Kolaži glasbenih užitkov

Odzven, 10. junij ― Gramofonsko bobnarski trio Jimmy Barka Experience si z novim albumom postavlja temelje pravega songwriterstva. Kar je nekoč slovelo kot glasbeno-plesni eksperiment, se je prelevilo v studijsko mojstrovino.

Zapel je. Končno.

Odzven, 8. junij ― Gušti bi lahko pel kadarkoli in karkoli. Priložnosti je imel več kot dovolj. Zdaj, toliko let pozneje, pa ni več bistveno vprašanje, kako Gušti poje. Če že, je bistveno vprašanje, zakaj šele zdaj.

Dionizični obred s triom Svojat

Dnevnik, 8. junij ― Ošili me modro je drugi album alterrock tria Svojat, nocoj ga bodo premierno predstavili na odru Kina Šiška. Tri prekaljene glasbenike poznamo tudi iz drugih zasedb na alternativni glasbeni sceni, »ta je v bistvu še najbolj rockerska«, ugotavlja...

IMAGO predstavil letošnje načrte za poletje

SIGIC - Izpostavljeno, 7. junij ― Dogodke 2024 so na novinarski konferenci predstavili Jan Kern (umetniški direktor Imago Sloveniae), dirigenta na otvoritvenem koncertu Daša Černe in Jakob Barbo, dr. Drago Kunej (ZRC SAZU), direktorica živalskega vrta Barbara Mihelič, direktor Mestnega muzeja Blaž Peršin, direktorica podjetja Press Clipping in programski vodja Festivala Spectrum Volodja Balžalorsky.
še novic