2+2 =

2+2 =

Radio Študent, 4. november 2019 ― Soundsystem Cpt Soula z glasbo izvajalcev, kot so: Starcrawler, The Bob Seger System, Plague Vendor, The Jackets, The Regrettes, Ezra Furman, Eilen Jewell ...  
Substanca

Substanca

Radio Študent, 4. november 2019 ― Cpt Soul daje v poslušanju opojni miks z novo glasbo avtorjev, kot so Mark Lanegan Band, Sturgill Simpson, Kim Gordon, Ty Segall, Ghost Funk Orchestra...
Riddim Operator #440 !!!

Riddim Operator #440 !!!

Radio Študent, 4. november 2019 ― Današnja oddaja ponovno pretežno v roots vajbu. Sukali bomo redke in neizdane komade založbe Studio 1 v rocksteady stilu... nekaj bo komadov domače produkcije (Krebl, Kočevska Orkestra in Tina D s Tilwin)... novitete s strani Gardne, Red Eye in Mungos Hi Fi z Evo Lazarus... in malo bolj nastepirani komadi založbe Alchemy Dubs... pa še intervju, tokrat z Junior Kellyjem.

Kiss razkrivajo 70 novih koncertnih datumov

Rocker.si, 4. november 2019 ― Skupina Kiss je dodala k svoji ‘End of the Road’ turneji. Leta 2020 bodo zavzeli Severno Ameriko, Južno Ameriko in Evropo. Velika novica za vse Kiss privržence, saj bodo fantje dodali k turneji še več [...] The post Kiss razkrivajo 70 novih koncertnih datumov appeared first on Rocker.si.
Alarma v.103 + Ahadadream

Alarma v.103 + Ahadadream

Radio Študent, 4. november 2019 ― V 103. epizodi Futon predstavlja sveže glasbene novosti iz sveta club in bass elektronike. V drugi polovici oddaje pa se bo primarno na Radiu Študent predstavil londonski producent in DJ, Ahadadream, ki konec meseca tudi prvič prihaja v Slovenijo.
Adventna orgelska glasba

Adventna orgelska glasba

ARS Obiski kraljice, 4. november 2019 ― Skladatelje je največkrat navdihnil kateri izmed adventnih koralov - gregorijanski ali protestantski. Tokrat vas vabimo k poslušanju orgelske glasbe z adventno tematiko – ta je nastajala izpod peresa različnih glasbenih ustvarjalcev, vse od zgodnjega baroka do današnjih dni. Skladatelje je največkrat navdihnil kateri izmed adventnih koralov, gregorijanski ali protestantski, navdihujoč pa je verjetno tudi sam adventni čas, čas, ko se leto izteka in so dnevi vedno krajši.

FOTO: Kdo se je zbral? 25. obletnica @ Hangar Izola 1.11.2019

Muzikobala, 4. november 2019 ― Prvi november je bil letos vesel! Na ta dan so Zmelkoow v izolskem Hangarju praznovali točno četrt stoletja od izida prvega albuma skupine Zmelkoow »Kdo se je zbral?«. Po vseh teh letih je za to priložnost ansambel odigral celoten album v živo, in to v originalni trio zasedbi iz začetka devetdesetih z (skoraj) vsemi gostujočimi [&hellip The post FOTO: Kdo se je zbral? 25. obletnica @ Hangar Izola 1.11.2019 appeared first on Muzikobala.
še novic