Nesesari Kakalulu – Nesesari Kakalulu

Nesesari Kakalulu – Nesesari Kakalulu

RockOnNet, 17. april ― V številu blizu dvajset je moč, dragi moji, z ozirom na to, da so po treh letih dela ušesa nagrajena z ritmično močnim izdelkom, ki sliši na ime Nesesari Kakalulu pa se nam, verjamem, obeta še veliko izboljšav in še veliko dobrega!
Katalena: Krasna senzualna opozicija vojnim bobnom in svetu brezumja

Katalena: Krasna senzualna opozicija vojnim bobnom in svetu brezumja

RockOnNet, 8. april ― Sledi še zadnji priklon publiki ter poslednji aplavz, ki pa ga Boštjan Narat v imenu Katalene nameni tokrat prezgodaj umrli kantavtorici, pevki, skladateljici in igralki Katarini Avbar. Namesto z minuto molka smo tako s poslednjim aplavzom pospremili na ta posebni večer spomin na žensko, ki je tako kot zna Katalena, znala vdihniti zgodbo in glas nevidnim ljudem.
Partibrejkers & Vizelj: Smrt fašizmu, sloboda čoveku!

Partibrejkers & Vizelj: Smrt fašizmu, sloboda čoveku!

RockOnNet, 4. april ― Fakt, ki ga lahko ta večer le podkrepimo, je ta, da so nekatere stvari z leti le boljše. Partibrejkers so trademark, so legende, so nosilci sporočila nekih drugih, ne tako oddaljenih časov, a so eni redkih, ki so sporočilo, stanco upora ter pokončnosti, še bolj pa neskvarjeno slo po ustvarjanju, po muziciranju ter nadaljevanju niza dobrega s še boljšim prenesli ter skovali kot trden jekleni most prek nekdaj skupnih prostorov ter med nekdaj skupnimi časi v celoto z vsebino in potenco.
Hey Satan – Hey Satan

Hey Satan – Hey Satan

RockOnNet, 12. marec ― Hey Satan je kompaktni kontra argument, več kot soliden plošček, kljub precej istovetnim postavkam pa se pri skladbah tria ne boste niti za sekundo dolgočasili. Retro stoner in rock s potenco so, priznajmo, kul in kakršnekoli spremembe v tem oziru bi morale biti zakonsko prepovedane.
Therion – še vedno znajo!

Therion – še vedno znajo!

RockOnNet, 6. marec ― O samo glasbi in kvaliteti glasbenikov pa niti ne gre izgubljati besed, Johnsson pač ne izgublja časa s polovičarji. Sicer je res, da smo videli naštudiran nastop, ki bi ga Therion znali speljati tudi z zavezanimi očmi, brez omembe vrednih presežkov, je pa po drugi strani tudi res, da so Therion band, ki je na tako visokem kvalitetnem nivoju, da je vse (skoraj vedno) popolno!
še novic