Riddim Operator #475 !!!

Riddim Operator #475 !!!

Radio Študent, 6. julij 2020 ― Danes na meniju: sveže zadeve v stilu Alborosieja, Loteka, Gardne in Dub Judah... vrteli bomo tudi domače izdaje MC Krebla, Conquering Lion in še en remiks Banana Zvuka... derivatno bomo nastrojeni v drum & bass oz. jungle maniri z ID, Marcusom Visionaryjem in Lost City... zadubirali pa bomo z Alpha Steppa in Gaudi-jem.

Tom Meighan odstopil kot frontman skupine Kasabian

Rocker.si, 6. julij 2020 ― Svetovno znana skupina iz Leicesterja je naznanila, da bo njihov frontman Tom Meighan odstopil z vodilnega mesta. Odločitev je bila skupna in soglasna, razlog zanjo pa so osebne težave pevca, katerih ne bodo dodatno komentirali.  [...] The post Tom Meighan odstopil kot frontman skupine Kasabian appeared first on Rocker.si.

FOTO: Dan D @ Festival Poletje z biseri 1.7.2020

Muzikobala, 6. julij 2020 ― Letošnja edicija festivala Poletje z biseri, ki so ga 1. julija otvorili Dan D, se je preselila na Kapodistrian trg pred Pokrajinskim arhivom v Kopru. Nova lokacija bo v sredo, 8. julija gostila tudi naslednjega izmed bisernih koncertov, ko bo v Kopru nastopil Vlado Kreslin. Fotografije: Benedikt Weiss, ESE prostovoljec The post FOTO: Dan D @ Festival Poletje z biseri 1.7.2020 appeared first on Muzikobala.

Gal Gjurin v humanitarni akciji podarja tri čudovite kitare

Rocker.si, 6. julij 2020 ― Gal Gjurin se je lotil novega projekta, tokrat z dobrodelno noto. Ustvaril je natečaj, preko katerega bodo glasbeniki in glasbenice, stari med 13 in 17, priredili njegovo skladbo ‘Povej, kaj ljubezen je’, s tem pa [...] The post Gal Gjurin v humanitarni akciji podarja tri čudovite kitare appeared first on Rocker.si.

Umrl sloviti italijanski skladatelj Ennio Morricone

Rocker.si, 6. julij 2020 ― V 92. letu starosti je umrl sloviti italijanski skladatelj Ennio Morricone, ki je v svoji bogati karieri napisal več kot 500 500 partitur za film in televizijo ter zanje prejel več nagrad, med drugim tudi [...] The post Umrl sloviti italijanski skladatelj Ennio Morricone appeared first on Rocker.si.

DIXONS nazdravljajo z Laškim pirom

Rocker.si, 6. julij 2020 ― Vse manj je medijev in poslušalcev, ki še ne poznajo skupine DIXONS, ki prihaja iz štajerskega konca. Člani skupine so: Peter BEDENIK (vokal, kitara), Dušan SLAČEK (Kitara, backvokal), Gašper KUNDIH (bas kitara, backvokal) Jernej KIRBIŠ (klaviature, backvokal), Joži PONGRAČIČ (bobni, backvokal). Skupina deluje že peto [...] The post DIXONS nazdravljajo z Laškim pirom appeared first on Rocker.si.
Andante festivo

Andante festivo

Odzven, 6. julij 2020 ― Za sedemnajsti koncert iz tega cikla Filharmonični spletni abonma so Godalci Slovenske filharmonije pripravili kratek, jedrnat in izjemno privlačen nabor del romantičnega repertoarja.
še novic