Zgodba o snežaku s srcem

Teater za vse, 8. april 2020 ― Lutkovne predstave Glasbene predstave Igrane predstave Lutkovno-igrane predstave Zgodba o snežaku s srcem Bernarda Gašperčič: Zgodba o snežaku s srcem / Lutkovno-igrana predstava Med zimske radosti sodi tudi postavljanje snežakov. Kateri snežak bo najlepši? Tisti, ki ima lep klobuk in čudovit šal? Ali pa morda snežak, ki ga otroci naredijo s srcem in ljubeznijo? Predstava … Zgodba o snežaku s srcem Več o predstavi »

Kuža Pepi

Teater za vse, 8. april 2020 ― Lutkovne predstave Glasbene predstave Igrane predstave Lutkovno-igrane predstave Kuža Pepi Jaroslav Cefera, Bernarda Gašperčič: Kuža Pepi / Lutkovno-igrana predstava Kuža Pepi doma naredi kar nekaj škode. Zgrize zaveso, polula gospodarjeve hlače. Ko ga okregajo, se odloči poiskati svobodo. Na svoji poti sreča domače ljubljenčke, ki so jih ljudje zapustili: zlato ribico, kanarčka, starega ovčarskega psa… … Kuža Pepi Več o predstavi »

Od semena do župce

Teater za vse, 2. november 2015 ― Lutkovne predstave Glasbene predstave Igrane predstave Lutkovno-igrane predstave Od semena do župce Bernarda Gašperčič, Metka Frelih / Lutkovno igrana predstava Vila Lana in Škrat Loni na vrtu posadita zelenjavo. Svoj vrtiček lepo negujeta, ga okopavata, zalivata in pojeta semenom, da bodo čimprej pokukala iz zemlje. Zelenjava se med seboj stalno prepira in zato jih čebula pošprica … Od semena do župce Več o predstavi »

Predstava z gledališko delavnico

Teater za vse, 21. april 2015 ― Predstava Gozdno gledališče je nalašč primerna za igro: Igrajmo se gledališče. V predstavi se naučimo kdo je igralec in kdo režiser. Kje je oder. Kaj je lutka in kako se igra v lutkovnem gledališču. Med predstavo so otroci povabljeni na oder in pomagajo naredit predstavo tako, da igrajo drevesa. Skratka, otroci se naučijo, kako se … Predstava z gledališko delavnico Več o predstavi »

Gozdno gledališče

Teater za vse, 21. april 2015 ― Gozdno gledališče Katja Stušek, Nika Brgant: Gozdno gledališče / Igrana predstava Medvedja brata Miško in Bučko morata čuvati hišo, ker sta šla ata in mama na gozdni sestanek. Ker pa ata zna najbolje čuvati hišo, si Bučko obleče atovo obleko in se začne igrat gledališče. Niz pripetljajev in zabavnih idej, pripeljeta Miškota in Bučkota v različne … Gozdno gledališče Več o predstavi »
še novic