Kunigunda se za letos poslavlja …

Kunigunda, 7. september ― ... a ne brez zahvale! Hvala ustvarjalci, nastopajoči, umetniki, performerji, izvajalci in dragi obiskovalci! In še to - po zadnjem večeru, ko ugasnejo odrske luči in se prizorišče prazni, že razmišlja... ... Kakšen pečat sem pustila? Vedno znova polaga na ❤️ ... Vplivamo drug na drugega, naše besede in dejanja niso samo naša ... z The post Kunigunda se za letos poslavlja … appeared first on Kunigunda.

KUNIGUNDA V AKCIJI!

Kunigunda, 17. avgust ― KUNIGUNDA  V AKCIJI!   Dragi prijatelji, tudi Kunigunda - Festival mladih kultur aktivno pomagala ljudem, ki so čez noč ostali brez življenja, ki so ga poznali. Med njimi so tudi šoloobvezni otroci in mladina. Skupaj z organizatorjem, Mladinskim centrom Velenje, smo se zato odločili, da združimo moči z Medobčinsko zvezo prijateljev mladine Velenje in organiziramo zbiranje The post KUNIGUNDA V AKCIJI! appeared first on Kunigunda.

Že imaš karto?

Kunigunda, 16. avgust ― Vstopnice za zadnji Kunigundin vikend že v prodaji! PETEK, 1. 9. KONCERT: Brkovi (HR), Koikoi (SRB), Karmakoma, Dust Collector https://olaii.com/event/3182/brkovi-hr-koikoi-srb-karmakoma-dust-collector-26-festival-kunigunda   SOBOTA, 2. 9. KONCERT: Vojko V (HR), Ajs Nigrutin & Smoke Mardeljano (SRB), Kajbo (NEM), Ivč https://olaii.com/event/3183/vojko-v-hr-ajs-nigrutin-srb-smoke-mardeljano-srb-kajbo-nem-ivc-26-festival-kunigunda The post Že imaš karto? appeared first on Kunigunda.

PUSTI PEČAT

Kunigunda, 10. avgust ― Ob pripravi letošnje Kunigunde v začetku leta se nam je v luči raznoraznih odmevnih dogodkov, ki so zahtevali razmislek, utrnila misel - vsi puščamo pečat. Kakšnega? Koliko prispevamo k pozitivni, strpni, srčni, prijazni družbi? V teh dneh se nanj spomnimo večkrat in ga pod vtisom vsega hudega, kar so prinesle poplave, doživljamo še bolj The post PUSTI PEČAT appeared first on Kunigunda.
še novic