Nastop na Kunigundi: OPEN CALL ZA MLADE BANDE

Kunigunda, 30. januar ― ❤ OBJAVLJAMO OPEN CALL ZA MLADE BANDE, KI BI IGRALI NA LETOŠNJI KUNIGUNDI ❤ Prvi petek, 23. 8. 2024, bo na 27. ediciji FMKK namenjen mladim bandom! Igrali boste pred / v Klubu eMCe plac! Koga iščemo? Glasbene skupine, v kateri najstarejši član ali članica ne presega 22 let. Zaželeni žanri so rock, punk, The post Nastop na Kunigundi: OPEN CALL ZA MLADE BANDE appeared first on Kunigunda.

Kunigunda se za letos poslavlja …

Kunigunda, 7. september 2023 ― ... a ne brez zahvale! Hvala ustvarjalci, nastopajoči, umetniki, performerji, izvajalci in dragi obiskovalci! In še to - po zadnjem večeru, ko ugasnejo odrske luči in se prizorišče prazni, že razmišlja... ... Kakšen pečat sem pustila? Vedno znova polaga na ❤️ ... Vplivamo drug na drugega, naše besede in dejanja niso samo naša ... z The post Kunigunda se za letos poslavlja … appeared first on Kunigunda.

KUNIGUNDA V AKCIJI!

Kunigunda, 17. avgust 2023 ― KUNIGUNDA  V AKCIJI!   Dragi prijatelji, tudi Kunigunda - Festival mladih kultur aktivno pomagala ljudem, ki so čez noč ostali brez življenja, ki so ga poznali. Med njimi so tudi šoloobvezni otroci in mladina. Skupaj z organizatorjem, Mladinskim centrom Velenje, smo se zato odločili, da združimo moči z Medobčinsko zvezo prijateljev mladine Velenje in organiziramo zbiranje The post KUNIGUNDA V AKCIJI! appeared first on Kunigunda.

Že imaš karto?

Kunigunda, 16. avgust 2023 ― Vstopnice za zadnji Kunigundin vikend že v prodaji! PETEK, 1. 9. KONCERT: Brkovi (HR), Koikoi (SRB), Karmakoma, Dust Collector https://olaii.com/event/3182/brkovi-hr-koikoi-srb-karmakoma-dust-collector-26-festival-kunigunda   SOBOTA, 2. 9. KONCERT: Vojko V (HR), Ajs Nigrutin & Smoke Mardeljano (SRB), Kajbo (NEM), Ivč https://olaii.com/event/3183/vojko-v-hr-ajs-nigrutin-srb-smoke-mardeljano-srb-kajbo-nem-ivc-26-festival-kunigunda The post Že imaš karto? appeared first on Kunigunda.
še novic