Big Foot Mama – Akustika

Big Foot Mama – Akustika

RockOnNet, 28. junij ― Je senzualen, senzibilen, občutljiv in čuteč album, na katerem s svojo zgodovino in dolgo potjo podobno dihajo in čutijo vsi člani peterice iz Ljubljane, predvsem pa je suveren izdelek, ki ne dela sramote nikomur, temveč ga lahko štejemo za tisti The Best Of album, ki je dal vse in še več, od benda pa terjal malce več kot le to, da zmečejo na isti nosilec zvoka jagodni izbor preteklosti, saj se z lovorikami stare slave ne gre pokrivati na enak, prežvečen način, kajneda?  The post Big Foot Mama – Akustika first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi.
NOCTIFERIA – Reforma

NOCTIFERIA – Reforma

RockOnNet, 1. junij ― (Nika Records, 2021)  Ko stopaš v čevlje drugega, prinašaš v kontekst nekaj novega, glasbene predelave in prestopanje iz cone varnega in znanega, svojega na polje tujerodnega je potrebno imeti več […] The post NOCTIFERIA – Reforma first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi.

Repetitor – Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji

RockOnNet, 2. marec ― Dragi moji, iščete nekaj genialnega in dobrega? Iščete razlog za bivanje in upor? Iščete odgovor na večno vprašanje smisla? Morda je prav v plošči beograjskih alternativnih magov Repetitorjev srž resnice in seme, iz katerega se lahko povije nekaj dobrega. The post Repetitor – Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi.
Jure Lesar – Je kaj novega

Jure Lesar – Je kaj novega

RockOnNet, 1. marec ― Včasih je potreben le žarek sonca in upanja, včasih je potrebno le malce preproste zabave in glasbe, ki ne stremi na prvo žogo le pasati na vse pogrošne komercialne radije, čeprav bo tam zavoljo kakovosti in nivoja, priznajmo, vsekakor prišla in prav je tako! The post Jure Lesar – Je kaj novega first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi.
‘Celotna ‘live’ glasbena industrija je v istem zosu’

‘Celotna ‘live’ glasbena industrija je v istem zosu’

RockOnNet, 14. maj 2020 ― “Zaradi odpovedi nas že bremenijo stroški, ki so nastali v času priprav (stroški izvajalcev programov oz. nastopajočih na prireditvah, izvajalcev storitev prodaje vstopnic, stroški promocije, ostali stroški nastali v času priprav prireditev), ki jih moramo plačati kljub temu, da prireditev ne moremo realizirati in ne bomo imeli nobenih prihodkov."  The post ‘Celotna ‘live’ glasbena industrija je v istem zosu’ first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi.
DOOL – Summerland

DOOL – Summerland

RockOnNet, 23. marec 2020 ― Krasna plošča Summerland je vnovič dokaz temu, da se dobre stvari, za katere smo menili, da so dosegle svoj vrh, lahko naredi še bolje. Album je kakovostna nadgradnja prvenca.
DOOL – Summerland

DOOL – Summerland

RockOnNet, 23. marec 2020 ― Krasna plošča Summerland je vnovič dokaz temu, da se dobre stvari, za katere smo menili, da so dosegle svoj vrh, lahko naredi še bolje. Album je kakovostna nadgradnja prvenca. The post DOOL – Summerland first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi.
DRH – Thin Ice

DRH – Thin Ice

RockOnNet, 21. marec 2020 ― Vsekakor lahko iskreno napišem, da so me lyonski vragi jazzovske improvizacije in metalurgije z eksotičnimi dodatki navlekli nase kot bi mi dali že takoj v prvo peklenski trip, s katerega se ne bom mogel odtegniti nikoli! Esenca je masivna, gosta, zlovešča, temačna in prav slutim, da je to šele začetek nečesa večjega, boljšega, epskega ...
DRH – Thin Ice

DRH – Thin Ice

RockOnNet, 21. marec 2020 ― Vsekakor lahko iskreno napišem, da so me lyonski vragi jazzovske improvizacije in metalurgije z eksotičnimi dodatki navlekli nase kot bi mi dali že takoj v prvo peklenski trip, s katerega se ne bom mogel odtegniti nikoli! Esenca je masivna, gosta, zlovešča, temačna in prav slutim, da je to šele začetek nečesa večjega, boljšega, epskega ... The post DRH – Thin Ice first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi.
El Misti – El Misti

El Misti – El Misti

RockOnNet, 19. marec 2020 ― El Misti so drugačni, predvsem pa funkcionirajo v svoji igri organsko, povezano, čarobno, zato bodo na mojem predvajalniku dobili kar redno mesto. The post El Misti – El Misti first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi.
še novic