Lusterdam – Lepo mi godrnjaš

RockOnNet, 19. september ― Lusterdam so nadarjeni četverec, ki bi lahko spravil na plan malce več umazanije, provokativnosti, stvari, ki se jih bojimo, a k njim stremimo. Kar ponuja prvenec Lepo mi godrnjaš je lep sveženj neškodljivih lepih spominov, lepih sličic, ki pa vsaj mojega morja zavedanja ne razburkajo preveč.
Ste za novo edicijo hrupnega večera?

Ste za novo edicijo hrupnega večera?

RockOnNet, 18. september ― Po krstni ediciji festivala Hrupni dnevi je čas za novo dozo hrupa! Specialka bo v sodelovanju z društvom Kapa v Gala Hali na Metelkovi 2. oktobra 2018 gostila britanske noise rock prvoligaše Part Chimp, ki jim bodo družbo delali naši najljubši domači razgrajači Nikki Louder.
Laibah: Sedeči spektakel elitistom, resnico in luč razsvetljenim

Laibah: Sedeči spektakel elitistom, resnico in luč razsvetljenim

RockOnNet, 9. september ― V svojem delovanju so radikalni, brezkompromisni in navkljub vsesplošnemu sprejetju tudi kulturnih elit zvesti svojemu poslanstvu, ki morda ne stavi več na politično propagando in ikonografijo, ki je lahko žalila partijske aparačike, temveč na tisto, kar v času instantnosti, praznjenja vsebin in jemanja moči iz jader upanja šteje največ – intelekt in k akciji in spremembam zavezani človek.
Samuel Blues – Alpska Psihadelija

Samuel Blues – Alpska Psihadelija

RockOnNet, 3. september ― Blues lahko dobro in kleno domuje tudi na tej strani Alp, pa ne izpade zaradi svoje generične forme postan, preživet in brezvezen. Samuel Blues si zasluži ob slišanem iskreno pohvalo, saj je četrti plošček kakovostni korak naprej k samoraslosti.
Didge – Encounters In Endless Grey

Didge – Encounters In Endless Grey

RockOnNet, 30. avgust ― Vsemu navkljub po prvem spustu v dobro znane, a obenem neznane vode neskončne sivine lahko rečem le, da so svojo nalogo v prvo opravili dobro, a je do odličnosti in samozadostne perfekciji ostalo še precej prostora za nadgradnje.
še novic