Klapa Semikantá z novim singlom Burja Istrijanka

Muzikobala, 22. maj ― Klapa Semikantá predstavlja še en glasbeni poklon Istri, kjer burja včasih močno zapiha in povzroči tudi kakšno težavo. A v zmernih količinah suši pršute, prežene oblake, razveseli ljudi in naravo. »Piha, vleče, se zaganja brez prestanka. To je ona, naša Burja Istrijanka.« Avtorji skladbe: Glasba in aranžma: Mitja Bobič/Marko Hrvatin/Davorin Lovrečič Besedilo: Erik Prašnikar Posneto […] The post Klapa Semikantá z novim singlom Burja Istrijanka appeared first on Muzikobala.

3. Avdio akademija

SIGIC - Novice, 22. maj ― Mladi zmaji Črnuče v sklopu programa Basement, namenjenega mladim ustvarjalcem z glasbenega, gledališkega in likovnega področja, že tretje leto zapored organizirajo Avdio akademijo.

B to the W

Radio Študent, 21. maj ― Mach-Hommy z novo plato zadetkov in falitkov #Richaxxhaitian. Blockhead koplje po bogatem arhivu KPM-a s projektom Luminous Rubble. Zeroh s temačnejšim EP-jem SUMLYTE. In še in še ...

Vibrantna mladinska skupina prepleta duh 70-ih z psihedelijo

Rocker.si, 21. maj ― Vibrantna mladinska skupina prepleta duh 70-ih z psihedelijo, čarobnimi harmonijami in globokimi refreni. Pravo odkritje! To je zasedba Moonset, ki bo 25. maja nastopila v ljubljanskem Prulčku (KLIK). Hej, Prulčkova družba! Pripravite se na večer, [...] The post Vibrantna mladinska skupina prepleta duh 70-ih z psihedelijo appeared first on Rocker.si.

Rod Stewart pri 79 letih še vedno seksi!

Rocker.si, 21. maj ― Glasbena legenda je končno prišla v Stožice! Dolgo pričakovani koncert pa ni razočaral številnega občinstva, ki je napolnilo ljubljansko areno. Obiskovalci so z ovacijami pričakali in pozdravili izvedbo vsake znane uspešnice. Dvourni koncert in številne [...] The post Rod Stewart pri 79 letih še vedno seksi! appeared first on Rocker.si.

Link Der Wasser na Blitz turneji s Titovimi fanti

Muzikobala, 21. maj ― Link Der Wasser se konec meseca vračajo na bližnje odre. Skupaj s Tito’s Bojs, ki se prav tako po daljši pavzi vračajo na odre, se bodo podali na krajšo turnejo po Istri.  Uradni nagovor Titovih fantov glede istrske turneje se glasi: “Pozivamo vas sve na tri koncerta Tito’s bojsa po slovenskoj i hrvatskoj Istri. 30.05 […] The post Link Der Wasser na Blitz turneji s Titovimi fanti appeared first on Muzikobala.
še novic