Slovo od starega in poklon novemu

Dnevnik, 3. junij ― Na vrtu Hostla Celica bo danes ob 20. uri selitveni koncert festivala sodobne avtorske in etno glasbe Godibodi. V sedemnajstih letih so zamenjali več prizorišč, zdaj pa so dobili novega koproducenta, Cankarjev dom. Nov je tudi termin festivala.

Sting v Stožicah [fotogalerija]

Rocker.si, 31. maj ― 17-kratni dobitnik nagrade grammy, Sting, je 29. maja nastopil na posebnem koncertu v Ljubljani. Stingov koncert je navdušujoč in dinamičen šov z njegovimi najbolj priljubljenimi uspešnicami, iz časa njegove slovite kariere člana skupine The Police [...] The post Sting v Stožicah [fotogalerija] appeared first on Rocker.si.

Simfonične matineje GMS v šolskem letu 2024/2025

Glasbena mladina, 31. maj ― Pri Glasbeni mladini Slovenije že 54 let dopolnjujemo pouk GUM s koncerti, delavnicami in ustvarjalnicami za mlade poslušalce. Simfonične matineje izvajamo v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma. CENA VSTOPNIC: 6,00 € za učence in dijake,vstopnice za učitelje spremljevalce (1 na 15 učencev) so brezplačne. REZERVACIJE VSTOPNIC: ZVEZA GLASBENE MLADINE SLOVENIJESabina Dečmaninfo@glasbenamladina.sitelefon: 041 741 390 V sodelovanju s Slovensko filharmonijo […] The post Simfonične matineje GMS v šolskem letu 2024/2025 first appeared on Glasbena mladina Slovenije.
še novic