Lusterdam – Lepo mi godrnjaš

RockOnNet, 19. september 2018 ― Lusterdam so nadarjeni četverec, ki bi lahko spravil na plan malce več umazanije, provokativnosti, stvari, ki se jih bojimo, a k njim stremimo. Kar ponuja prvenec Lepo mi godrnjaš je lep sveženj neškodljivih lepih spominov, lepih sličic, ki pa vsaj mojega morja zavedanja ne razburkajo preveč.

KM18 Maskardh

Radio Študent, 19. september 2018 ― KM18 Maskardh Tea Grahek Primož Pucelj Maruša Golob Pia Nikolič Studijski nastop v živo iz studia Radia Študent Mrtvaški vod od vsepovsod Maskardh je ves svoj fršterkeraj, satanalij in shranz za vratolom delil tudi s kamero RTVŠ. Celoten koncert si lahko ogledate na RTVŠ kanalih: YouTube ali Vimeo. Več o skupini preberite tukaj, lahko pa jih ujamete na koncertni turneji Klubskega maratona 2018! ZARŠ izdaja vse, tudi kompilacijo KM18! 19. 9. 2018  / Glasba Povezan prispevek:  KM18: MASKARDH V ŽIVO IZ STUDIA RŠ Tagi:  maskardh KM18 Klubski maraton

White Lies na Dunaju v areni Ottakringer Brauerci

Rocker.si, 19. september 2018 ― White Lies napovedujejo nov album z naslovom ‘Five’, ki bo izdan 1. februarja 2019 in bo obeležil desetletje njihovega obstoja. Glasbena pokrajina se je skozi leta dodobra spremenila, toda nekaj pa ostaja nespremenjeno; njihovi oboževalci [...] The post White Lies na Dunaju v areni Ottakringer Brauerci appeared first on Rocker.si.

Hozier se po dveh letih s Koncerti.net vrača na Dunaj

Rocker.si, 19. september 2018 ― Hozier se vrača na Dunaj, bolj natančno v dvorano Gasometer, kjer nas je navdušil pred dve letoma. Tokrat pa še s predskupino Saint Sister, zaradi česar so vstopnice že postale vroča roba. Če je zvezdnik [...] The post Hozier se po dveh letih s Koncerti.net vrača na Dunaj appeared first on Rocker.si.

Koncert Izštekanih 25 razprodan, dodan nov datum!

Rocker.si, 19. september 2018 ― Decembra nas čaka prava izštekana poslastica slovenskega glasbenega dogajanja, saj bodo Izštekani z voditeljem in predstavnikom Juretom Lonygko prišli v Kino Šiška. Po 25 letih delovanja se bodo na odru zvrstila največja glasbena imena, koncert [...] The post Koncert Izštekanih 25 razprodan, dodan nov datum! appeared first on Rocker.si.

Na sceni: MrFy – Story

Kino Šiška, 18. september 2018 ― Po nekajletnem preigravanju, ustvarjanju in odkrivanju svojega smisla v svoji novomeški bazi, so člani skupine MrFy posneli prvo skladbo Klic in z njo močno opozorili nase. Na prvencu Story predstavljajo svoje videnje glasbenega ustvarjanja, ki pluje izven okvirov, časa, prostora in pravil. S katerimi zgodbami so dodobra osvežili slovensko sceno, sta razložila pevec in kitarist Gregor Strasbergar ter kitarist Tomaž Zupančič. Na pogovor ju je povabil urednik in voditelj Jernej Vene.

QUICKIE S SVEMIRKOM

Kino Šiška, 18. september 2018 ― Hrvaški emo-mačo zajebant Svemirko je najprej razprodal našo manjšo dvorano, nato pa v naši večji dvorani priredil nepozaben žur sanjavega indie popa. Spoznajte enega najbolj vrelih regionalnih izvajalcev ta hip pobliže v našem novem Liveurope Quickieju.
Ste za novo edicijo hrupnega večera?

Ste za novo edicijo hrupnega večera?

RockOnNet, 18. september 2018 ― Po krstni ediciji festivala Hrupni dnevi je čas za novo dozo hrupa! Specialka bo v sodelovanju z društvom Kapa v Gala Hali na Metelkovi 2. oktobra 2018 gostila britanske noise rock prvoligaše Part Chimp, ki jim bodo družbo delali naši najljubši domači razgrajači Nikki Louder.

Steven Wilson podaljšal turnejo

Rocker.si, 18. september 2018 ― Avgusta je minila prva obletnica izdaje petega studijskega albuma enega najuspešnejših in najobetavnejših predstavnikov progresivnega rocka mlajše generacije, Stevena Wilsona. Album, ki nosi naslov ‘To the Bone‘ je seveda pospremila svetovna turneja v sklopu katere [...] The post Steven Wilson podaljšal turnejo appeared first on Rocker.si.

Roka Ferengja za dober namen združil glasbene goste na velikem odru gala koncerta

Agencija GIG, 18. september 2018 ― Na gala dobrodelnem koncertu je pretekli vikend nastopil Rok Ferengja, kjer je navdušil z glamuroznim nastopom ob številnih glasbenih gostih. Z žametnim glasom in doživeto interpretacijo se je sprehodil skozi bogat in raznovrsten nabor skladb, ... [Beri dalje] The post Roka Ferengja za dober namen združil glasbene goste na velikem odru gala koncerta appeared first on Agencija GIG.
še novic