Brutal Assault – klubski koncert znotraj festivala

RockOnNet, 4. september ― Če je za večino bil bend festivala Emperor, pa smo se sladokusci najbolj veselili nastopa ameriških Swans na malem odru. Kulten bend, ki je nastal že v 80-ih in iz začetnega post punka zaplaval v širne glasbene planjava, pri čemer je pa še vedno ohranjal svojo integriteto. Še bolj nas je razveselilo dejstvo, da so organizatorji obljubljali najdaljši festivalski nastop.

Brutal Assualt že prvi dan udarno!

RockOnNet, 1. september ― Letos je na Brutal Assualt prvič vabil sam presvitli zombi (wigh?) cesar Jožef svoje podanike iz nekdanjega avstrijskega imperija in širše globalne okolice (zastopane so bile skoraj vse celine in geografska območja, največ obiskovalcev pa je bilo seveda iz Evrope). Posrečeni izbiri maskote je verjetno botrovalo dejstvo, da so kot eni od headlinerjev bili napovedani kultni Emperor.

Brutal Assault – klubski koncert znotraj festivala

RockOnNet, 23. avgust ― Če je za večino bil bend festivala Emperor, pa smo se sladokusci najbolj veselili nastopa ameriških Swans na malem odru. Kulten bend, ki je nastal že v 80-ih in iz začetnega post punka zaplaval v širne glasbene planjava, pri čemer je pa še vedno ohranjal svojo integriteto. Še bolj nas je razveselilo dejstvo, da so organizatorji obljubljali najdaljši festivalski nastop.

Brutal Assualt že prvi dan udarno!

RockOnNet, 18. avgust ― Letos je na Brutal Assualt prvič vabil sam presvitli zombi (wigh?) cesar Jožef svoje podanike iz nekdanjega avstrijskega imperija in širše globalne okolice (zastopane so bile skoraj vse celine in geografska območja, največ obiskovalcev pa je bilo seveda iz Evrope). Posrečeni izbiri maskote je verjetno botrovalo dejstvo, da so kot eni od headlinerjev bili napovedani kultni Emperor.
NORD – Play Restart

NORD – Play Restart

RockOnNet, 18. avgust ― NORD so s svojim prvencem izkazali nedvomno nadstandardnost in aspiracije po svetu, po igri, po preizkušanju mej mogočega ne ponujajo niti enega samega šibkega trenutka.
še novic