SaxGO24

SIGIC - Novice, 23. junij ― Mednarodno srečanje saksofonistov v Novi Gorici SaxGO24 bo tudi tokrat poleg koncertnega cikla klasične in jazz glasbe obsegal tudi poletno šolo za saksofoniste.

GREGA SAMAR: ‘Dvignite krila in poletite’

Rocker.si, 22. junij ― Grega Samar je glasbeni ustvarjalec, ki je tekom let sodeloval z različnimi domačimi glasbeniki. Poleg tega je ustvarili tudi kopico lastnih pesmi, ki postopoma prihajajo na plano. V želji, da bi te zaživele tudi v živo, se je obdal z dobrimi soborci. O njih, aktualnem singlu, načrtih za prihodnost in še čem, je spregovoril tudi za naš portal.  [...] The post GREGA SAMAR: ‘Dvignite krila in poletite’ appeared first on Rocker.si.

Laura Pausini vabi na koncert v Ljubljano

Rocker.si, 20. junij ― Italijanska glasbena diva, katere diskografija na digitalnih platformah je pravkar dosegla 5 milijard prenosov, vabi občinstvo na koncert, ki bo 20. decembra v Areni Stožice Diskografija Laure Pausini, ki vključuje 14 studijskih albumov, posnetke v [...] The post Laura Pausini vabi na koncert v Ljubljano appeared first on Rocker.si.

Čemu ne nehamo ustvarjati

Dnevnik, 19. junij ― V Štihovi dvorani Cankarjevega doma bo jutri predpremiera, pojutrišnjem pa premiera predstave Neandertalčeva piščal, zakaj potrebujemo glasbo, sploh?. Gledališko-glasbena predstava za mlade je bila napovedana že konec januarja, a so jo takrat zaradi...
še novic