Blaze of Perdition: Upharsin

Radio Študent, 15. maj ― Blaze of Perdition so v preteklem mesecu izdali svojo najnovejšo mračno mojstrovino z naslovom Upharsin. Album se v nasprotju s predhodnikom The Harrowing of Hearts otrese vplivov goth rocka in čistih vokalnih vložkov. Nova plošča je sestavljena izključno iz abrazivnih rifov in klavstrofobične atmosfere, besedila pa so podobno kot na prejšnjih albumih prežeta z religioznimi motivi.

Pop rock s pridihom progresivnega in jazzovskega zvoka

Rocker.si, 15. maj ― Pop rock s pridihom progresivnega in jazzovskega zvoka, ki prebuja nostalgijo po novovalnih uspešnicah 80. let. To je zasedba Ectratis, ki bo v Ljubljani nastopila 16.5.2024. V Prulčku se obeta nekaj posebnega – koncert skupine [...] The post Pop rock s pridihom progresivnega in jazzovskega zvoka appeared first on Rocker.si.

Še pet dni do koncerta glasbene legende v Ljubljani!

Rocker.si, 14. maj ― Rod Stewart prvič v Ljubljani 19.5. v Areni Stožice! Star produkcija, organizatorji koncerta v Stožicah so potrdili, da je vse pripravljeno za koncertni spektakel! O prihodu Roda Stewarta so v zadnjih mesecih že veliko govorili, [...] The post Še pet dni do koncerta glasbene legende v Ljubljani! appeared first on Rocker.si.
Doline brez odmevov

Doline brez odmevov

Odzven, 14. maj ― Z besedami protagonistke in s pisavo Iva Gajiča je pred nami pregled njenega življenja in dela. Življenje postavljamo na prvo mesto, ker ga je tudi sama, čeprav je bilo petje vedno tudi življenje.
še novic