtimo O.B.F., Twinkle Rootz Sound in produkcijo založb Cool Up Records in Green King Cuts ... starošolski dub založbe Hornin' Sounds ... novega Alborosieja in Mikey Duba ... domači borci pa bodo DJ L.T., Koneski in Haris Pilton.  

Fičoti v Hlevu

SIGIC - Novice, 29. april ― V torek, 30. aprila 2024 ob 18.uri, na dan 73. obletnice rojstnega dne Marka Breclja, bo v vasi Beka na kmetiji »Pr`Sužnjevih« potekala otvoritev razstave »Fičoti v Hlevu«.
še novic