Tok. Tok. Tok. 2020!

Tok. Tok. Tok. 2020!

Festival Lent, 4. julij 2019 ― Kako in kaj sta se pogovarjala Festival Lent 2019 in Festival Lent 2020. Predvsem to, da je Festival Lent vsak od vas in nas. In da se Lent več kot le vidi. Zavoha, otipa, sliši, bulji, sprehodi in začuti se ga. Se torej vidimo na Festivalu Lent 2020!
Evo. Na. Kabum!  

Evo. Na. Kabum!  

Festival Lent, 30. junij 2019 ― Kaj vse je (bil) Festival Lent 2019? Koliko časa imate? Do šestih zjutraj? Okej. Potem pa gremo. Da vam povemo. O tem, kako je Jose James »posoulal« JazzLent. Kako so letela piva na Happy Ol' McWeasel. In kako je spet vse, kot najboljše je. To je bil. Festival Lent 2019.
Glasno. Glasneje. Lent!

Glasno. Glasneje. Lent!

Festival Lent, 29. junij 2019 ― Brez konkurence. Brez debate. Najbolj glasen dan na Festivalu Lent. In najbolj razplesan. Plesalo se je že in še po svetlem. V katakombah, med člani banda, na tistem kotičku. To pa je tisto, čemur rečemo oni drugi petek.
Prava stvar, Marleybor!

Prava stvar, Marleybor!

Festival Lent, 28. junij 2019 ― Mali petki so pač velike zmage. Sploh na Festivalu Lent. Gibonni je dal nasvet, kaj povedati po takem koncertu, Emkeju se je uresničila lentovska želja, gospod Wetrinsky pa je imel after, kakršnega še nismo videli.  
Odpreš oči in - vau

Odpreš oči in - vau

Festival Lent, 27. junij 2019 ― Kaj vse se na Festivalu Lent zgodi, če samo malo zapreš oči? »Ko sem nazadnje zaprl oči, vas je bilo kakšnih dvajset. Zdaj pa odprem in glej, kooooliko vas je!« je na Glavnem odru blestel Damir Urban, »še bom zaprl oči!«
še novic