Zborovska liga prvakov

Naši zbori, 14. november 2018 ―   »Dobrodošli v zborovski ligi prvakov!« Napovedovalec 50. Mednarodnega zborovskega tekmovanja Tolosa je upravičeno uporabil nogometno prispodobo, saj se je… The post Zborovska liga prvakov appeared first on Naši zbori.
Ni zlatih časov

Ni zlatih časov

Odzven, 14. november 2018 ― Bolj ko se odmika čas od prve objave Sedme republike leta 2011, bolj knjiga pridobiva na teži. Tega sem se zavedel ob ponovnem branju, tokrat v prevodu Klemna Laha, ki mu je uspelo tudi v slovenščini ohraniti iskriv in gibčen jezik Anteja Perkovića.

Los Ventilos z novo skladbo in videospotom ‘Jeseni’

Rocker.si, 14. november 2018 ― Los Ventilos predstavljajo novo skladbo ‘Jeseni’. Z njo tudi napovedujejo EP, ki bo izšel v začetku prihodnjega leta. Nova skladba ‘Jeseni’ ljubljanskih rockerjev Los Ventilos govori o novih začetkih – bodisi novih začetkih v odnosih, ciljih ali pa čisto [...] The post Los Ventilos z novo skladbo in videospotom ‘Jeseni’ appeared first on Rocker.si.

Tretji kanu z novim singlom

Rocker.si, 14. november 2018 ― »Dan, stoletje, dih, spočetje …« Umakni se je indie-pop skladba z nekoliko odločnejšim ritmom, kot ste ga morda vajeni pri zasedbi Tretji kanu. Skladbo poganja lokomotiva inštrumentov, ki si ne skačejo v besedo, vsak element [...] The post Tretji kanu z novim singlom appeared first on Rocker.si.

DMP – Astronavt s Padalom za strah

Rocker.si, 14. november 2018 ― Društvo mrtvih pesnikov 13. novembra skupaj z videospotom predstavljajo novi single z naslovom Padalo za strah in album Astronavt, ki ga bodo premierno predstavili v sredo, 21. 11. 2018 v SiTi Teatru v Ljubljani. Ob izidu 8. [...] The post DMP – Astronavt s Padalom za strah appeared first on Rocker.si.

Novembra ponovno dva špila v placu skupine Dan D

Rocker.si, 14. november 2018 ― En mesec po tistem, ko so v svojem placu predstavili prototip glasbeno-higienske izdaje z naslovom Milo za drago, bodo Dan D na dveh novembrskih špilih obiskovalcem ponovno predstavili svojo novo muziko. Prvi špil bo v [...] The post Novembra ponovno dva špila v placu skupine Dan D appeared first on Rocker.si.
še novic