Joker Out predstavljajo novi singel Gola

Rocker.si, 13. september 2019 ― Joker Out so se na sceno postavili leta 2016, ko so postali vzorčen primer dobrega srednješolskega benda. Takega, ki je mnoge spomnil na zgodnja leta Big Foot Mame in Siddharte. Kalili so se na Vičstoku, [...] The post Joker Out predstavljajo novi singel Gola appeared first on Rocker.si.

Gregory Porter se vrača v Cankarjev dom

Rocker.si, 13. september 2019 ― Veliki povratek enega najboljših in najbolj proslavljenih pevcev današnjega časa. Gregory Porter se v Cankarjev dom vrača 17. aprila 2020, tokrat v okviru Jazz festivala Ljubljana. Po razprodanem koncertu v Gallsusovi dvorani leta 2017, je [...] The post Gregory Porter se vrača v Cankarjev dom appeared first on Rocker.si.
Orgle v družbi s trobili in tolkali

Orgle v družbi s trobili in tolkali

ARS Obiski kraljice, 13. september 2019 ― Zvočno kombinacijo orgel s trobili in tolkali boste lahko spoznali v izvedbah trobilnega kvinteta Empire Brass iz Amerike, s pridruženimi trobilci in tolkalci. Tokrat vas vabimo k poslušanju zvočne kombinacije orgel s trobili in tolkali – lahko jo boste spoznali v izvedbah trobilnega kvinteta Empire Brass iz Bostona, ki ga sestavljajo: trobentača Rolf Smeding in Jeffrey Curnow, hornist Martin Hackelman in tubist James Samuel Pilafian. V izvedbah del starih baročnih mojstrov, romantičnih orgelskih ustvarjalcev, pa tudi avtorjev današnjega časa se jim bodo pridružili še trobentači Timothy Morrison, Joseph Foley in Stephen Burns, pozavnista Ronald Barron in Norman Bolter, hornist Kevin Owen, tolkalista Arthur Press in Neil Grover ter seveda organist – to bo Michael Murray.

Orkester Slovenske filharmonije v Luki Koper

Dnevnik, 13. september 2019 ― V osvetljenem ambientu potniškega terminala Luke Koper se bo jutri ob 20. uri zgodil zanimiv umetniški dogodek pod naslovom Simfonija Kopra. Nastopil bo Orkester Slovenske filharmonije, ki mu bo dirigiral nemški dirigent Philipp von Steinaecker. To...
Okolica Laškega

Okolica Laškega

ARS Za en bokal muzike, 13. september 2019 ― Predstavljamo tradicijske ljudske pevce in godce različnih slovenskih etnij ter zamejstva, glasbenike, ki načrtno poustvarjajo ljudsko glasbo za koncertni oder ali pa za ponovno navzoče […] Predstavljamo tradicijske ljudske pevce in godce različnih slovenskih etnij ter zamejstva, glasbenike, ki načrtno poustvarjajo ljudsko glasbo za koncertni oder ali pa za ponovno navzoče hišno muziciranje.
še novic