Pridi nocoj! Ne v Tivoli, ampak kar v Pale!

Rocker.si, 8. julij ― Festival, ki se v Ajdovščini letos organizira že četrto leto, bo julija poskrbel, da se približek spektakla, ki ga obljubljajo v ljubljanskem Tivoliju, zgodi kar v naših, domačih Palah. Festival ALE V PALE bo letos [...] The post Pridi nocoj! Ne v Tivoli, ampak kar v Pale! appeared first on Rocker.si.

Zmagovalec 43. Melodij morja in sonca je Žan Videc s skladbo “Neznano”

Muzikobala, 8. julij ― Portorož, 8. julij 2024: Avditorij Portorož – Portorose je v sodelovanju z Občino Piran izvedel že 43. festival Melodij morja in sonca. Veliko zmago je dosegel izvajalec Žan Videc s skladbo Neznano, za katero je napisal besedilo, glasbo pa je ustvaril Goran Sarjaš. Uvod v festival se je pričel z lansko zmagovalno skladbo Torek, ki […] The post Zmagovalec 43. Melodij morja in sonca je Žan Videc s skladbo “Neznano” appeared first on Muzikobala.

26. Festival Trnje

SIGIC - Novice, 8. julij ― V hladu borovega gozdička nad vasjo Trnje, se že mnoga leta odvija butični festival drugačne muzike. Festival brez headlinerjev nudi žanrsko raznolik glasbeni program in vsako leto rad povabi zanimive novince na sceni.
še novic