Zaigral nam je spletni radio Klopotec

Zaigral nam je spletni radio Klopotec

Dnevnik, 16. maj 2020 ― Založbo Klopotec pooseblja producent Iztok Zupan, deluje pa predvsem na entuziastični pogon. Pri založbi snemajo glasbeniki, ki jim je v prvi vrsti pomemben kakovosten zvok, ne toliko komercialni uspeh. Zdaj je vsa ta glasba dobila še en pretočni...
Skladatelj tedna

Skladatelj tedna

ARS Skladatelj tedna, 16. maj 2020 ― Oddaja zaznamuje jutra na Programu Ars. Vsak teden je v znamenju enega izmed svetovno znanih ustvarjalcev. Izbor skladateljev pripravljajo uredniki in sodelavci glasbenega programa. Oddaja zaznamuje jutra na Programu Ars. Vsak teden je v znamenju enega izmed svetovno znanih ustvarjalcev. Izbor skladateljev pripravljajo uredniki in sodelavci glasbenega programa.

štream x Sonica: ŠIROM

MoTA, 15. maj 2020 ― (English) Interactive concert stream from Kino Šiška. Imaginary world music with this year's SHAPE platform artists Širom. The post štream x Sonica: ŠIROM appeared first on MoTA.
Za en bokal muzike

Za en bokal muzike

ARS Za en bokal muzike, 15. maj 2020 ― Poslušamo posnetke ljudske glasbe iz starejših oddaj Slovenska zemlja v pesmi in besedi in iz arhivov naše radijske postaje ter Glasbeno narodopisnega instituta. Poslušamo posnetke ljudske glasbe iz starejših oddaj Slovenska zemlja v pesmi in besedi in iz arhivov naše radijske postaje ter Glasbeno narodopisnega instituta.
Skladatelj tedna

Skladatelj tedna

ARS Skladatelj tedna, 15. maj 2020 ― Oddaja zaznamuje jutra na Programu Ars. Vsak teden je v znamenju enega izmed svetovno znanih ustvarjalcev. Izbor skladateljev pripravljajo uredniki in sodelavci glasbenega programa. Oddaja zaznamuje jutra na Programu Ars. Vsak teden je v znamenju enega izmed svetovno znanih ustvarjalcev. Izbor skladateljev pripravljajo uredniki in sodelavci glasbenega programa.
Trezna rekapitulacija življenja

Trezna rekapitulacija življenja

Odzven, 15. maj 2020 ― Tokratna živa pesniška nit nove plošče Vite Mavrič  je Arsen Dedić, pesnik, šansonjer, samospevec, ki je na področju naše nekdanje domovine in še posebno na slovenski glasbeni sceni pustil močan avtorski in izvajalski pečat.
še novic