Iz nedrja podtalja

Radio Študent, 14. oktober 2021 ― :::osmrtnice::: :::fak da poulis:::   :::frišne novice::: Raper in kanabiški šef Cookies brenda BERNER je obelodanil, da se bojuje z rakom, kar je na njegov Twitter poslalo veliko želja ostalih raperskih kamaradov...  

Kali Malone predstavlja projekt Does Spring Hide Its Joy na festivalu INDIGO

MoTA, 14. oktober 2021 ― Z veseljem napovedujemo koncertni večer v sodelovanju festivala SONICA in Festivala INDIGO. Nastopila bo KALI MALONE s projektom DOES SPRING HIDE ITS JOY Z LUCY RAILTON IN STEPHENOM O’MALLEYJEM Does Spring Hide Its Joy je hipnotična skladba, študija globokega poslušanja in nelinearna časovna kompozicija s povečanim poudarkom na septimalni naravni intonaciji in interferenčnih ritmičnih vzorcih. […] The post Kali Malone predstavlja projekt Does Spring Hide Its Joy na festivalu INDIGO appeared first on MoTA.

No Force Can predstavljajo skladbo ‘Oblak’

Rocker.si, 14. oktober 2021 ― Glasbena ekipa No Force Can, ki je svoje korenine pognala v mariborskem punk rock podtalju, krošnjo pa razprostira vse od alter rocka, punk rocka in indie glasbe, predstavlja novo skladbo ‘Oblak‘. O skladbi ‘Oblak’ ‘Oblak‘ [...] The post No Force Can predstavljajo skladbo ‘Oblak’ appeared first on Rocker.si.

Boštjan Velkavrh z novo skladbo ‘Živim’

Rocker.si, 14. oktober 2021 ― Boštjan, pesnik in večni romantik ter ljubitelj življenja, je z mariborsko ekipo napisal novo pesem, ‘Živim‘. Na kratko o skladbi ‘Živim’ Boštjan pravi, da zadnja pesem govori sama zase, besedilo je prežeto s pesnikovim optimističnim [...] The post Boštjan Velkavrh z novo skladbo ‘Živim’ appeared first on Rocker.si.

Gedore z novim singlom – Za vsako ceno

Muzikobala, 13. oktober 2021 ― Na življenjski poti vsak posameznik išče svoje individualne resnice, s katerimi si definira eksistenco. Največkrat se te pojavijo v obliki družbenih pravil in zakonov, pisanih in nepisanih, ki so servirane s strani izkušenejših članov skupnosti. Kaj je pomembneje? Popolna skladnost z družbo ali samosvoja izbira, vožnja po tirnicah ali ohranjanje lastne svobode? Kaj narediti za […] The post Gedore z novim singlom – Za vsako ceno appeared first on Muzikobala.

Deep Purple z novim singlom “7 And 7 Is”

Rocker.si, 13. oktober 2021 ― Deep Purple so objavili prvo skladbo s prihajajočega albuma priredb Turning To Crime. Plošča bo izšla 26. novembra pri earMUSIC, vsebovala pa bo priredbe, ki so jih izbrali člani banda. Mesto prvega singla je pripadlo “7 [...] The post Deep Purple z novim singlom “7 And 7 Is” appeared first on Rocker.si.

NEJC UŠLAKAR (NASH): ‘Ime zasedbe povezujem z Nashvillom, ki je srce country glasbe’

Rocker.si, 13. oktober 2021 ― Intervju s kitaristom in mladim ustvarjalcem Nejcem Ušlakarjem. Glasbenik, avtor in vokalist vse v eni osebi. Med drugim si je v zadnjem času pridobil spletno občinstvo v Braziliji, vmes pa aktivno sodeluje z najrazličnejšimi slovenskimi [...] The post NEJC UŠLAKAR (NASH): ‘Ime zasedbe povezujem z Nashvillom, ki je srce country glasbe’ appeared first on Rocker.si.

Bryan Adams februarja v Stožicah

Rocker.si, 13. oktober 2021 ― Legendarni kanadski glasbenik BRYAN ADAMS, dobitnik več Grammy nagrad, se v okviru svoje nove turneje vrača v Slovenijo, kjer bo nastopil v dvorani Stožice, 09.02.2022. Vstopnice gredo v prodajo v petek, 15.10.2021. BRYAN ADAMS So [...] The post Bryan Adams februarja v Stožicah appeared first on Rocker.si.

Na dogodku ROCK THE OPERA bo nastopil tudi novi hrvaški pevec zasedbe Whitesnake!

Rocker.si, 13. oktober 2021 ― Po številnih odmevnih nastopih po vsej Evropi in razprodanih koncertih v najprestižnejših koncertnih dvoranah, bo glasbeni spektakel ROCK THE OPERA obiskal tudi Ljubljano! Slišali bomo lahko številne uspešnice rock velikanov Odkar je nemški dirigent in izvedenec za [...] The post Na dogodku ROCK THE OPERA bo nastopil tudi novi hrvaški pevec zasedbe Whitesnake! appeared first on Rocker.si.

YOUNITE: Združena v Pričakovanju

Rocker.si, 13. oktober 2021 ― Younite je projekt dveh mladih glasbenikov, ki ju združuje ljubezen do glasbe in želja po ustvarjanju. Iza Leskovšek in Jakob Zlatinšek sta z glasbo povezana že od otroštva. Prihajata iz Mozirja, kjer sta se tudi spoznala, [...] The post YOUNITE: Združena v Pričakovanju appeared first on Rocker.si.
ujma

ujma

Radio Študent, 13. oktober 2021 ― Po M. U. G. trojcu, ki je pred dvema tednoma na Afterpartyju predstavil najnovejšo ZARŠ izdajo Mislec, bomo ta torek predstavili še predzadnjo ploščo, ki je izšla na naši založbi. V studio Radia Študent skupaj s pridruženimi silami prihaja kantavtor ujma!
še novic